Fiyat tahminleri

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
GoDIsNoWHeRe
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Karaköy

Fiyat tahminleri

Mesaj gönderen GoDIsNoWHeRe »

Basligi Karaköy Kapali Carsi kanali altina yazmistim, ama orayi cogu kisinin ilk etapta farketmeyecegini düsündügüm icin buraya tekrar aciyorum, moderatör arkadaslar dilerse diger gönderimi silebilirler.
Evet arkadaslar, kisa bir süre kaldi uzun soluklu heyecanin baslamasina. Sizler de lütfen hangi madenin piyasada hangi araliklarda satilacagi tahminlerinizi yazin. Ama piyasada kimsede para olmayacagini unutmayin. Plus sahibi bir büyücü 49 seviyeye kadar tüm görevleri yaparak ve torbalardan düsen efsunsuz esyalari isportaya satarak ortalama 2-3 m elde ediyor diye hatirliyorum. En merak ettigim madenler:

Nikel
Gümüs
Saf altin
Menekse elmas
Akik
Topaz
Mavi topaz
Krizoberil
Alexandrite
Jadeit
Kondrit
Xenotim
Kullanıcı avatarı
IFonQzrail
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: YENİ SUNUCU İSTİYORUZ

Re: Fiyat tahminleri

Mesaj gönderen IFonQzrail »

Nikel ve gümüşü tane 10 binden satmak makul gibi çünkü kimsede yüklü miktar para olmayacak. Biriktirip stoklarsan ilerleyen zamanda belki bir tık daha uyguna okutursun.

Diğer saf madenler ise tahminimce 2, 3 milyondan piyasaya sürülür.

Hol madenleri en kıymetli madenler olacaktır. Minumum 5 m diyorum tanesine ben.

Taze çekilmiş ısırgan tohumunu bankanın önüne gidip tohum 100 bin diye bağırdığımız günler geliyor aklıma ahh ahh özledik :)

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
AGRESIF
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen AGRESIF »

bi kaç hafta oyun parasına bir şey satılmaz diye düşünüyorum örs parasına yetmeyecek çünkü kastığımız oyun parası :') takas usulü yapılır ticaretler.
Kullanıcı avatarı
ReGiSTeR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ReGiSTeR »

ReGiSTeR yazdı: 23 Tem 2024 14:14 Kondrit xenotim salgı peplit pahalı olur madenler rahat çekilir çift artıcı ile kıytırık tank ile çekilebilir. Ama ırklardan düşen maden ilk etapta pahalı olur sonuçta tılsım üretilecek her bir karaktere ve gaffara m1 m23 junona kenana y2 istenilecek duruma gelecek azat güneş asa ve fevzi asalarla gblere girilecek tılsımla ve iksirlerle rahat hasar arttırılıp hs ci olunur akabinde karaköye girilip ilk önce kerimeden 50 seviye asa üretilip kudret ve hasar sorunu bir nebze düşer tabiki de junon ve gaffardan düşen itemlerde bonus olarak kalacaktır..
hacisura
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen hacisura »

Talep çok arz her zamankinden kısıtlı fiyatları tahmin etmek zor. 1 ay sonra fiyatlar çok fahiş olup 1 sene sonra piyasaların dengeye girmesini bekliyorum.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön