aynen arkadaşlar o bir sömürücüden başak bir şey değil yücelen ceket yasttıım kaça dedi 5.5m dedim adam dediki 5m im var e bnde tmm dedim aldı sonrabana alışveirşte 2m gösterdi biz acıdık yardım edeilk dedik o yüzsüklük yaptı 500 bininde değilim tabikide fakat uyarıyorum sadece
Arkadaşlar bu tür olaylarda kendinizi yıpratmayın o çaldı bu çaldı verme sen Çok tnaımadğın insana itemini size tavsiyem büyük loncaların üyelerine ama tanınmış üyelerine pm atarak aktarım yapmanızdır ona kalırsa ona her gün cumartesi tınmaz bile bi item çalarken o akıttığı terler o heyecanı gözlerinde bir görseniz al dersiniz kendiniz verirsiniz itemi çünkü o oyunla kalır kafa oyundan başka bişeye basmaz ama siz daha üstün sünüz aynı itemden 4 defa daha yaparsınız o yapamaz eldekinide kaybetememek lazım kaybedincede Ah çekmekmemek lazım
Kholpashalisesil yazdı:Arkadaşlar bu tür olaylarda kendinizi yıpratmayın o çaldı bu çaldı verme sen Çok tnaımadğın insana itemini size tavsiyem büyük loncaların üyelerine ama tanınmış üyelerine pm atarak aktarım yapmanızdır ona kalırsa ona her gün cumartesi tınmaz bile bi item çalarken o akıttığı terler o heyecanı gözlerinde bir görseniz al dersiniz kendiniz verirsiniz itemi çünkü o oyunla kalır kafa oyundan başka bişeye basmaz ama siz daha üstün sünüz aynı itemden 4 defa daha yaparsınız o yapamaz eldekinide kaybetememek lazım kaybedincede Ah çekmekmemek lazım
katılıyorum bu yorumdan daha iyi bi yorum olmaz :!:
Değirmencinin hikayesi.. Gitti ama dönüşü büyük olacak...