Oyun Bağlantı Problemleri Hakkında

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
AramisVictorious
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Tılsım

Re: Oyun Bağlantı Problemleri Hakkında

Mesaj gönderen AramisVictorious »

Konuyu açtığımda yazdığım metin dikkatli okunursa, bu metnin isyan ya da kızgınlık içermediği rahatlıkla anlaşılmaktadır. Kızgınlık biryana bu tür projelerin zorluğunun mesleğimden dolayı farkında olduğunu da yazdım.
Fakat gerçek şu ki;
-Şayet bakım planlı ise bunun günlük bakımda olduğu gibi oyunculara haber verilmesi gerekmektedir.
-Şayet bu bir bakım değil oyuncu yükünü server'ın kaldıramaması problemi ise bunun için yeni kayıt kapatma ya da sunucu upgrade gibi önlemlerin alınması gerekmektedir.
-Şayet sorun yazılımda daha evvelden hesaplanamayan mantık anomalileri ise oyun programcılarının bu anomalileri acilen düzeltmesi gerekmektedir.

Yani konu eh ne yapalım konusu değildir.

Oyunda bazı görevlerin zorluğu malumdur. Hele ki bu görevlerin birkaçı grup toplamadan imkansız yapılamamaktadır. Zaten çok zor toplanan grup görev ortasında bağlantı kesildiğinde tekrar bağlanmadan sonra görev yapılamamaktadır.

Bazılarımız bu oyuna bazen günde 6-7 saat ayırıyoruz ki bu çok önemli bir süredir.
Sanırım bu emeği harcadıktan sonra burada konu başlığı açmaya bir nebze olsun hakkımız bulunmaktadır.
Kullanıcı avatarı
Adorno
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: Oyun Bağlantı Problemleri Hakkında

Mesaj gönderen Adorno »

ilgili bazı konuları sayın dev sadece "özür dileriz" diye kapatmış. bir önceki mesaj da arkadaşımın çok güzel açıkladığı gibi bu soruna ne neden oldu? neden oldu hiç bir cevap yok. sevgili arkadaşlar, dev'ler gm'ler görüldüğü üzere bu oyunu her yaştan insan, programcısı, mühendisi, pazarlama uzmanı, avukatı, öğrencisi vs. oynuyor. ve bizde bazı şeyleri biliyoruz. oyuncuları hiçbirşeyden anlamayan , sadece oyununu oynayan insan olarak algılıyorsa yönetim (ki verdiği bu cevaplar bunu gösteriyor) bu oyunun ticari olarak er ya da geç başarısız olacaktır. umarım yönetim bu anlayışını bir an önce değiştirir. ve oyuncuyu adam yerine koyarak adam gibi detaylı cevaplar verir. ticarette "özür" ün hiç bir anlamı yoktur. verdiğiniz çek karşılıksız çıkarsa bu durumdan kimse özür dileyerek kurtulamaz. herkes hesabını verir. oyunumuza gelirsek plus paket alarak bir hizmet alıyoruz. hizmetin süresi 30 gün. 30*24=720 saat yani bu hizmetin karşılığı. şimdi yönetim öyle veya böyle bu 720 saat vereceği hizmeti aksatıyor. ve bence tüketici dernekleri veya başka mecralarda hakkımızı arar isek haklı çıkmamız kuvvetle muhtemel. herkesi kendi üzerine düşeni yapmaya çağırıyorum.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön