Ekip Arkadaşları Aranıyor
Ekip Arkadaşları Aranıyor
Herkese merhaba arkadaşlar hayırlı günler dilerim, yeni açılacak karaköy sunucusu için görevleri beraber yapacağımız 6 kişilik bir ekip kurmak istiyorum arkadaşı ve çevresi olmayan bu oyuna gönül vermiş kişileri beklerim.
Re: Ekip Arkadaşları Aranıyor
Beni yaz beraber oynarız
- MAHVFEVRAT
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Teşkilat
Güzel fikir, eşlik ederim bende.
Kaldı 3 kişi 
- ybrdelisix
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Karaköy sunucusunun geleceğini duyunca sagopa'nın sal gitsin şarkısı aklıma geldi. (Sonunu bildiğim filmler gibiler, sen istersen izle ben en baştan terk)
- IIIxYeNiCeRixIII
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Karaköy
Ben de gelebilirim hocam. Lonca da açabiliriz uygun olursa.
- bymehmett
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: 5 SUNUCU KAPATILSIN !
İkv Forum Karaköy
loncası kurun bence arkadaslar bayadır boyle bır olusum görmedik forumda güzel bir topluluk hareket olmus herkese basarılar dilerim yenı sunucuda forum dostlukları daima olsun
loncası kurun bence arkadaslar bayadır boyle bır olusum görmedik forumda güzel bir topluluk hareket olmus herkese basarılar dilerim yenı sunucuda forum dostlukları daima olsun
-
- İskele Babası
- Lonca: Eski Yeni
Biz de 3 kişiyiz. eğer tam manasıyla toplanırsak sistematik bir şekilde, lonca kurabiliriz. 6 yerine daha fazla kişi olmasından da zarar gelmez herkes her an oyunda olmayabileceğinden her an oyunda olan arkadaşlar bulabiliriz. yani başlangıçta şoyle 10-15 kişilik bir ekip ideal gibi geliyor. lonca içinde yararlı olur, watsapp grubu kurar tanışırız, dc olur. lonca içinde arttırıcılar vs gibi maliyetler de bölüneceğinden baya bir avantajlı oluruz. iletişime geçmek isterseniz özelden yazın, bir organizasyon oluşturalım hemen. saygılar.
- IIIxYeNiCeRixIII
- FareAdam Düşmanı
Bence de birlikte oynamak ve gelişmek harika olur. Ben şifaci olarak katılabilirim aranıza.