Daha önce ki konular da belirten olmuş lag/gecikme probleminin olduğu. Forum yetkilisi arkadaşımız böyle bir şeyin olmadığını ama gene de gereken ilgili birimlere iletildiğini söylemiş.
Oyuna saldırı da bulunan bir takım insanlar oyunda Eminönü sunucusun da bu lagı kendilerinin yaptığını söylüyorlar. Yapan kişiler açık açık bunu belirtiyorlar. Nickleri Esdeath AyyıldızıM ve Yunanistan loncası adı altında bulunan tüm çarlar bu lagı kendilerinin yaptığını söylüyor.
Oyunda bir yetkilinin oyuna gelerek müdahale etmesi gerekiyor bir devriye atarak kolaçan etmesi gerekiyor.
Böyle bir şey imkansız demeyin resmen oyunda Eminönü serverine saldırı düzenliyorlar veri tabanına....
Onlar oyunda yokken bir şey yok onlar online olunca bu sorunlar oluşuyor tesadüf olamaz bunlar.
Eminönü sunucusunda anlık yaşanan gecikme problemi
- jogobonito
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Eminönü sunucusunda anlık yaşanan gecikme problemi
Doğru... özellikle 3 gündür yaşanıyor bu problemler. Şahıslar kendilerinin yaptığını söylüyorlar zaten. Rahatsızlığımdan dolayı konuya yorum yapmak için ilk defa üye oldum.
Özellikle bu Ayyıldızm ve esdeath karakterleri : 2 grup dolap tarafında Hakir kesimini sabote edip bizle alay eder gibi "bakın şimdi lag 'ı durdurcam, hadi yürüyün biraz,
" (ortamda tartışılıyor tabiki hakaretler oluyor) "Size bu oyunu oynatmam" Adım bile atamazsınız" gibi tehditler savuruyor ( harbiden de oyun oynanmayacak, chate yazı düşmeyecek hale geliyor.)
(nasıl olduğunu bilmiyorum anlamadığım bir konu belki ddos saldırısı bilemiyorum...
) bu tarz olayları denetleyecek oyunda her elini kolunu sallayanın ağa babası olup mafyacılık oynamasına müsade etmeyecel bir yönetim, adalet istiyorum. En azından yeni sunucuda istiyorum. Yoksa yeni sunucuyu da açmayın.
Özellikle bu Ayyıldızm ve esdeath karakterleri : 2 grup dolap tarafında Hakir kesimini sabote edip bizle alay eder gibi "bakın şimdi lag 'ı durdurcam, hadi yürüyün biraz,
- BLITZKRIEG
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Lodos
Veri tabanı söylemesi çok havalı bir kelime değil mi ya?
Ancak buradaki sorun bu değil. Birinin sizin yaptığınız oyunun veri tabanına girebilmesi demek hesaplarınızı ve şifrelerinizi görebilmesini, karakterinin yanında (59) yazan ibareyi (999) yapabilmesi gibi daha geniş çerçevede eylemler yapabilmeyi sağlayan bir durum.
Buradaki mevzu ise basit bir DDOS. En basit ve en etkili çözüm bu mevzuyu Emniyete götürmek. Bizim adalet sistemimizde bile siber suçlarla mücadele kapsamında DDOS saldırıları yer alıyor. Şöyle düşünün, bu oyunun yöneticileri bu oyundan para kazanıyor ve saldırganlar bu adamların çalışma ve para kazanma haklarına saldırıyorlar. Zaten ne halt yediklerini, daha doğrusu kanunlar nezdinde yaptıklarının ne olduğunu bilseler kuyruklarını kıstırıp defolurlardı çoktan.
Ama olsun, yönetimin yapacağı tek şey bu üç beş veledin IP'lerini emniyete iletmek. Gerisini onlar hallediyor
Ancak buradaki sorun bu değil. Birinin sizin yaptığınız oyunun veri tabanına girebilmesi demek hesaplarınızı ve şifrelerinizi görebilmesini, karakterinin yanında (59) yazan ibareyi (999) yapabilmesi gibi daha geniş çerçevede eylemler yapabilmeyi sağlayan bir durum.
Buradaki mevzu ise basit bir DDOS. En basit ve en etkili çözüm bu mevzuyu Emniyete götürmek. Bizim adalet sistemimizde bile siber suçlarla mücadele kapsamında DDOS saldırıları yer alıyor. Şöyle düşünün, bu oyunun yöneticileri bu oyundan para kazanıyor ve saldırganlar bu adamların çalışma ve para kazanma haklarına saldırıyorlar. Zaten ne halt yediklerini, daha doğrusu kanunlar nezdinde yaptıklarının ne olduğunu bilseler kuyruklarını kıstırıp defolurlardı çoktan.
Ama olsun, yönetimin yapacağı tek şey bu üç beş veledin IP'lerini emniyete iletmek. Gerisini onlar hallediyor
It is always darkest before the dawn.
- acarrr
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: Elite
Hala aynı şeyleri yapmaya devam ediyorlar. Bahsi geçen lonca ve karakterler. Arz klanına ait savaşçısı olan AyyıldızıM ölüp tekrar doğuyor, oyuna geldiğin de hakir kesilirken lag yapıyor, rol yap kanalından .../gül komutunu 20 kere atayıp 5 sanıye ıçerısın de 20 30 kez gülme rolü yapıyor, boma patlatarak hakır sabote edıyorlar...
Demek ıstedıgım su bu forumda bır forum yetkılısı yok mu neden buraları dıkkate almıyorsunuz? Bır gm yok mu oyunda devrıye atıp suç ustu yapıp neden ceza vermıyorlar?
Oyunu hıleler kullanarak kendı menfaatıne gore kullanmak bu kadar basıtmı? ben neden boss kaçıran ınsanları vıdeo cekıp atıyorum? game masterlerın gorevı oyunda kı duzenı bırlıgı saglamak ve korumak degıl mı? Neden gözlemcı bıle olsa bır çar yok? Suç ustu yapıp şak dıye banlayacak nıye kımse yok?
Bızım vakıtmız degersız mı? Yönetım oyuncularına ne zaman sahıp çıkacak....
Demek ıstedıgım su bu forumda bır forum yetkılısı yok mu neden buraları dıkkate almıyorsunuz? Bır gm yok mu oyunda devrıye atıp suç ustu yapıp neden ceza vermıyorlar?
Oyunu hıleler kullanarak kendı menfaatıne gore kullanmak bu kadar basıtmı? ben neden boss kaçıran ınsanları vıdeo cekıp atıyorum? game masterlerın gorevı oyunda kı duzenı bırlıgı saglamak ve korumak degıl mı? Neden gözlemcı bıle olsa bır çar yok? Suç ustu yapıp şak dıye banlayacak nıye kımse yok?
Bızım vakıtmız degersız mı? Yönetım oyuncularına ne zaman sahıp çıkacak....