Kardeş ben ikv oyuncusuyum ve olumlu ve olumsuz eleştiriler yapma hakkım mevcut bir şeyi eleştiriceksinki gelişecek dikkat ettiysen heves kırmıyorum eleştiri yapma hakkım mevcut sırf ben olumsuz bir şey yazdım diye oyunu kimse bırakmaz kral rahat ol ben gmmiyim? Sadece olacakları tahmin ederek ileriyi görerek varsayımda bulunuyorum ya olursa diye milletin hevesini kırmıyorum ama daha öncede bu seneryoları gördük ya olursa diyorum?
Önerilerime kulak verin
Re: Önerilerime kulak verin
Kardeş ben ikv oyuncusuyum ve olumlu ve olumsuz eleştiriler yapma hakkım mevcut bir şeyi eleştiriceksinki gelişecek dikkat ettiysen heves kırmıyorum eleştiri yapma hakkım mevcut sırf ben olumsuz bir şey yazdım diye oyunu kimse bırakmaz kral rahat ol ben gmmiyim? Sadece olacakları tahmin ederek ileriyi görerek varsayımda bulunuyorum ya olursa diye milletin hevesini kırmıyorum ama daha öncede bu seneryoları gördük ya olursa diyorum?
Re: Önerilerime kulak verin
Arkadaşlar çok fazla konuda akçe ile çemberlitaş eşyaları alınsın, yok maden alınsın gibi öneriler görüyorum. Kolaya alışınca bu şekilde oluyor sanırım bu tür yorumları yapan kişilerin eski olmadıkları aşikar. Eskiden maden başında sabaha kadar beklerdik ve evet zevkli olan buydu, emek vererek yavaş yavaş ilerlerdik. Öyle 2. gün 59 seviye olamazdık şu anki gibi. Yeni sunucuda 2 tip oyuncu tipiyle karşılacaksınız. Birincisi yavaş yavaş oyunu zevkini çıkara çıkara oynayan, seviye yükselme acelesi olmayan. İkincisi ise tek amacı seviye atlamak, birilerinin önüne geçmek, Karaköye ilk girmek.. Karaköye ilk girdiğinizde bir ödül verilmeyecek dostlar. O yüzden oyunu keyfini çıkarta çıkarta oynamaya çalışın. Evet yeni sunucuda belki bir çok sorun olacak, 49 a gelindiğinde seviye exp artışı dengesi vs.vs. ama eski oyuncular bilir ki oyunun keyfi yeraltında topaz madeninde sabahlayarak, yer altı mantarı toplayarak, sivri adada dev komodo ejderine, meteorda karakürke, dev anaya grup toplayarak ve her bölgeye gittiğinde kasmaya çalışan görev yapmaya çalışan bir oyuncu görüp selamlaştığında çıkıyor.