arkadaşlar bu aslında bir öneri. dikktlisinizdir yada değilsinizdir ama ne kadar insana yardımcı olursam kardır.
arkadaşlarlütfen arkadşlarımıza item yada para verirken aktarım yaparken takas yaparken arkadaşımızla özelden konuşmy dikkt edin veya mutlaka size açılan alışverişte karşıdaki kişinin ismine bakın buu son derece önemli bi husus. basit gibi görünüyor. geçtiğimiz hafta emde arkadaşıma gözlüüğü verecektim o sırada hemen başkası açtı alışverişi ve gözlük ona gitti sağolsun kendisi geri verdi gözlüğü. Ama dediğim gibi alışverişlerde isme dikkat edelim
Bu konuda Biraz Daha bilinçlenmeliyiz
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: #direngezi
Bu konuda Biraz Daha bilinçlenmeliyiz

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

- hicretsidan
- Teşkilat Neferi

Re: Bu konuda Biraz Daha bilinçlenmeliyiz
KATILIYORUM OYUNDA BİRAZ DAHA DİKKATLİ OLUNUZ BU KONULARDA BİŞEY ÇALDIRDIĞINIZDA ÜZÜLÜYORSUNUZ SONRA...Canceazi yazdı:arkadaşlar bu aslında bir öneri. dikktlisinizdir yada değilsinizdir ama ne kadar insana yardımcı olursam kardır.
arkadaşlarlütfen arkadşlarımıza item yada para verirken aktarım yaparken takas yaparken arkadaşımızla özelden konuşmy dikkt edin veya mutlaka size açılan alışverişte karşıdaki kişinin ismine bakın buu son derece önemli bi husus. basit gibi görünüyor. geçtiğimiz hafta emde arkadaşıma gözlüüğü verecektim o sırada hemen başkası açtı alışverişi ve gözlük ona gitti sağolsun kendisi geri verdi gözlüğü. Ama dediğim gibi alışverişlerde isme dikkat edelim
-
Vandervaart
- Kadim Hidra Avcısı

Yanlış PM lerede dikkat edin ben o yanılgıdan ocağımı kaybettim
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
+1.Canceazi yazdı:arkadaşlar bu aslında bir öneri. dikktlisinizdir yada değilsinizdir ama ne kadar insana yardımcı olursam kardır.
Zaten bu korkumdan koyulan eşyaya en az 3 defa bakıyorum doğru mu koymuş diye.
Parayı da en az o kadar kontrol ediyorum.
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı

- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı

- Lonca: #direngezi
[*]Ayrıca lütfen karşı tarafın koyduğu eşyayı kontrol etmeyi unutmayın[/u][/b]

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

- AdMiiNxisTRaToR
- Salgın Koruyucusu

''i,ö , ü ,ş '' Gibi harflere dikkat edelim özeliikle eğer hala şüpheleniyorsanız arkdaşlar listesine ekleyin.