Cptblack-Djss Hırsızdır..!!!
- destanxteam
- İskele Babası
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Re: Cptblack-Djss Hırsızdır..!!!
Gelsenize lan Güngörene :mrgreen:
car satılır oyunda /f Destanxleophar
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
korleg sende kutuplardaxpasa ya yenıldın kaçtın ne paravverdın nede ıtemı helal olsun sana.
CPTBLACK/BLACKFOXXCPT 21.MART.2010 TARIHINDE GÜCLÜXSAVASCI ADLI CARI DOLANIRMISTIR.VE BANA (XXKUMANDANXX) ONA HIRSIZ DEDIGIM ICIN IFTIRA ATMAKTADIR..KALPSİZXHAKAN ADLI CARIN BENIM OLDUGUNU SOYLEMEKTEDIR. MERANDAKI CARLARIM MERAK EDENLER ICIN (JOHNİEXWALKER / FELAKETBÜYÜCÜ / XXKUMANDANXX / EXKALLİBRE) DIER EXKALİBREE EXKALİBREEEE VS ISIMLERLE ALAKAM YOKTUR.
Karakterler:Hanedanx$ırtlanXxkumandanxXJohniexWalkerElectromagneticExkallibre
Sunucu:Meran
Klan: Arz / Lodos
'``'HANEDAN'``'

Onunla kalmadı bana hırsızlık iftiras attı !aynısını bugun bana yapmakta (Xxkumandanxx)Rapkoliq yazdı:Selam,Vandervaart yazdı:Arkadaşlar Meranın çok eskileri bilir Djss adlı kişiyi.O CPTBLACK adlı çarı kullanmaktadır ve hırsızlığına itiraz etmektedir.Ben sizi uyarayımda vebali boynumda kalmasın.
Vandervaart kardeş noktasına kadar sana katılıyorum.
(Başımdan geçen bir olayı anlatayım).
Zamanında arkadaş idik(ben nerden bileyim hırsız)item falan istediğinde verirdim(aktarım falan)Rapkoliq adında çakma çarlar açtı.Onunla kalmadı bana hırsızlık iftiras attı !
Kısacası item ve para için anne-babasına küfür eder ama yine çalar, onunla kalmaz herşeyin üstüne yemin eder yine çalar.Fthfth'nin benden istediği gözlük gibi.
Öyle kişiler ile ne arkadaşlık kurun nede alış-veriş yapın.Bırakın tövbe edene kadar konuşmayın bile.
Not: Meranda çoğu zaman hırsızdır dedim fakat inanan olmadı.Sonunda herşeyi ortaya çıktı.Şuan Yasaklı Listem'de.
iyi forumlar,
Rapkoliq.
'``'HANEDAN'``'

Beni anlaman ne güzelMeGaxLoST yazdı:Onunla kalmadı bana hırsızlık iftiras attı !aynısını bugun bana yapmakta (Xxkumandanxx)Rapkoliq yazdı:Selam,Vandervaart yazdı:Arkadaşlar Meranın çok eskileri bilir Djss adlı kişiyi.O CPTBLACK adlı çarı kullanmaktadır ve hırsızlığına itiraz etmektedir.Ben sizi uyarayımda vebali boynumda kalmasın.
Vandervaart kardeş noktasına kadar sana katılıyorum.
(Başımdan geçen bir olayı anlatayım).
Zamanında arkadaş idik(ben nerden bileyim hırsız)item falan istediğinde verirdim(aktarım falan)Rapkoliq adında çakma çarlar açtı.Onunla kalmadı bana hırsızlık iftiras attı !
Kısacası item ve para için anne-babasına küfür eder ama yine çalar, onunla kalmaz herşeyin üstüne yemin eder yine çalar.Fthfth'nin benden istediği gözlük gibi.
Öyle kişiler ile ne arkadaşlık kurun nede alış-veriş yapın.Bırakın tövbe edene kadar konuşmayın bile.
Not: Meranda çoğu zaman hırsızdır dedim fakat inanan olmadı.Sonunda herşeyi ortaya çıktı.Şuan Yasaklı Listem'de.
iyi forumlar,
Rapkoliq.
23. Haziran. 2011 tarihinden itibaren Rapkoliq, İKV Dünyasını bırakmış bulunmaktadır. Çakma karakterlere dikkat edelim !
Meranda Benı Tanıyanlar Tanır.İstedıgı kadar k.cını yırtsın bana ınanması gerekenler inanırsa bu bana yeter.Fakat adımın bolge,klan vs yerlerde hırsız olarak her kım tarafından olursa olsun anılmasını ıstemem.Bu yuzden tartısmaya girerim.Bazı zamanlar olur kafama takmam.Tek soyleyecegım söz (Cocukla Cocuk Olunmaz.).Bana inanıp inanmama konusunu MERAN KARDEŞLERİM'e bırakıyorum.
'``'HANEDAN'``'