Emek vermek istemeyen EÖ’de oynasın

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
scorper
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Re: Emek vermek istemeyen EÖ’de oynasın

Mesaj gönderen scorper »

BLITZKRIEG yazdı: 08 Tem 2024 16:33 Oyundaki bu sunucu haberi altına kötü yorum yazanları neden halen kaale alıyorsunuz anlamıyorum. Adam kendi ortamının tamamen yeni sunucuya gideceğini biliyor, o kadar uğraştığı karakterlerine kimsenin dönüp bakmayacağının da farkında. düşünsenize ya adamların öttüğü çöplüğü terk ediyoruz. horozlar da başımıza ekşiyecek.

elbette yeni sunucuya sıcak bakmayan herkes bu dediklerim yüzünden eleştiriyor diyemem. kimsenin hakkını yemek istemiyorum.

ancak boşverin.

sunucumuz açılsın, sabahlara kadar mavi topaz bekleyelim, iridyum bekleyelim. bonoların ve hilecilerin olmadığı, güneş asaların her yerde cirit attığı, yüzlerce oyuncunun meran köprüsünde toplanıp kadime yürüdüğü günleri yeniden yaşayalım.

gönül istiyor ki 49'da kalsın sunucu. şu olmayan programlama bilgim ile ben bile bir algoritma uydurabiliyorsam, koskoca Orti bizi duymak istediği takdirde içinden geçer oyunun kodlarının.

Rahat olun. güzel günler, uykusuz geceler bizi bekliyor. :heart_eyes:

Peki sabahlara kadar bekleyeceğin madenin başında sana ne keyif verecek ? Dediğim gibi ben gelmesin demiyorum geri dönüşün olmasını en çok isteyenlerden biri benim çöplük derken başkalarını kastettiniz sanırım ki ben yıllarca hile kullanmadım tılsımım bile olmadı beni çemberlitaşa almadılar ben anlamam o işlerden bu kopya olayınıda asla desteklemiyorum fakat benim oynadığım oyunda o zamanlar oyun değildi yıllarca çt almadılar beni ben yıllarca tek sınıf kastım diğer sınıf bilmedim oyunun keyfi buysa maden başında 10 kişinin birden beklediği ama senin saf asla bile çıkaramadığın buyrun siz oynayın üstelik ileriye yönelik tahmin düşüncem örneğin olacağından değil diyelimki biri o sunucuda bug buldu düzen yine aynı oldu yine gecelerce oynayabilecekmisiz ben merak ediyorum benim korkularım bu yoksa bende çok dönmek isterim oyuna ki bıraktım zaten burda düşüncelerimi ileri görüşlü biri olarak size destek olmak amaçlı yazıyorum inşallah ben yanılırım siz keyif alırsınız saygılar. Bunun önüne alışverişin kapandığı çt gibi grup bölgesinin geleceği gözlük hız ayakkabı ve takı setleri gelecek bir bölge gelirse oynarım bosları kestikçe düşürebileceğimiz reçetesiz diğer türlü ben dönmem bunun önüne ancak bu şekilde geçilir sevgi ve saygılarımla kral.
Kullanıcı avatarı
AGRESIF
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Karaköy
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen AGRESIF »

yeCs yazdı: 08 Tem 2024 19:11 Oyuna emek vermeyen, aylarca menekşe ve saf krom madeninde sabahlamayan adamlar heyecanla yeni sunucuyu bekliyorlar.

Çoğu büyük ihtimalle 1 ay sonra bırakacaklar.

Ben bu oyuna başladığım dönemlerde Eminönü sunucusunda ESKİ karakteri şu an komutanın olduğu bölgede taşkanat kesiyordu. O kadar eskiyim yani oyunda.

Oyuna yıllarını vermiş adamlar şimdi dönüp yıldırım 2 tılsımı için 600 hasarlı büyücülerle hol bölgesinde xeno kasmaz. Sabahtan akşama kadar çift arttırıcı ile jadeit madenini dönmez.

Hele hele aklı olan hiç kimse grup bölgesi veya çt bölgesine girmez bu şartlarda.

Sen sığınaklara 49 lvl de gireceksin. İlk alternatör takını aldığında büyük ihtimalle lvlin 52 olacak. Alternatör takı setini tamamlayana kadar 55 lvl olacaksın hasarlar yarı yarıya düşecek.

55 lvl, 600 hasarla takılacaksın Karaköye giremeden. Zaten karaköy e girebilmek ortalama 4 ayını alacak.

Hadi ben karaköy e girmeyeyim desen 55 lvl eö de boş boş takılacak mısın? Saf krom çekmek için onlarca insanla mücadeleye girecek misin bu saatten sonra? Gerçekten gençlerde heyecan var, helal olsun.

Zaten oyunun gurmeleri karaköy itemlerine değer vermiyor. Nostaljik itemleri tamamlamaya çalışıyor. Dediğiniz gibi karaköy itemleri full olan karakterler birkaç paket sigara parasına satılıyor. Ama Urban estergon ayakkabıyı 2 tane mareşal ayakkabı fiyatına alamıyorsun.

Oyunu oynamak isteyenler zaten nostaljik itemleri düşürmeye çalışıyor. Gençler de gazla birlikte yeni sunucuyu bekliyor. Ama tutacağına hiç ihtimal vermiyorum. Gününüz artık mmorg oyunları için uygun değil. İnsanlar aylarını vermek istemiyor artık.

Eğer max seviye sınırı 39 olan bir sunucu açabilselerdi, kurt mağarasında bol bol kurt kesebilirdim. Adada hortlak kesebilirdim. Ama 39 seviyede birkaç gün kalacaksam neden alman itemlerle uğraşayım? Zaten alman setlerini eö sunucusunda dizmişim.

Yine nostalji merakı olan adamlarla 39 vs leri gayet güzel şekilde dönüyor. Amacımız eski vs lerse eö sunucusunda 39 savaşları yapmak daha mantıklı.

Yok amacımız karaköy itemlerini tamamlamaksa o zaman yine eö'de hızlıca tamamlamak daha mantıklı. Yeni sunucu açık ve net şekilde çöp olacak 1 ay sonra.
Senin anlayamadığın olay şu ticaretin sadece m23 üzerinden döndüğü bi sunucuda oynamak istemiyor kimse.
Kullanıcı avatarı
hattihumayun
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen hattihumayun »

kopyacılar düzenleri bozuldukları için nasıl da şikayetçiler , siz onlara bakmayın dostlar biz emek vererek zorluklara göğüs gererek takribi 2029'da ilk halley asayı üreteceğiz inşallah ,

emek vererek bir şeyleri başarmanın tadına varacağız... maden başında günde bir sibiryalı çekerek 2029'da asayı üretince bu mesajı alıntılarım , o vakte dek kendinize iyi bakın görüşmek üzere sağlıcakla kalın
Kullanıcı avatarı
yeCs
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Tantuni

Mesaj gönderen yeCs »

hattihumayun yazdı: 08 Tem 2024 19:58 kopyacılar düzenleri bozuldukları için nasıl da şikayetçiler , siz onlara bakmayın dostlar biz emek vererek zorluklara göğüs gererek takribi 2029'da ilk halley asayı üreteceğiz inşallah ,

emek vererek bir şeyleri başarmanın tadına varacağız... maden başında günde bir sibiryalı çekerek 2029'da asayı üretince bu mesajı alıntılarım , o vakte dek kendinize iyi bakın görüşmek üzere sağlıcakla kalın
Bi de düşünsene 4 ay HOL de sabahlıyorsun. Tam y2 üreteceksin ve o sırada yine birileri kopya yapıyor ve y2 50 r'den satılır diyor. Bir paket sigara parasına verdiğin 4 ay gözlerinin önünde şerit gibi geçiyor :d
Resim
Kullanıcı avatarı
Danisman
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Extremely Artist Crew
Discord: mitwelt

Mesaj gönderen Danisman »

kopyalardan ötürü enflasyon almış başını gitmiş 10 liralık ekmeği 1.000.000 liraya alır hale gelmişsiniz hala yeni sunucu açılmasını eleştirebiliyorsunuz gerçekten çok garip. Evet arkadaşlar maden çekeceğiz, güneş asa ile ortalıkta dolaşacağız, birinci seviye tılsım takacağız bu kadar basit.
şu saçma sapan enflasyon politikasından ötürü yıllardır başlamak isteyip başlayamayan binlerce insan vardı. sıfırdan bir hesap açıp hiç eminönünde oynamayı denediniz mi? ne piyasa kalmış ne başka bir şey.
isteyen full+full hesaplarıyla diğer sunucularda takılabilir, mmo rpg seven muhabbet seven insanlar chill şekilde Karaköy'de takılacaktır. O:-)
Güzel Dostluklar Edinmek İçin Buradayız, Bu Oyunun da Oyuncularının da yeri hep ayrı kalacaktır :)
EMİNÖNÜ ve KARAKÖY sunucusundan selamlar

Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmen Norm Düzenlemesi Hemen Şimdi
Kullanıcı avatarı
phantomever
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Lonca: Sabra Galy Paidos

Mesaj gönderen phantomever »

Her iki düşünceninde mantıklı yönleri var bir taraf bu oyuna daha çok masraf yapmayın gerek yok etrafına toplanmış diğer tarafta biz oynarız siz işinize bakın kafasında. Kim ne yapmak istiyorsa onu yapar, karşı düşünceyi eleştirebilir. Ama şu gerçekte var kopyadan karnı doyan, tütün alan insanların ekmeğiyle oynananıcağı için onlar ekstra sinirliler.

Günde iş çıkışı 2 saatini savaşarak değerlendirecek kişiler muhtemelen eöde kalırken, kafayı yormak yerine maden dönüp kafa dağıtacak kişilerde 2 saat maden turlayacak.
PHANTOM , ıPHANTOMı , AVCIxPHANTOM , PHANTQM vesaire

Mesele vurulmak değil , asıl mesele en dost bildiğin insanın seni sırtından vurmasıdır mesele …
Kullanıcı avatarı
scorper
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen scorper »

phantomever yazdı: 09 Tem 2024 00:28 Her iki düşünceninde mantıklı yönleri var bir taraf bu oyuna daha çok masraf yapmayın gerek yok etrafına toplanmış diğer tarafta biz oynarız siz işinize bakın kafasında. Kim ne yapmak istiyorsa onu yapar, karşı düşünceyi eleştirebilir. Ama şu gerçekte var kopyadan karnı doyan, tütün alan insanların ekmeğiyle oynananıcağı için onlar ekstra sinirliler.

Günde iş çıkışı 2 saatini savaşarak değerlendirecek kişiler muhtemelen eöde kalırken, kafayı yormak yerine maden dönüp kafa dağıtacak kişilerde 2 saat maden turlayacak.
Dostum önceki yazılarımdada belirttiğim gibi nasıl güveneceğim o sorun bende yoksa bende girip zevkine emek verip oynamak isterim o sunucuda yarın bir gün aynı şeyler yaşanırsa ne olacak bir düşünün demek istiyorum sadece yoksa ben zaten bug mug bilmediğim için yıllarca grup bölgesine alınmadım.
Kullanıcı avatarı
xamento
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen xamento »

Bug olursa oynamayız tekrardan bu kadar basit değil mi bu olay ya? Bırakın artık yeni.bug bulunana kadar herkes keyfini çıkarsın, çöp maden satarak bile ticaret döndürebileceğiniz bir oyun özlemi ile yanmadık mı yıllarca? Açıkcası bug olmasa idi ve 1 sigara parasına r almasaydım full itemleri, ben de end game e full ulaşamazdım. Ama yine de, 54 efsunlarla da birşeyler yapabiliyordum. Yani farm atarız illa bb hakir mi kovalayalım? Tadına varalım yani şu oyunun artıkın. Sizler de öyle yapım zaten eminönü sunucusu da kalabalık olacaktır, sıkıldıkça girilir bu kadar basit.
INQUISITOR
InquisitoR
Xament

Barış yapmak için önce savaşılmalı. Bu yüzden Barışın ensesindeki sıcak nefesim.
Kullanıcı avatarı
scorper
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen scorper »

xamento yazdı: 09 Tem 2024 11:19 Bug olursa oynamayız tekrardan bu kadar basit değil mi bu olay ya? Bırakın artık yeni.bug bulunana kadar herkes keyfini çıkarsın, çöp maden satarak bile ticaret döndürebileceğiniz bir oyun özlemi ile yanmadık mı yıllarca? Açıkcası bug olmasa idi ve 1 sigara parasına r almasaydım full itemleri, ben de end game e full ulaşamazdım. Ama yine de, 54 efsunlarla da birşeyler yapabiliyordum. Yani farm atarız illa bb hakir mi kovalayalım? Tadına varalım yani şu oyunun artıkın. Sizler de öyle yapım zaten eminönü sunucusu da kalabalık olacaktır, sıkıldıkça girilir bu kadar basit.

Kardeşim onu demek istemiyorum yani yine aynı şeyler demek istiyorum aynı eski şeyleri üretene kadar milletin canımı çıkacak çözüm bumu geri dönüş böylemi sağlanacak bence daha büyük kitlenin dönmesi yeni grup bölgesiyle olur.
Kullanıcı avatarı
bymehmett
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Lonca: 5 SUNUCU KAPATILSIN !

Mesaj gönderen bymehmett »

arkadaslar her goruse saygınız olsun ısteyen tabıkı ıstedıgı yerde oynar bızım sevındıgımız nokta oyunda bır gelısme olması , bız oyuncuların ısteklerının karsılanması yanı yenı sunucu acılması , kım oynar kım oynamaz herkesın kendı ıstegıne kalmıs bır durum sonucda

“Genel Etkileşim” sayfasına dön