BLITZKRIEG yazdı: ↑08 Tem 2024 16:33 Oyundaki bu sunucu haberi altına kötü yorum yazanları neden halen kaale alıyorsunuz anlamıyorum. Adam kendi ortamının tamamen yeni sunucuya gideceğini biliyor, o kadar uğraştığı karakterlerine kimsenin dönüp bakmayacağının da farkında. düşünsenize ya adamların öttüğü çöplüğü terk ediyoruz. horozlar da başımıza ekşiyecek.
elbette yeni sunucuya sıcak bakmayan herkes bu dediklerim yüzünden eleştiriyor diyemem. kimsenin hakkını yemek istemiyorum.
ancak boşverin.
sunucumuz açılsın, sabahlara kadar mavi topaz bekleyelim, iridyum bekleyelim. bonoların ve hilecilerin olmadığı, güneş asaların her yerde cirit attığı, yüzlerce oyuncunun meran köprüsünde toplanıp kadime yürüdüğü günleri yeniden yaşayalım.
gönül istiyor ki 49'da kalsın sunucu. şu olmayan programlama bilgim ile ben bile bir algoritma uydurabiliyorsam, koskoca Orti bizi duymak istediği takdirde içinden geçer oyunun kodlarının.
Rahat olun. güzel günler, uykusuz geceler bizi bekliyor.![]()
Peki sabahlara kadar bekleyeceğin madenin başında sana ne keyif verecek ? Dediğim gibi ben gelmesin demiyorum geri dönüşün olmasını en çok isteyenlerden biri benim çöplük derken başkalarını kastettiniz sanırım ki ben yıllarca hile kullanmadım tılsımım bile olmadı beni çemberlitaşa almadılar ben anlamam o işlerden bu kopya olayınıda asla desteklemiyorum fakat benim oynadığım oyunda o zamanlar oyun değildi yıllarca çt almadılar beni ben yıllarca tek sınıf kastım diğer sınıf bilmedim oyunun keyfi buysa maden başında 10 kişinin birden beklediği ama senin saf asla bile çıkaramadığın buyrun siz oynayın üstelik ileriye yönelik tahmin düşüncem örneğin olacağından değil diyelimki biri o sunucuda bug buldu düzen yine aynı oldu yine gecelerce oynayabilecekmisiz ben merak ediyorum benim korkularım bu yoksa bende çok dönmek isterim oyuna ki bıraktım zaten burda düşüncelerimi ileri görüşlü biri olarak size destek olmak amaçlı yazıyorum inşallah ben yanılırım siz keyif alırsınız saygılar. Bunun önüne alışverişin kapandığı çt gibi grup bölgesinin geleceği gözlük hız ayakkabı ve takı setleri gelecek bir bölge gelirse oynarım bosları kestikçe düşürebileceğimiz reçetesiz diğer türlü ben dönmem bunun önüne ancak bu şekilde geçilir sevgi ve saygılarımla kral.