Merhabalar, normal kullanımda hiçbir sıkıntı yokken oyuna girdiğimde mause imlecimde takılarak ilerleme oluyor. Önerilen bütün çözümleri denedim fakat hiçbiri işe yaramadı. Başına gelip de çözebilen varsa yardımcı olabilir mi ?
Bilgisayarım: İntel İ5 14500HX İşlemci
Nvidia RTX 4060 ekran kartı
Bütün oyunları sorunsuz oynuyorum ama İKV'de bu sorun mevcut
Aynı sorun bende de mevcut. F9 a bastığında sorun düzeliyor (FPS kilidi kapanıyor) . Ancak bu seferde pc çok fazla ekran kartına yükleniyor gereksiz ve ısınıyor. Desteğe mail attım cevabını bekliyorum.
Aynı problem bende de var Zowie mouseum 1000hz de çalışırken yapıyor. Takılıyor ya da aşırı yavaş gidiyor. Mouse'un hertzi düşürdüğümde düzeldi, altında veya uygulamasında ayarı bulabilirsin.
SeRRuh yazdı: ↑09 Tem 2024 07:53Mouse yazılım ayarlarınıza girin ve geri bildirim kısmını düşürün. POLLING RATE 125 iyidir.
Maalesef böyle bir ayar bulamadım
125 - 1000 değerleri arasında olan bir ayar göremedin mi? Mouse marka model bilgisi paylaşırsan bakalım.
Pasaxkurt yazdı: ↑09 Tem 2024 19:18
Aynı problem bende de var Zowie mouseum 1000hz de çalışırken yapıyor. Takılıyor ya da aşırı yavaş gidiyor. Mouse'un hertzi düşürdüğümde düzeldi, altında veya uygulamasında ayarı bulabilirsin.