bende twich loncasında uzun zaman kaldım lazoviç denen arkadaşın ban yiyen karakteri yok iftira atma çok düzgün iyi yardımseverdir kuru sıkı tabanca gibi sallıyorsunuz oğlum kanıt varsa atın ama atamazsınız çünkü yokBySekil yazdı: ↑08 Tem 2024 16:31 Twitch tv loncası yetkililerinden biri forum mod mu oldu yok daha nelerŞaka bir yana lazoviç denen şahsın kaç karakterinin bu hilelerden blok yediğini atakan arkadaşımız gayet iyi bilir şimdi forum mod olmuş yakında lazoviçin tüm blokları da açılır İKV sizinle gurur duyuyor (!)
Hayırlı olsun deveng :)
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
Re: Hayırlı olsun deveng :)
- deveng
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Karaköy Loncası
dragonstorm yazdı: ↑08 Tem 2024 16:37bende twich loncasında uzun zaman kaldım lazoviç denen arkadaşın ban yiyen karakteri yok iftira atma çok düzgün iyi yardımseverdir kuru sıkı tabanca gibi sallıyorsunuz oğlum kanıt varsa atın ama atamazsınız çünkü yokBySekil yazdı: ↑08 Tem 2024 16:31 Twitch tv loncası yetkililerinden biri forum mod mu oldu yok daha nelerŞaka bir yana lazoviç denen şahsın kaç karakterinin bu hilelerden blok yediğini atakan arkadaşımız gayet iyi bilir şimdi forum mod olmuş yakında lazoviçin tüm blokları da açılır İKV sizinle gurur duyuyor (!)
BySekil yazdı: ↑08 Tem 2024 16:31 Twitch tv loncası yetkililerinden biri forum mod mu oldu yok daha nelerŞaka bir yana lazoviç denen şahsın kaç karakterinin bu hilelerden blok yediğini atakan arkadaşımız gayet iyi bilir şimdi forum mod olmuş yakında lazoviçin tüm blokları da açılır İKV sizinle gurur duyuyor (!)
Merhaba BySekil - Dragonstorm,
Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim.
Şunu belirtmek isterim ki, deprem döneminden itibaren Twitch Tv loncasıyla yollarımız ayrılmış olup, lonca yetkileri ilgili kişilere devredilmiştir. Dolayısıyla, bu süreçte bahsettiğiniz şahısla hiçbir bağım kalmamıştır.
Loncanın eski başkanı olmamdan kaynaklı böyle bir yaklaşımda bulunduğunuzu düşünerek, yanlış anlaşılmayı düzeltmek isterim.
Herhangi bir şikayet ya da sorununuz olduğunda, forum kurallarına uygun şekilde yönetime bildirmeniz en doğrusu olacaktır.
Anlayışınız için teşekkür ederim. İyi oyunlar!
- HayreddinPasa
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Anka
tebrikler yaptığın işler yeni sunucuda herkesin işine yarayacak.
- yeCs
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Tantuni
Arkadaş lazoviç galiba :ddragonstorm yazdı: ↑08 Tem 2024 16:37bende twich loncasında uzun zaman kaldım lazoviç denen arkadaşın ban yiyen karakteri yok iftira atma çok düzgün iyi yardımseverdir kuru sıkı tabanca gibi sallıyorsunuz oğlum kanıt varsa atın ama atamazsınız çünkü yokBySekil yazdı: ↑08 Tem 2024 16:31 Twitch tv loncası yetkililerinden biri forum mod mu oldu yok daha nelerŞaka bir yana lazoviç denen şahsın kaç karakterinin bu hilelerden blok yediğini atakan arkadaşımız gayet iyi bilir şimdi forum mod olmuş yakında lazoviçin tüm blokları da açılır İKV sizinle gurur duyuyor (!)

- phantomever
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Sabra Galy Paidos
Öncelikle hayırlı olsun .deveng yazdı: ↑08 Tem 2024 15:42 Merhaba arkadaşlar,
Öncelikle hepinize çok teşekkür ederim! Moderatörlük görevine başlamak beni gerçekten heyecanlandırdı ve destekleriniz beni çok mutlu etti.
Sizlerle bu toplulukta birlikte olmak harika bir duygu. Hep birlikte forumu daha da keyifli bir hale getireceğiz. Her zaman buradayım ve sizinle birlikteyim.
İyi oyunlar ve hoş sohbetler dilerim. Görüşmek üzere!
Sevgiler,
Deveng
Oyuna ölüm oyunu, sancak savaşı ve diğer etkinlikler ne zaman geri döner bi bilginiz var mı?
PHANTOM , ıPHANTOMı , AVCIxPHANTOM , PHANTQM vesaire
Mesele vurulmak değil , asıl mesele en dost bildiğin insanın seni sırtından vurmasıdır mesele …
Mesele vurulmak değil , asıl mesele en dost bildiğin insanın seni sırtından vurmasıdır mesele …
- bymehmett
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: 5 SUNUCU KAPATILSIN !
oyunun iç yapısında deveng yetkili olmalı bence ama tabıkıde bu yollar önce forumdan sonra oyun içinde yetkılı olmakdan gecıyor hiç süphem yokki deveng burada hızlıca kendını ispat edip oyun içi gerekli görevi alacaktır ..
- deveng
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Karaköy Loncası
Öncelikle, güzel dilekleriniz için teşekkür ederim!phantomever yazdı: ↑09 Tem 2024 00:32Öncelikle hayırlı olsun .deveng yazdı: ↑08 Tem 2024 15:42 Merhaba arkadaşlar,
Öncelikle hepinize çok teşekkür ederim! Moderatörlük görevine başlamak beni gerçekten heyecanlandırdı ve destekleriniz beni çok mutlu etti.
Sizlerle bu toplulukta birlikte olmak harika bir duygu. Hep birlikte forumu daha da keyifli bir hale getireceğiz. Her zaman buradayım ve sizinle birlikteyim.
İyi oyunlar ve hoş sohbetler dilerim. Görüşmek üzere!
Sevgiler,
Deveng
Oyuna ölüm oyunu, sancak savaşı ve diğer etkinlikler ne zaman geri döner bi bilginiz var mı?
Şu an için net bir tarih veremiyoruz. Ancak, şunu bilmenizi isterim ki destek takımımız şu anda gelişmeye devam etmektedir. Gerekli yetkinliğe ulaştığında, bu etkinliklerimizi tekrar başlatmayı planlıyoruz. Sabrınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Daha fazla bilgi edindikçe sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz. İyi forumlar!
- Alicavus
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: Saygı Or Sevgi
Yeni görevinde başarılar dilerim.
Eski oyunu ve oyuncuları mum ışığıyla arıyoruz...
Güvenilir olmayan ve 1 lvl carlarla aktarım veya üretim yapmayınız.
Karakter sahibi olmak asil insanlara mahsustur.Asiller hep kıskanılmıştır.
ALİÇAVUŞ
Saygı Or Sevgi / Sevgi Or Saygı
(S.O.S)
Güvenilir olmayan ve 1 lvl carlarla aktarım veya üretim yapmayınız.
Karakter sahibi olmak asil insanlara mahsustur.Asiller hep kıskanılmıştır.
ALİÇAVUŞ
Saygı Or Sevgi / Sevgi Or Saygı
(S.O.S)
Canıgönülden tebrik eder, başarılarının devamını dilerim!
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN