Selamlar, yeni sunucu haberi bizi çok mutlu etti. Bir çok arkadaşım bu güncellemeyi bekliyordu zaten. Biz de geri dönüyoruz ve emek vererek, eğlenerek sıfırdan başlangıç yapacağız. Çoğumuz 30lu yaşları geçti ve eski deli dolu zamanları geride bıraktı. Bakalım bu yaşlarda nasıl bir keyif verecek...
Bu arada yeni sunucuya geçmek tamamen kişinin isteğine bağlı fakat eleştirenler kopyasız kızgın kum kesemeyenlerdir diyorum ve "gerçek oyuncu" olduğunu iddia edenleri de muhakkak bekliyorum. Ayrıca oyuncuların isteklerine duyarsız kalmayan yönetime de teşekkürü borç bilirim. Helal olsun ki bu oyuna hala sahip çıkıyorsunuz.
Yeni sunucuda canlı yayınlar eşliğinde sıfırdan karakterler geliştireceğiz. Eski oyunculara çağrıda bulunup güzel bir ortam olması için elimizden geleni yapacağız. 20 adet (....) bir çok ürünü çekiliş ile yeni sunucuda karakter kasan dostlara hediye edeceğiz.
Yeniden başlamak isteyip eski arkadaşlarını bulamayan dostum, korkma indir ve gel. Discord sunucumuzda görevlere kadar her şey için bir bölüm açacağız. YOUTUBE CANLI YAYIN Discord Sunucumuz https://discord.gg/9WNgWz9WWC
Teşvik kampanyası bile başlamış tebrikler. Sadece 39 levele kadar kasmayı düşünen arkadaşlar için ilerleyen zamanda eski handanda kamp kurmayı planlıyoruz, herkesin zevk anlayışı farklı böyle düşüncesi olan dostlarımızda çekinmesin başlasın tekrardan. Bu güzel konudan onlara sesleneyim bende.
Bu arada yeni sunucuyu eleştiren oyuncuları davet etme fikrini es geçin dostlar. Sanıyorum ki onlar bizimle aynı fikirde olmadığı gibi aynı oyun ortamına da alışkın değil. Kaos çıkarmaktan başka bir şeye yaramayacaklar. Bırakın kafa dinlemek isteyen gelsin. Sadece emek server olarak zaman geçirebileceğimiz bir ortam olsun. Çağırmayın boşverin
Dipnot: Utopia ekip alımları başladı başvurmak için yukarıdaki discord linkini kullanabilirsiniz.