Emek vermek istemeyen EÖ’de oynasın

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
benibanladilar
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Re: Emek vermek istemeyen EÖ’de oynasın

Mesaj gönderen benibanladilar »

konuda biri xeno düşür karaköy falan hayatından 7 ay verirsin yazmış :grinning:

karaköy denilen vasat bölgeye girmek isteyen kim ki? :D

hayatımızdan neden 7 ay verelim, 2-3 ay güzel zaman geçireceğiz, nostaljik bir şekilde çar kasacağız.

Grup bölgelerinden önce, kimsede item yoktu, elinde şaheser olanlar parmakla gösteriliyordu. herkes muyluydu, güzel güzel oynuyordu. Şuandaki aktif oyuncular çarı fullemekle kafayı bozmuş.
niye fulluyoruz abi çarı? meteorda klan savaşı yapalım, ondan eğlenceli bir şey mi var ikvde?

emek vermek istemeyenler harbiden, eöde shifte basılı tutarak sağa sola yürüsün ;)
Kullanıcı avatarı
phantomever
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Sabra Galy Paidos

Mesaj gönderen phantomever »

Hala laf edenler var ağa çözümü basit şekilde başlığa yazdım. Bizde biliyoruz geç kalındığını veyahut eskisi kadar zevk vermeyeceğini ama bir nevi olsun kenanı , junonu Tılsımsız şekilde kesmekle uğraşmak bile zevkli olacak. Rahatsızlık oluşturmaya ne gerek var kopya madeninizle mutluysanız en büyüğü eö olan 7 tane sunucu var onlarda takılın. (Kolay bir sunucu olmayacağının farkındayız yok şu sürede xeno yok şu vakitte Karaköy yazmanıza gerek yok.)
PHANTOM , ıPHANTOMı , AVCIxPHANTOM , PHANTQM vesaire

Mesele vurulmak değil , asıl mesele en dost bildiğin insanın seni sırtından vurmasıdır mesele …
Kullanıcı avatarı
ejedrogl
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen ejedrogl »

İsteyen oynar, istemeyen oynamaz.
Kullanıcı avatarı
madmuh
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen madmuh »

Emeksiz yemek yemeye alışmış oyuncular "neden bu saatten sonra maden çekelim, para kasalım vb." dert yanıyor.

Oyunun rating puanı kendi oyuncuları içerisinde düştüyse bunun başlıca sebepleri;
-Madenleri kopyalayıp çantanda istediğin adede ulaştırma
-Bono kopyalayıp, gerçek zamanlı oynayarak 6 ayda alacağın itemi 2 günde alma
-Hile denemeleri gibi onlarca maddeyle sıralanır gider. Herşey olur ama oyuncu akıllanmaz. Karaköy eklentisinden önceden beridir sunucu isteniyor. Hazır fırsat geçmiş ama hala yok şöyle olsun, yok böyle olsun. Birkaç arkadaşın dediği gibi; Karaköy Sunucusuna GİRMEZSİN olur biter.

Umarım yeni sunucu yorumlarda da bahsedildiği gibi bazı şaheser, mor ve sarı itemlerin üretimi için aylarca emek istecek vaziyette kalır ki insanın harcadığı zamanın kıymeti olsun. Haricinde LOL, CS vb. gibi her yeni maça başladığında aynı yerden başla mantığıyla MMORPG zaten oynanmaz. Oynayan vakit ayıranın, oynamayan vaktini oyuna değil kopyaya vs. harcadığı kişiden daha değerli olma sebebi oyunun zorluğuydu zaten. Bizlerin Çemberlitaş grup bölgelerinde 2-2-2, 1-3-2 gibi kombinasyonları deneyip, şahesersiz ve tılsımsız saatlerce Stuart Efendi'ye zor gelip kesemediğimiz zamanlar biz boşa oynamış gibi görülüyor. Fakat çok zor ve sabır istesede en tatlı zamanlardı.(Örnek çoğaltılabilir : Philoteos, Karakürk, Hidralar, Kenan, Junon hatta Taşkanat) Bunlar kıymetliydi çünkü insanların birbirine ihtiyacı vardı ve bu dostluğu arkadaşlığı geliştiriyordu. Maden sayılarının çoğalmasından önce saf krom, saf altın, menekşe, kripraz madenciliği için 5-10 kişi 1 madende saniyelerle savaştığımız zamanlar vardı. O zamanlar kıymetliydi. İnsanlar kıymetliydi. Emek kıymetliydi.

İyi forumlar
Jotem-MEHMETTI
Kullanıcı avatarı
scorper
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen scorper »

madmuh yazdı: 08 Tem 2024 14:24 Emeksiz yemek yemeye alışmış oyuncular "neden bu saatten sonra maden çekelim, para kasalım vb." dert yanıyor.

Oyunun rating puanı kendi oyuncuları içerisinde düştüyse bunun başlıca sebepleri;
-Madenleri kopyalayıp çantanda istediğin adede ulaştırma
-Bono kopyalayıp, gerçek zamanlı oynayarak 6 ayda alacağın itemi 2 günde alma
-Hile denemeleri gibi onlarca maddeyle sıralanır gider. Herşey olur ama oyuncu akıllanmaz. Karaköy eklentisinden önceden beridir sunucu isteniyor. Hazır fırsat geçmiş ama hala yok şöyle olsun, yok böyle olsun. Birkaç arkadaşın dediği gibi; Karaköy Sunucusuna GİRMEZSİN olur biter.

Umarım yeni sunucu yorumlarda da bahsedildiği gibi bazı şaheser, mor ve sarı itemlerin üretimi için aylarca emek istecek vaziyette kalır ki insanın harcadığı zamanın kıymeti olsun. Haricinde LOL, CS vb. gibi her yeni maça başladığında aynı yerden başla mantığıyla MMORPG zaten oynanmaz. Oynayan vakit ayıranın, oynamayan vaktini oyuna değil kopyaya vs. harcadığı kişiden daha değerli olma sebebi oyunun zorluğuydu zaten. Bizlerin Çemberlitaş grup bölgelerinde 2-2-2, 1-3-2 gibi kombinasyonları deneyip, şahesersiz ve tılsımsız saatlerce Stuart Efendi'ye zor gelip kesemediğimiz zamanlar biz boşa oynamış gibi görülüyor. Fakat çok zor ve sabır istesede en tatlı zamanlardı.(Örnek çoğaltılabilir : Philoteos, Karakürk, Hidralar, Kenan, Junon hatta Taşkanat) Bunlar kıymetliydi çünkü insanların birbirine ihtiyacı vardı ve bu dostluğu arkadaşlığı geliştiriyordu. Maden sayılarının çoğalmasından önce saf krom, saf altın, menekşe, kripraz madenciliği için 5-10 kişi 1 madende saniyelerle savaştığımız zamanlar vardı. O zamanlar kıymetliydi. İnsanlar kıymetliydi. Emek kıymetliydi.

İyi forumlar
Ozamanlar kıymetliydi fakat hile hurda bilmeyen ve ozamanlar küçüktüm paramda olmadığı için beni yıllarca grup bölgelerine almadılar tılsımın varmı dediler menekşe elmas çekmek için hayatım kaydı sonuç noldu? Yıllarca ikvde tek sınıf tek karakter oynadım hiç şifa ve savaşçı oynayamadım tadına varamadım o kadar zorduki hele böyleyken karaköyde üretmek bos kesmek imkansız siz emek verin oynayın oyunculara olumsuz gelmesin bu yazdıklarım benim yazdıklarımla etkileneceklerse zaten hiç oynamasınlar bu oyunu fakat bende eleştiriyorum ve saçma buluyorum kötü yanlarıda olacak siz eski itemler için çabalayın o zevki tadın ben yeni grup bölgesinin hayalini kuracağım karaköy zaten bitik aynı şeyler
Kullanıcı avatarı
BLITZKRIEG
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen BLITZKRIEG »

Oyundaki bu sunucu haberi altına kötü yorum yazanları neden halen kaale alıyorsunuz anlamıyorum. Adam kendi ortamının tamamen yeni sunucuya gideceğini biliyor, o kadar uğraştığı karakterlerine kimsenin dönüp bakmayacağının da farkında. düşünsenize ya adamların öttüğü çöplüğü terk ediyoruz. horozlar da başımıza ekşiyecek.

elbette yeni sunucuya sıcak bakmayan herkes bu dediklerim yüzünden eleştiriyor diyemem. kimsenin hakkını yemek istemiyorum.

ancak boşverin.

sunucumuz açılsın, sabahlara kadar mavi topaz bekleyelim, iridyum bekleyelim. bonoların ve hilecilerin olmadığı, güneş asaların her yerde cirit attığı, yüzlerce oyuncunun meran köprüsünde toplanıp kadime yürüdüğü günleri yeniden yaşayalım.

gönül istiyor ki 49'da kalsın sunucu. şu olmayan programlama bilgim ile ben bile bir algoritma uydurabiliyorsam, koskoca Orti bizi duymak istediği takdirde içinden geçer oyunun kodlarının.

Rahat olun. güzel günler, uykusuz geceler bizi bekliyor. :heart_eyes:
It is always darkest before the dawn.
Kullanıcı avatarı
BySekil
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Sancak
Lonca: Kuralsızlar

Mesaj gönderen BySekil »

Bizler zamanında sancak sunucusunda emeğin kralını verdik bu oyuna 3 karakterim vardı ve ben her karaktere ayrı ayrı 3er tane üretim yaptım sadece çemberlitaşa girip üstlerini dizebilmek için o yüzden genele bol keseden sallamayın maden başında sabahlayarak 9 10 tane üretim yapın da göreyim sizi hele ki arkadaşın dediği gibi 30 yaşından sonra madem bi kolaylık bulunmuş kullanırım, kullanırlar nitekim hepiniz de kullandınız şimdi güneş asalarla çemberlitaşa girip görev yaptırıyorsunuz ayrıca bakın Eminönü sunucusunda geri sarma kopyalama durumu bitti neden karaköy ilk çıktığında çözüm bulmadılar da şimdi buldular ? Yeni sunucu falan derken kimse bunu sormuyor 2020 den beri sunucunun alayı kopyalıyor e tabi yönetime yeni gelir kapısı lazımdı o da yeni sunucu oldu bol bol akçe çeker bitik oyuna katkıda bulunursunuz artık ':)
Gerilim
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Gerilim »

BLITZKRIEG yazdı: 08 Tem 2024 16:33 Oyundaki bu sunucu haberi altına kötü yorum yazanları neden halen kaale alıyorsunuz anlamıyorum. Adam kendi ortamının tamamen yeni sunucuya gideceğini biliyor, o kadar uğraştığı karakterlerine kimsenin dönüp bakmayacağının da farkında. düşünsenize ya adamların öttüğü çöplüğü terk ediyoruz. horozlar da başımıza ekşiyecek.

elbette yeni sunucuya sıcak bakmayan herkes bu dediklerim yüzünden eleştiriyor diyemem. kimsenin hakkını yemek istemiyorum.

ancak boşverin.

sunucumuz açılsın, sabahlara kadar mavi topaz bekleyelim, iridyum bekleyelim. bonoların ve hilecilerin olmadığı, güneş asaların her yerde cirit attığı, yüzlerce oyuncunun meran köprüsünde toplanıp kadime yürüdüğü günleri yeniden yaşayalım.

gönül istiyor ki 49'da kalsın sunucu. şu olmayan programlama bilgim ile ben bile bir algoritma uydurabiliyorsam, koskoca Orti bizi duymak istediği takdirde içinden geçer oyunun kodlarının.

Çok güzel özetledin hocam :clap:
Çoğu oyuncunun düşünceleri bu yönde
Kullanıcı avatarı
Suminat
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: İttihad I Arz

Mesaj gönderen Suminat »

BLITZKRIEG yazdı: 08 Tem 2024 16:33 Oyundaki bu sunucu haberi altına kötü yorum yazanları neden halen kaale alıyorsunuz anlamıyorum. Adam kendi ortamının tamamen yeni sunucuya gideceğini biliyor, o kadar uğraştığı karakterlerine kimsenin dönüp bakmayacağının da farkında. düşünsenize ya adamların öttüğü çöplüğü terk ediyoruz. horozlar da başımıza ekşiyecek.

ancak boşverin.

Noktayı koymuşsun
Ağzına sağlık demek düşer...
İttihad I Arz
Kullanıcı avatarı
yeCs
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Tantuni

Mesaj gönderen yeCs »

Oyuna emek vermeyen, aylarca menekşe ve saf krom madeninde sabahlamayan adamlar heyecanla yeni sunucuyu bekliyorlar.

Çoğu büyük ihtimalle 1 ay sonra bırakacaklar.

Ben bu oyuna başladığım dönemlerde Eminönü sunucusunda ESKİ karakteri şu an komutanın olduğu bölgede taşkanat kesiyordu. O kadar eskiyim yani oyunda.

Oyuna yıllarını vermiş adamlar şimdi dönüp yıldırım 2 tılsımı için 600 hasarlı büyücülerle hol bölgesinde xeno kasmaz. Sabahtan akşama kadar çift arttırıcı ile jadeit madenini dönmez.

Hele hele aklı olan hiç kimse grup bölgesi veya çt bölgesine girmez bu şartlarda.

Sen sığınaklara 49 lvl de gireceksin. İlk alternatör takını aldığında büyük ihtimalle lvlin 52 olacak. Alternatör takı setini tamamlayana kadar 55 lvl olacaksın hasarlar yarı yarıya düşecek.

55 lvl, 600 hasarla takılacaksın Karaköye giremeden. Zaten karaköy e girebilmek ortalama 4 ayını alacak.

Hadi ben karaköy e girmeyeyim desen 55 lvl eö de boş boş takılacak mısın? Saf krom çekmek için onlarca insanla mücadeleye girecek misin bu saatten sonra? Gerçekten gençlerde heyecan var, helal olsun.

Zaten oyunun gurmeleri karaköy itemlerine değer vermiyor. Nostaljik itemleri tamamlamaya çalışıyor. Dediğiniz gibi karaköy itemleri full olan karakterler birkaç paket sigara parasına satılıyor. Ama Urban estergon ayakkabıyı 2 tane mareşal ayakkabı fiyatına alamıyorsun.

Oyunu oynamak isteyenler zaten nostaljik itemleri düşürmeye çalışıyor. Gençler de gazla birlikte yeni sunucuyu bekliyor. Ama tutacağına hiç ihtimal vermiyorum. Gününüz artık mmorg oyunları için uygun değil. İnsanlar aylarını vermek istemiyor artık.

Eğer max seviye sınırı 39 olan bir sunucu açabilselerdi, kurt mağarasında bol bol kurt kesebilirdim. Adada hortlak kesebilirdim. Ama 39 seviyede birkaç gün kalacaksam neden alman itemlerle uğraşayım? Zaten alman setlerini eö sunucusunda dizmişim.

Yine nostalji merakı olan adamlarla 39 vs leri gayet güzel şekilde dönüyor. Amacımız eski vs lerse eö sunucusunda 39 savaşları yapmak daha mantıklı.

Yok amacımız karaköy itemlerini tamamlamaksa o zaman yine eö'de hızlıca tamamlamak daha mantıklı. Yeni sunucu açık ve net şekilde çöp olacak 1 ay sonra.
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön