Yeni sunucunun 49. seviyede olması ve eşyaların ve tılsımların NPC'de akçe karşılığında satılması hem oyun hem de bizim için daha iyi olmaz mıydı? Arkadaşlar bu benim görüşüm.
Not; Eminim ki kimse 1000 hasar ile gaffar kesmek holde aylarca tılsım kasmakla uğraşmak istemez hepimizin vakti değerlidir.
NPC YENİ SUNUCU
- istanbulunsesi
- FareAdam Düşmanı
Re: NPC YENİ SUNUCU
Yeni sunucunun anlamı kalmıyor ki o zaman. Amaç zaten kolay ulaşılabilir olmamak.
Bende senin gibi düşünüyorum benim konumada yorum yaparmısın rica etsem https://forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?t=173971Tikiovski yazdı: ↑05 Tem 2024 13:39 Yeni sunucunun 49. seviyede olması ve eşyaların ve tılsımların NPC'de akçe karşılığında satılması hem oyun hem de bizim için daha iyi olmaz mıydı? Arkadaşlar bu benim görüşüm.
Not; Eminim ki kimse 1000 hasar ile gaffar kesmek holde aylarca tılsım kasmakla uğraşmak istemez hepimizin vakti değerlidir.
- Alicavus
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Saygı Or Sevgi
Herkes hazıra alıştığı için çok zor gelebilir ama emek olmadan gelişmek eskiden kaldığı için biz eski oyuncuları belki o kadar zorlamaz. Bakalım yine yeni tayfalar asıp kesebilecek mi?
Migratta harcadığımız 4 saatlik anılarım canlandı. Bütün slotlar gelmesin diye geometrik ölçümlerle ilerlemek güzeldi.
Gaffar yine 2+2+2 sisteminde kesilmeye başlanabilir.
Tek değinilecek bir nokta olabilir;
Üretimler için kullanılan AKÇE ile alınan materyallerin biraz daha azaltılması herkesin yararına olabilir.
Ayrıca sunucu kapasitesini de unutmamak gerekir.
Kılıcınız keskin, büyüleriniz gür ve şifa elleriniz dert görmesin.
Migratta harcadığımız 4 saatlik anılarım canlandı. Bütün slotlar gelmesin diye geometrik ölçümlerle ilerlemek güzeldi.
Gaffar yine 2+2+2 sisteminde kesilmeye başlanabilir.
Tek değinilecek bir nokta olabilir;
Üretimler için kullanılan AKÇE ile alınan materyallerin biraz daha azaltılması herkesin yararına olabilir.
Ayrıca sunucu kapasitesini de unutmamak gerekir.
Kılıcınız keskin, büyüleriniz gür ve şifa elleriniz dert görmesin.
Eski oyunu ve oyuncuları mum ışığıyla arıyoruz...
Güvenilir olmayan ve 1 lvl carlarla aktarım veya üretim yapmayınız.
Karakter sahibi olmak asil insanlara mahsustur.Asiller hep kıskanılmıştır.
ALİÇAVUŞ
Saygı Or Sevgi / Sevgi Or Saygı
(S.O.S)
ALİÇAVUŞ
(S.O.S)
Efsunların ve materyallerin NPC üzeri satılması ile yeni sunucunun ne anlamı kalacak peki? Amaç dengeyi ve piyasayı düzeltmek değil mi zaten?(!)
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
- Alicavus
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Saygı Or Sevgi
Hazıra alıştıkları için armut piş ağzıma düş diyen kesim çok olur.
Biz çoğu gün maden başında sabahladık umarım oyun hataları vs olmaz. Kütüklerin gelmesini ekstra olarak isterim
Eski oyunu ve oyuncuları mum ışığıyla arıyoruz...
ALİÇAVUŞ
(S.O.S)
ALİÇAVUŞ
(S.O.S)
Tikiovski yazdı: ↑05 Tem 2024 13:39 Yeni sunucunun 49. seviyede olması ve eşyaların ve tılsımların NPC'de akçe karşılığında satılması hem oyun hem de bizim için daha iyi olmaz mıydı? Arkadaşlar bu benim görüşüm.
Şimdi olayı o zaten, sunucunun oynanış süresini uzatmak, keyif alarak vakit geçirerek oynamak, herşeye para ödeyip sahip olduğunda oyun oynamanın anlamı yok bence.