Emek vermek istemeyen EÖ’de oynasın
- bymehmett
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: 5 SUNUCU KAPATILSIN !
Re: Emek vermek istemeyen EÖ’de oynasın
ikv tarihinin en klas sunucusu olacak karakoy buradakı ekipler ve insanlar asıl saglam oyuncu olacak
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
Bi çok insanın bu oyundan keyif aldığı son dönemler 10 sene önce falandı. bunun sebebi de hala bir rekabetin olmasıydı. şu an tekrardan böyle bir ihtimal olması bile birçok oyuncuyu geri getirecek. neredeyse 20 yıl olmuş şu oyuna başlayalı, bir 7-8 ayımızı keyifli geçirebilme ihtimali bile çok güzel.SonunaKadar yazdı: ↑07 Tem 2024 03:45 Cidden emekten mi bahsetti birileri ? yıllardır zaten millet emek vermedimi ? yılarca yaptıgımız şeyleri dönüp dolaşıp bir daha neden yapalım yıl olmuş 2024 komedi...
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Sonuna Kadar
Keyif illaki verir hocam ama şuanki sistemden farkı yokki kastın dizdin yine karaköydesin ne değişti, yenilik gelse daha iyi oyuna.turkoxHAMSTER yazdı: ↑07 Tem 2024 15:57Bi çok insanın bu oyundan keyif aldığı son dönemler 10 sene önce falandı. bunun sebebi de hala bir rekabetin olmasıydı. şu an tekrardan böyle bir ihtimal olması bile birçok oyuncuyu geri getirecek. neredeyse 20 yıl olmuş şu oyuna başlayalı, bir 7-8 ayımızı keyifli geçirebilme ihtimali bile çok güzel.SonunaKadar yazdı: ↑07 Tem 2024 03:45 Cidden emekten mi bahsetti birileri ? yıllardır zaten millet emek vermedimi ? yılarca yaptıgımız şeyleri dönüp dolaşıp bir daha neden yapalım yıl olmuş 2024 komedi...
*Sonuna Kadar Loncası* Beyazköşk
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
Kastın dizdin olayı çok kolay değil, sadece işlenmiş gümüşten bile bir elmas piyasası olacak, xenotimi hydrargyumu, hidrojeninden bahsetmiyorum bile. Bir karaköy item'ının basılması bile en az 4-5 ay sürecektir.SonunaKadar yazdı: ↑07 Tem 2024 16:05Keyif illaki verir hocam ama şuanki sistemden farkı yokki kastın dizdin yine karaköydesin ne değişti, yenilik gelse daha iyi oyuna.turkoxHAMSTER yazdı: ↑07 Tem 2024 15:57Bi çok insanın bu oyundan keyif aldığı son dönemler 10 sene önce falandı. bunun sebebi de hala bir rekabetin olmasıydı. şu an tekrardan böyle bir ihtimal olması bile birçok oyuncuyu geri getirecek. neredeyse 20 yıl olmuş şu oyuna başlayalı, bir 7-8 ayımızı keyifli geçirebilme ihtimali bile çok güzel.SonunaKadar yazdı: ↑07 Tem 2024 03:45 Cidden emekten mi bahsetti birileri ? yıllardır zaten millet emek vermedimi ? yılarca yaptıgımız şeyleri dönüp dolaşıp bir daha neden yapalım yıl olmuş 2024 komedi...
her şeyi kopyayla kolay üretmeye alışmışlar yeni sunucuda da öyle olacak hemen oyun bitecek sanıyorlar zorluğun farkında değillerturkoxHAMSTER yazdı: ↑07 Tem 2024 17:03Kastın dizdin olayı çok kolay değil, sadece işlenmiş gümüşten bile bir elmas piyasası olacak, xenotimi hydrargyumu, hidrojeninden bahsetmiyorum bile. Bir karaköy item'ının basılması bile en az 4-5 ay sürecektir.SonunaKadar yazdı: ↑07 Tem 2024 16:05Keyif illaki verir hocam ama şuanki sistemden farkı yokki kastın dizdin yine karaköydesin ne değişti, yenilik gelse daha iyi oyuna.turkoxHAMSTER yazdı: ↑07 Tem 2024 15:57Bi çok insanın bu oyundan keyif aldığı son dönemler 10 sene önce falandı. bunun sebebi de hala bir rekabetin olmasıydı. şu an tekrardan böyle bir ihtimal olması bile birçok oyuncuyu geri getirecek. neredeyse 20 yıl olmuş şu oyuna başlayalı, bir 7-8 ayımızı keyifli geçirebilme ihtimali bile çok güzel.SonunaKadar yazdı: ↑07 Tem 2024 03:45 Cidden emekten mi bahsetti birileri ? yıllardır zaten millet emek vermedimi ? yılarca yaptıgımız şeyleri dönüp dolaşıp bir daha neden yapalım yıl olmuş 2024 komedi...
Yenilik gelebiliyor olsa zaten çoktan gelirdiSonunaKadar yazdı: ↑07 Tem 2024 16:05Keyif illaki verir hocam ama şuanki sistemden farkı yokki kastın dizdin yine karaköydesin ne değişti, yenilik gelse daha iyi oyuna.turkoxHAMSTER yazdı: ↑07 Tem 2024 15:57Bi çok insanın bu oyundan keyif aldığı son dönemler 10 sene önce falandı. bunun sebebi de hala bir rekabetin olmasıydı. şu an tekrardan böyle bir ihtimal olması bile birçok oyuncuyu geri getirecek. neredeyse 20 yıl olmuş şu oyuna başlayalı, bir 7-8 ayımızı keyifli geçirebilme ihtimali bile çok güzel.SonunaKadar yazdı: ↑07 Tem 2024 03:45 Cidden emekten mi bahsetti birileri ? yıllardır zaten millet emek vermedimi ? yılarca yaptıgımız şeyleri dönüp dolaşıp bir daha neden yapalım yıl olmuş 2024 komedi...
- IFonQzrail
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: YENİ SUNUCU İSTİYORUZ
- hattihumayun
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Anka
1 yılını maden başında geçirmek istemeyenler zora gelemeyenler emek vermek istemeyenler konunun altında ağlıyor , zamanınız çok değerliyse gidin eö'de kopya madenlerle dilediğiniz kadar oynayın kardeşim , tutan mı var ?
- Externorum
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Türk İstihbarat Teşkilat
Aga oyundaki karakterlerde bulunan ve ticareti yapılabilen tüm madenleri, materyal ve iksirleri sileceksin, suçu da bir bug'a atıp geçeceksin; nasıl olsa öyle de böyle de herkes oynuyor. En fazla iki laf atıp devam ediyorlar, en azından sunucularda piyasa zamanla rayına oturur ve tekrar canlanır; bazı şahıslardan da oyun arınır ve daha güzel bir kitleye sahip olur oyun.
SANCAK/KADIOĞLU/Türk İstihbarat Teşkilatı
Erlik (59)
Arçura (59)
Externorum (59)
Erlik (59)
Arçura (59)
Externorum (59)
Şu an ne emeğinden bahsediyorsunuz çok afedersiniz,
Öylesine bir hesap açıp büyücü karakter kasıyordum. Bir arkadaştan görev için yardım istedim. Sağolsun göreve yardım edip üstüne m1-y2 ve kutup rüzgarı tılsımı verdi
Ortada bir emek olsa böyle bir şey yapılır mı acaba ? 
Öylesine bir hesap açıp büyücü karakter kasıyordum. Bir arkadaştan görev için yardım istedim. Sağolsun göreve yardım edip üstüne m1-y2 ve kutup rüzgarı tılsımı verdi
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??
Mutluluk neydi?
Mutluluk neydi?