Gamex yazdı:Evet , Düşme İhtimalini Unutmayalım
ANKAYA TAŞİNİYORUM
- recepivedikx
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Özgürlük için savas
Re: ANKAYA TAŞİNİYORUM
SEN BANA ESKİ İTEMLERİ HAZİRLA BEN YÜCELENLE URBANİ HALLEDERİM
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
RECEPİVEDİK ya sen gel adam gibi 49 yap ve kendini göster (hem emek hemde kasabilmen manasında) hemde kalıcı olduğun.biz item veririz merak etme.
- recepivedikx
- Antrepo Bekçisi
peki bugün çarı bırakcam dediğim zaman benden item isteyen yüzsüz ... brothersxivedik senmiydin ?
ANKA'DA yavaş yavaş çoluk çocuk dolmaya başlıyor..
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
BuRaKKaN yazdı:peki bugün çarı bırakcam dediğim zaman benden item isteyen yüzsüz ... brothersxivedik senmiydin ?
burakkan aranızda geçen bi sorun yüzünden milleti anka dan soğutmaya hakkınız yok konuyu tam anlamadım haklı da olsan haksızda olsan anka hakkında yorum yapma lütfen.
- Fantomx
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Recepivedik (Yunus) senin arkadaşlarının tanıdığı biri.BuRaKKaN yazdı:peki bugün çarı bırakcam dediğim zaman benden item isteyen yüzsüz ... brothersxivedik senmiydin ?
Arkadaşların Yunusu ankaya çağırdılar.
İtem isteme konusunda bir şey diyemem.Ama arkadaşının arkadaşı hakkında ,
yanlış yorum ve hakaret de bulunma.
Vatan ne Türkiye’dir Türklere, ne Türkistan,
Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir; TURAN…
Fantomx - Hunxfantom
Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir; TURAN…
Fantomx - Hunxfantom
- recepivedikx
- Antrepo Bekçisi
BURAK KARDEŞ ONLAR OYUNU BİRAKACAM DEDİLER AL ÇAR SENİN OLSUN DEDİLER BİZ YAKİN ARKADAŞİZ 40 VE 44 LV LİK ÇARLARİMİ YEDİLER Bİ ŞEY DEMEDİM HEM YAKİN ARKADAŞ OLDUĞUMUZDAN HEMDE BANA BORÇLU OLDUKLARİNİ BİLDİKLERİ İÇİN ÇARİ BANA VERMEYİ TEK LİF ETTİLER BEN İKNA ETMEYE ÇALİŞTİM .ONLARA DEDİM BUZLAR ÇÖZÜLÜR AFFEDER SİZİ BOŞ VERİN GELİN ÖZÜR DİLEYİN OLAY BİTSİN DEDİM AMA İKNA EDEMEDİM SİZİNDE KAREKTERLERİ SİLME HUYUNUZ OLDUNUZDAN KAREKTERİ SİLMİŞİNİZ GAMEX SİLİN MEDEN ÖNCE BENDE SANA SÖYLEMİŞLER SANDİM ÇARİ YUNUSA VERECEZ ÇAR ONUN OLACAK SANA DEMEMİŞLER BENDE OYUNA GİRİNCE İTEMLERİ VER DEDİM NE BİLİYİM ÇARİ BANA VERECEKLERİNİ SANA SÖYLEMEMİŞLER OLAY BUNDAN İBARET KARDEŞİM YANLİŞ ANLADİN BENİBuRaKKaN yazdı:peki bugün çarı bırakcam dediğim zaman benden item isteyen yüzsüz ... brothersxivedik senmiydin ?
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
recepivedikx yazdı:BURAK KARDEŞ ONLAR OYUNU BİRAKACAM DEDİLER AL ÇAR SENİN OLSUN DEDİLER BİZ YAKİN ARKADAŞİZ 40 VE 44 LV LİK ÇARLARİMİ YEDİLER Bİ ŞEY DEMEDİM HEM YAKİN ARKADAŞ OLDUĞUMUZDAN HEMDE BANA BORÇLU OLDUKLARİNİ BİLDİKLERİ İÇİN ÇARİ BANA VERMEYİ TEK LİF ETTİLER BEN İKNA ETMEYE ÇALİŞTİM .ONLARA DEDİM BUZLAR ÇÖZÜLÜR AFFEDER SİZİ BOŞ VERİN GELİN ÖZÜR DİLEYİN OLAY BİTSİN DEDİM AMA İKNA EDEMEDİM SİZİNDE KAREKTERLERİ SİLME HUYUNUZ OLDUNUZDAN KAREKTERİ SİLMİŞİNİZ GAMEX SİLİN MEDEN ÖNCE BENDE SANA SÖYLEMİŞLER SANDİM ÇARİ YUNUSA VERECEZ ÇAR ONUN OLACAK SANA DEMEMİŞLER BENDE OYUNA GİRİNCE İTEMLERİ VER DEDİM NE BİLİYİM ÇARİ BANA VERECEKLERİNİ SANA SÖYLEMEMİŞLER OLAY BUNDAN İBARET KARDEŞİM YANLİŞ ANLADİN BENİBuRaKKaN yazdı:peki bugün çarı bırakcam dediğim zaman benden item isteyen yüzsüz ... brothersxivedik senmiydin ?
neyi açıklıyosun yunus adam seni aşağılamış resmen bırak dediği ile kalsın yanlış falan anlama demene gerek yok adam resmen hakaret etmiş aşağılamış seni.bu tür şeylere çok sinir olurum.