Karaköy paketi ilk geldiginde oyuncuların yarısi Gizitim bıçakçılar da bıraktı oyunu zaten. Boşa kaçırma olaylarını saymıyorum bile. Bence yeni sunucuda Max 49 olmalı eski günlere geri dönelim. Hem çemberlitaş sığınak migrat ve hol bölgesi yeter bize.
Arkadaşlar lütfen düşüncelerinizi yazın.
YENİ SUNUCU HK.
YENİ SUNUCU HK.
IIxHüKüMDaRxII
Re: YENİ SUNUCU HK.
Haleyx yazdı: ↑05 Tem 2024 10:42 Karaköy paketi ilk geldiginde oyuncuların yarısi Gizitim bıçakçılar da bıraktı oyunu zaten. Boşa kaçırma olaylarını saymıyorum bile. Bence yeni sunucuda Max 49 olmalı eski günlere geri dönelim. Hem çemberlitaş sığınak migrat ve hol bölgesi yeter bize.
Arkadaşlar lütfen düşüncelerinizi yazın.
Güzel fikir
- IFonQzrail
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: YENİ SUNUCU İSTİYORUZ
Bence 1 yıla yakın herkes çemberlitaş için uğraşacak. Bu süre zarfında da çemberlitaş engelini geçenler karaköyden item kasarak arkadan gelenlere yardımcı olabilir. Daha işin ucunda tılsım kasmak var. Emek vererek bir şeyler yapmayı özledik doğrusu heyecanlıyım 
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: CRASH
uzun zaman sonra yeni sunucu açılacağı için heyecanlandım ve oynamak istedim ancak kademe kademe geçiş verilmesi lazım herşeyi 0 lamak başka oyunu her bosu her madenin değerini hatırlatmat baska. 29 lv sınır iken oynayan bir oyuncuydum 39 ayrı 49 ayrı hepsinde ayrı keyifler ayrı heyecanlar. ne yapalım şimdi hemen lv kasıp tılsım kasıp karaköye atalım kendimizi sizde yalandan nostalji yapın. Kasa hep kazanıcak illa.
Şahsi fikrim olarak bir sunucunun adını değiştirip, aktarıma kapalı sunucu olarak ortaya atmak yerine karaköy bölgesinde şef yaratıkları kapalı bölge yaparak, yanına küçük bir eklenti ile yeni düşürülebilecek takılar ve tabikide hala eklenmeyen gözlükler eklenmesi daha doğru bir karar olurdu.
Eminönü sunucusuna plusu olmayan belli bir saatten sonra giriş yapamıyor, oyunun en önemli problemlerinden biriside budur zannımca, var olan hatalar eksikler düzeltilmeden böyle bir macerayı doğru bulmuyorum.
Eminönü sunucusuna plusu olmayan belli bir saatten sonra giriş yapamıyor, oyunun en önemli problemlerinden biriside budur zannımca, var olan hatalar eksikler düzeltilmeden böyle bir macerayı doğru bulmuyorum.
APARTMAN LAMBASININ BİLE FARK ETMEDİĞİ İNSANLARLA UĞRAŞIYORUZ ...