oyundaki önemli problem
oyundaki önemli problem
Yeni güncellemeden sonra oyundaki işlemci kullanımı 2 3 katına artmış durumda, önceden tek karakter açık iken işlemci yüzde 20 25 civarında seyrederken şimdi yüzde 90 100 arasında bunun düzeltilmesi gerekiyor...
APARTMAN LAMBASININ BİLE FARK ETMEDİĞİ İNSANLARLA UĞRAŞIYORUZ ...
Re: oyundaki önemli problem
Bilgisayarınızda 'yeniden başlat' uygularsanız sorununuz muhtemelen çözülecektir.
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Sonuna Kadar
Bu saçmalığı bikaç haftadır bende farkettim ilk başlarda sıcak hava oda sıcak vs desemde performans ayarlarında takip etmeye başladım ve gördüğüm olay şok, dünya çapında online oyun oynuyorum pc indirmesi sadece 80-100 gb olan oyun bile bu kadar kullanım harcamayıp pc yi yormuyor. İkv yaşlı kurt maşallah motoru su kaynatacak kadar hızlı 
*Sonuna Kadar Loncası* Beyazköşk
Doğru diyorsun ben de yeni fark ettim. İkv oynarken 45 dereceyi geçmeyen işlemci, şimdi 65-70 leri görmeye başladı,ilginç.
bunun ile ilgili birşey olduğunu düşünmüyorum, ama denerim.
APARTMAN LAMBASININ BİLE FARK ETMEDİĞİ İNSANLARLA UĞRAŞIYORUZ ...
- bymehmett
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: 5 SUNUCU KAPATILSIN !
pc yi düzenli bakım yaptırın hiçbirşey olmaz 
Yaşadığınız işlemci sorununun tespiti için bilgisayarınızın dxdiag bilgilerini istanbuloyun sayfasından "Oyuncu Hata Kullanımı" bildirim tipi ile tarafımıza system ve display tablarının ekran goruntulerini iletebilirsiniz.
Windows'ta Başlat'ı seçin ve görev çubuğundaki arama kutusuna dxdiag yazın. Sonuçlardan dxdiag öğesini seçin.
veya
Windows + R > dxdiag
İyi oyunlar.
Windows'ta Başlat'ı seçin ve görev çubuğundaki arama kutusuna dxdiag yazın. Sonuçlardan dxdiag öğesini seçin.
veya
Windows + R > dxdiag
İyi oyunlar.