en son kaç ay önce kesdin sorablrmymBirlikxquimmet yazdı:valla benim üzerim full max ve rahat kesiyorum hatta 4 tanesini toplayıp kesiyorum siz nasıl kesemionuz anlamıyorum:)
Deridi Sertleşen Yaratıklar.
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Deridi Sertleşen Yaratıklar.
MerhabaSaDRaZaM yazdı:Merhaba
Öncelikle oyun ile ilgili görüş ve önerilerinizi ikv destek tkaımına iletiniz Konuya gelince ıskalamayı önlemek için oyunda saldırı efsununu kulanmanız gerekir tek item yücelenle vurrusunuz ama yücelen saldırı giyerseniz ıskalar azalacaktır bilginize
iyi forumlar
Senin gelmişini geçmişi ziyaret edeceğim.Yeter artık GM gibi,forum yetkilisi gibi yazı yazmayın.İyi oyunlar.Allah bin belanı versin mi vermesin mi? Sen düşün artık.İmzana da sana selamlar.
- AdMiiNxisTRaToR
- Salgın Koruyucusu

Bu bir oyun hatası değildir.
Derindeki sır gelmeden önce komado maks hasarlı eşya ile kesilmiyordu, aksine element (efsunlu) eşyalarla kesiliyordu.
ve şimdi raylar yerine oturdu , derisi sertleşen yaratıklar (monster) maks efsunlu eşyalarla kesilmez.
Derindeki sır gelmeden önce komado maks hasarlı eşya ile kesilmiyordu, aksine element (efsunlu) eşyalarla kesiliyordu.
ve şimdi raylar yerine oturdu , derisi sertleşen yaratıklar (monster) maks efsunlu eşyalarla kesilmez.
_____________________________________________________________________________________________________Birlikxquimmet yazdı:valla benim üzerim full max ve rahat kesiyorum hatta 4 tanesini toplayıp kesiyorum siz nasıl kesemionuz anlamıyorum:)
ufak atta civcivler yesin.

Biz ki Ustasıyız Vatan Sevmenin
Kurdun maskeye ihtiyacı yoktur

evet ya nedir bu yönetici özentiliği anlamıyorum. amacınız ne burda kardeşim.a4xx yazdı:MerhabaSaDRaZaM yazdı:Merhaba
Öncelikle oyun ile ilgili görüş ve önerilerinizi ikv destek tkaımına iletiniz Konuya gelince ıskalamayı önlemek için oyunda saldırı efsununu kulanmanız gerekir tek item yücelenle vurrusunuz ama yücelen saldırı giyerseniz ıskalar azalacaktır bilginize
iyi forumlar
Senin gelmişini geçmişi ziyaret edeceğim.Yeter artık GM gibi,forum yetkilisi gibi yazı yazmayın.İyi oyunlar.Allah bin belanı versin mi vermesin mi? Sen düşün artık.İmzana da sana selamlar.
_____________________________________________________________________________________________________

AdMiiNxisTRaToR
Özel mesaj
_____________________________________________________________________________________________________
aha bide bu var. yöneticiler bunlarla bi ilgilenseler. habire konuları kilitleyip, milleti banlayıp durcağınıza şu çakma yöneticilerle bi ligilenseniz.

Özel mesaj
aha bide bu var. yöneticiler bunlarla bi ilgilenseler. habire konuları kilitleyip, milleti banlayıp durcağınıza şu çakma yöneticilerle bi ligilenseniz.

- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Arkadaşlar biliyorsunuz son zamanlar korsan yöneticilik artti siz en iyisi kulak asmayin zaten yönetici çakmasi arkadaşlar kendi dünyalarinda yaşiyolar böle şikayetlerişniz bakin beni yönetici özentisi sanmayin ama ikv desteğe göndermeniz ki cevap gelmeyecek daha uygun tekrar sölüyorum beni gm çakmasi olarak algilamayin :lol: