Emeğe saygı, eline sağlık ama ben de Essoperagma'ya katılıyorum.Essoperagma yazdı:açıkçası pek beğenmedim önerileri :? gereksizler bence.
İkv ekonomi [geniş çaplı bir öneridir]
Re: İkv ekonomi [geniş çaplı bir öneridir]
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
olabilir ama emeğime saygı gösterdiğin için teşekkür ediyorum dünyada böyle insanların hala varolmasını bilmek ne kadar güzelcomplex yazdı:Emeğe saygı, eline sağlık ama ben de Essoperagma'ya katılıyorum.Essoperagma yazdı:açıkçası pek beğenmedim önerileri :? gereksizler bence.
avakado=eminönü
- Dangerxbdrobere
- Cin Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Hiç te bile!Ben önerileri çok sevdim güzel öneriler.Hem er meydanında da cin sigorta falan var.Cinler bizim düşmanımız falan ama herşeyimizi onlara yaptırıyoruzbarkido yazdı:olabilir ama emeğime saygı gösterdiğin için teşekkür ediyorum dünyada böyle insanların hala varolmasını bilmek ne kadar güzelcomplex yazdı:Emeğe saygı, eline sağlık ama ben de Essoperagma'ya katılıyorum.Essoperagma yazdı:açıkçası pek beğenmedim önerileri :? gereksizler bence.
ILLeGaLxxİnTiKaM
LawLeSşxxİnTiKaM
LawLeSsxxİnTiKaM
LawLeSşxxİnTiKaM
LawLeSsxxİnTiKaM
Cinlerin suyuna gitcen kardeşDangerxbdrobere yazdı:Hiç te bile!Ben önerileri çok sevdim güzel öneriler.Hem er meydanında da cin sigorta falan var.Cinler bizim düşmanımız falan ama herşeyimizi onlara yaptırıyoruzbarkido yazdı:olabilir ama emeğime saygı gösterdiğin için teşekkür ediyorum dünyada böyle insanların hala varolmasını bilmek ne kadar güzelcomplex yazdı:Emeğe saygı, eline sağlık ama ben de Essoperagma'ya katılıyorum.Essoperagma yazdı:açıkçası pek beğenmedim önerileri :? gereksizler bence.(Cin Kart forever
)
avakado=eminönü
- Dangerxbdrobere
- Cin Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
barkido yazdı:Cinlerin suyuna gitcen kardeşDangerxbdrobere yazdı:Hiç te bile!Ben önerileri çok sevdim güzel öneriler.Hem er meydanında da cin sigorta falan var.Cinler bizim düşmanımız falan ama herşeyimizi onlara yaptırıyoruzbarkido yazdı:olabilir ama emeğime saygı gösterdiğin için teşekkür ediyorum dünyada böyle insanların hala varolmasını bilmek ne kadar güzelcomplex yazdı:Emeğe saygı, eline sağlık ama ben de Essoperagma'ya katılıyorum.Essoperagma yazdı:açıkçası pek beğenmedim önerileri :? gereksizler bence.(Cin Kart forever
)
:D nası cin sakinler fln var bak folkor cinde Azulu ispiyonluyor
ILLeGaLxxİnTiKaM
LawLeSşxxİnTiKaM
LawLeSsxxİnTiKaM
LawLeSşxxİnTiKaM
LawLeSsxxİnTiKaM
-
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
Benden destek..
BENCEDE ARKADASIN DEDİGİ GİBİ 1 LVL CHAR ACAR ALIR ALACAGINI AKTARIR BASKA Bİ CHARA O CHARIDA SİLER OLAN İKV EKİBİNE OLUR VE ONUN TADI KLMAZ BENCE HERKES ZENGİN OLACAK DİE BİİŞEY YOKRapkoliq yazdı:Selam,
Syn. Akıllı arkadaşım
Bu konuyu bende daha önce çok düşündüm fakat öyle bir uygulama olsa herkes 1 lvl çar açar ve en az 200m para aktarırdı karakterine ve o karakteri silerdi ne anlamı var ? Ayrıca dükkan alma falan gibi bir uygulama olsa hemen Mısır çarşısından bir Dükkan alır Emlak dükkanı açardım
iyi eğlenceler,
Rapkoliq
erbay38 yazdı:BENCEDE ARKADASIN DEDİGİ GİBİ 1 LVL CHAR ACAR ALIR ALACAGINI AKTARIR BASKA Bİ CHARA O CHARIDA SİLER OLAN İKV EKİBİNE OLUR VE ONUN TADI KLMAZ BENCE HERKES ZENGİN OLACAK DİE BİİŞEY YOKRapkoliq yazdı:Selam,
Syn. Akıllı arkadaşım
Bu konuyu bende daha önce çok düşündüm fakat öyle bir uygulama olsa herkes 1 lvl çar açar ve en az 200m para aktarırdı karakterine ve o karakteri silerdi ne anlamı var ? Ayrıca dükkan alma falan gibi bir uygulama olsa hemen Mısır çarşısından bir Dükkan alır Emlak dükkanı açardım
iyi eğlenceler,
Rapkoliq
Arkadaşın yazısını dikkatli okuyun bence en az 40 lvl demiş 300 bin için kimse 40 lvl çar kasmaz ben 1 m vereyim çar başı bana 20 tane 40 lvl çar yapın
Yeni mekan UŞAK...
UMUTGFB / MUTUGFB / Dadaşxumutgfb /İstmutu / Umutgfbxbüyücü
UMUTGFB / MUTUGFB / Dadaşxumutgfb /İstmutu / Umutgfbxbüyücü
BORÇlanma işi pek iyi gelmedi ama diğer önrilrn güzel
özellikle pazar veya dükkan açma
inş yetkililer dikkate alırlar
özellikle pazar veya dükkan açma
inş yetkililer dikkate alırlar
*.*.* SAYGILAR *.*.*
*-*İyi Forumlar*-*
ANILİNTİKAM
:BETA:*:
MAgicxintikam
Doctorxintikam
>>*-*İNTİKAM*-*<<
Lonca Başkanı
*-*İyi Forumlar*-*
ANILİNTİKAM
MAgicxintikam
Doctorxintikam
>>*-*İNTİKAM*-*<<
Lonca Başkanı
Mutu adlı oyuncu kardeşim cevabı vermiştir teşekkürMuTu yazdı:erbay38 yazdı:BENCEDE ARKADASIN DEDİGİ GİBİ 1 LVL CHAR ACAR ALIR ALACAGINI AKTARIR BASKA Bİ CHARA O CHARIDA SİLER OLAN İKV EKİBİNE OLUR VE ONUN TADI KLMAZ BENCE HERKES ZENGİN OLACAK DİE BİİŞEY YOKRapkoliq yazdı:Selam,
Syn. Akıllı arkadaşım
iyi eğlenceler,
Rapkoliq
Arkadaşın yazısını dikkatli okuyun bence en az 40 lvl demiş 300 bin için kimse 40 lvl çar kasmaz ben 1 m vereyim çar başı bana 20 tane 40 lvl çar yapın
avakado=eminönü