Madenlerin silinmesi
Madenlerin silinmesi
Yönetim bir gün "Emekle toplanamayacak derecede yüksek olduğu tespit edilen madenler silinmiştir." diye bir şey yapsa destekler miydiniz itiraz mı ederdiniz? Kopya ve sarma sorunları da giderildiğine göre sizce böyle bir hamlenin oyuna etkisi nasıl olurdu?
Since 2008
- IFonQzrail
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: YENİ SUNUCU İSTİYORUZ
Re: Madenlerin silinmesi
Şimdiye kadar silememiş şimdiden sonra silse ne olur, silmese ne olur ?
Şu oyunu tekrar hareketlendirecek tek şey yepyeni tertemiz aktarıma kapalı bir sunucu açmak. İsteyen oynar istemeyen oynamaz. Emek vererek bir şeyler yapmak isteyen bir sürü eski oyuncu tanıyorum ve kısa sürede o sunucunun dolacağındanda %100 eminim.
Şu oyunu tekrar hareketlendirecek tek şey yepyeni tertemiz aktarıma kapalı bir sunucu açmak. İsteyen oynar istemeyen oynamaz. Emek vererek bir şeyler yapmak isteyen bir sürü eski oyuncu tanıyorum ve kısa sürede o sunucunun dolacağındanda %100 eminim.
- bymehmett
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: 5 SUNUCU KAPATILSIN !
yeni sunucu gelse aktarıma kapalı yeterli maden iksir boş iş iyi forumlar
Şahsen şuan madenler silinse beni etkilemez oyunu oynamıyorum yine oynamam. Bu sorununu tek çözümü var aktarıma kapalı sıfırdan yeni sunucu.
- Alicavus
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Saygı Or Sevgi
Parayla karakter alıp yer yerden ahkem kesenler var. Emek harcayanlar her zaman mütevazi bir şekilde oyununa bakıyor. Bakalım yeni sunucu istekleri tepki verebilecek mi?IFonQzrail yazdı: ↑05 Haz 2024 03:20 Şimdiye kadar silememiş şimdiden sonra silse ne olur, silmese ne olur ?
Eski oyunu ve oyuncuları mum ışığıyla arıyoruz...
Güvenilir olmayan ve 1 lvl carlarla aktarım veya üretim yapmayınız.
Karakter sahibi olmak asil insanlara mahsustur.Asiller hep kıskanılmıştır.
ALİÇAVUŞ
Saygı Or Sevgi / Sevgi Or Saygı
(S.O.S)
ALİÇAVUŞ
(S.O.S)
- vaSloG
- İri Fare Avcısı
- Lonca: Iııı Asil Iııı
doğru diyorsun
SalvaVİDAS[Eminönü] , DÜZENCİ[Eminönü] , EXELANS[Karaköy] , AsiLxEXELANSx[Beyazköşk] , AsiLxEXELANS[Eminönü-Beyazköşk] , AsiLxHeaRBeaT[Beyazköşk] , IxAsaLetiYeTeRxI[Eminönü] , IıAsaLetiYeteRıI[Eminönü] ve Exelance[Karaköy] harici aynı isime benzer karakterlerden sorumlu değilim
- Alicavus
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Saygı Or Sevgi
Alıntı simgesinin hemen yanında ŞİKAYET et yaparak işlem yaptırabilirsiniz.
Eski oyunu ve oyuncuları mum ışığıyla arıyoruz...
ALİÇAVUŞ
(S.O.S)
ALİÇAVUŞ
(S.O.S)
- flybaris12
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Dikduran Piyasakuran
Bende şikayet ettim ya arkadaş kendine bir çeki düzen versin ya da yönetim tarafından bir uyarı alsın yetti artık.
Fikri olduğu konularda tamamen yanlış yorum yapıp insanların sabrını taşırıyor. Fikri olmadığı konularda boş yorum kasıp o konu hakkında konuşmaları baltalıyor.
Şu reklam yapan botlardan bir farkı yok gözümde mümkün olsa tüm yorumlarını silerim.
Fikri olduğu konularda tamamen yanlış yorum yapıp insanların sabrını taşırıyor. Fikri olmadığı konularda boş yorum kasıp o konu hakkında konuşmaları baltalıyor.
Şu reklam yapan botlardan bir farkı yok gözümde mümkün olsa tüm yorumlarını silerim.
Good bye...