Merhaba değerli ikv ailem camiam.
Sizleri öncelikle çok seviyorum. Mavi önlük zamanından beri küçüklükten beri yıllarımı verdim ikvye. Çok şey öğretti hayattada işime yaradı her konuda.
Malesef yaşımın ilerleyişi gereği iş güç sosyal hayat gereği zaten vakit bulamıyordum ve yaşta ilerleyince bırakma kararı aldım. Çarlarımın hepsini sevdiğim insanlara direk verdim. Artık çarımda yok. Sizleri çok seviyor kılıcınız asanız şifanız keskin olsun diliyorm.
Hoşcakalın.
Scorper
Veda.
Re: Veda.
hoşçakal. yeni sunucu gelirse senide bekliyoruz.scorper yazdı: ↑20 May 2024 15:02 Merhaba değerli ikv ailem camiam.
Sizleri öncelikle çok seviyorum. Mavi önlük zamanından beri küçüklükten beri yıllarımı verdim ikvye. Çok şey öğretti hayattada işime yaradı her konuda.
Malesef yaşımın ilerleyişi gereği iş güç sosyal hayat gereği zaten vakit bulamıyordum ve yaşta ilerleyince bırakma kararı aldım. Çarlarımın hepsini sevdiğim insanlara direk verdim. Artık çarımda yok. Sizleri çok seviyor kılıcınız asanız şifanız keskin olsun diliyorm.
Hoşcakalın.
Scorper
- ReaListGangsta
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
Yeni verdigin radikal kararlarda saygilar kardesim umarim hersey istedigin gibi olur , ama soyle bir soz vardir asla unutma . " Her insan mutlaka dogdugu yere geri doner" .
Sözün etkiledi belki ilerde çocuklarımla inşallah yenidenReaListGangsta yazdı: ↑20 May 2024 16:14 Yeni verdigin radikal kararlarda saygilar kardesim umarim hersey istedigin gibi olur , ama soyle bir soz vardir asla unutma . " Her insan mutlaka dogdugu yere geri doner" .
- vaSloG
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Iııı Asil Iııı
güle güle hocam
SalvaVİDAS[Eminönü] , DÜZENCİ[Eminönü] , EXELANS[Karaköy] , AsiLxEXELANSx[Beyazköşk] , AsiLxEXELANS[Eminönü-Beyazköşk] , AsiLxHeaRBeaT[Beyazköşk] , IxAsaLetiYeTeRxI[Eminönü] , IıAsaLetiYeteRıI[Eminönü] ve Exelance[Karaköy] harici aynı isime benzer karakterlerden sorumlu değilim
- ForGaDDaRLorD
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Old Brothers