183 ! ! !

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
nabuforum
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

183 ! ! !

Mesaj gönderen nabuforum »

Yav arkadaş şu 183 hatası nedir.Er meydanına girip düşmekten bıktım.Sabah akşam tek eğlencemiz bu meydanlar.Ama ne yazıkki 6 ya 6 bir savaş asla bitmiyor.Daha başlamadan illaki biri düşüyor. Yer altına gitmeye iki saat uğraşıyoruz bir arz olarak, sonra orda ermeydanına gir ve düş. Sadece orda değil bazı anlar oluyorki sürekli 183.
Nedir arkadaş bu 183 ten çektiğimiz.Yeni bölge filan istemiyorum.Şu olan hataları önce bir düzeltin.Oyunu rayına oturtmadan yeni bölge hazır diyorsunuz.Gerçi açıklamanızda hala diyorsunuz ki düşen kişiler şuraya gidecektir.Bu oyundan kopmaları düzeltmeden hiç birşey olmaz. Tonlarca eksik içinde bari bir tane güzel birşey yapın. Oyunu ttnet aldı altyapı sağlam dediniz hala sorun sorun sorun. Plus almak sorun, oyunda 2 saat aralıksız düşmeden oynamak sorun, herşey sorun. Yapacaksanız yönetici birilerini bari işinin ehli birilerini alın.Gönüllü bu işler yürümüyor.Suçu da bağlantı hatası olarak ttnet e atmayın yeter artık. Oyun sizin, müşteri olarak gayet doğaldır şikayet ediyoruz. Anlayış diyorsunuz ama bir yere kadar.Lütfen ilgilenin artık şu sorunlarla :cry:
Fikirler Cebir Ve Şiddetle, Top Ve Tüfekle Asla Öldürülemez.
DelikurtTT
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Re: 183 ! ! !

Mesaj gönderen DelikurtTT »

kardeş bende senin gibi çok konu açtım ama nafile biz grup olarak bırakıyoruz oyunu ne zaman düzelir bu oyun döneceğiz..yönetim bu tavrı ile daha çok oyuncu kaybedecektir..belki konunu silerler :)
Kullanıcı avatarı
Senfony
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Revenge of Nobility

Mesaj gönderen Senfony »

Launcher.exe üzerindeki ayarlara tıklayp,
"Anisotropik filtreleme" yi en düşük değere getirin.

ben bu durumu oyun hatası olarak ikv desteğe bildirdiğimde problemin Anisotropik filtrelemenin yüksek seçilmesinden olduğu cevabı gelmişti. en düşüğe aldım, problem %90 çözüldü.

eskiden bende çok düşerdim ama şimdi neredeyse hiç 183 almıyorum.
denemenizi tavsiye ederim.
Resim
Eline , beline , diline sahip ol !
Kullanıcı avatarı
nabuforum
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Cem hocam bu dediğin ekran kartı ile bağlantılı birşey mi.Pc nin kasmasında çünki hiç bir problem yok.Yeni bi bilgisayar topladım ve ekran kartını gerçekten özenle seçtim.Yüksek çözünürlük gerektiren oyunlarda gerçekten iyi puan almış bir ekran kartı aldık.Görüntü ayarlarını bu yüzden maksimum yapıyorum hepsini.Oyunda böyle bir hata almak yine can sıkıyor.Arkadaşda yazmış bende çok konu açtım diye.Bir zamanlar bu konulara sürekli ttnet kaynaklı deyip işin içinden çıkarlardı.El değiştirdi altyapı yine sorun yine sorun.
Ah cem hocam bırakmalıydık ahmupa gibi bizde :)
Kullanıcı avatarı
Senfony
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Revenge of Nobility

Mesaj gönderen Senfony »

bendede bütün görüntü ayarları en yüksekte ayarlı,
sadece "anisotropik"midir nedir ismini kim koyduysa işte, o ismi bi tuhaf olan şey :D
onu en düşüğe aldım oyundan atmalar düzeldi. görüntü kalitesi düşmedi.
ama arada yine "kritik hata" diye bişey çıkıyo kurtuluş yok :)

benim en çok merak ettiğim şey "grup bölgeleri" geldiğinde de böyle em den düşer gibi düşecekmiyiz ;)
büyük ihtimalle yine çok düşecez ki oraya yazmışlar "oyundan düşenler tekrar grup bölgesinde oyuna girer" diye

neyse denemeni tavsiye ederim
Resim
Eline , beline , diline sahip ol !
Kullanıcı avatarı
Stanley
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Stanley »

ben daha hiç düşmedim günde 1 kere en fazla genelde hiç 32x olduğu halde ama başka sorunlar var İKV amd markaişlemci ile uyumsuz olduğu için arada ekran siyah çizgiler ile kesiliyor çok sinir bozucu birşey filtrelemeyi 2 ye düşürdüm belki olur diye ama aynı
Karakter adı: Stanley
Seviye: 44
Tecrübe: %37
Efsun: Element

Not: soyuldu şu an
Kullanıcı avatarı
xXeRsInXx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen xXeRsInXx »

183 hata kodu hımm. Bu hata kodunun aslında bir nedeni yoktur. birçok nedeni vardır. İnternet kesintisi , ekran kartı hatası , bağlantı hatası , kod hatası , server hatası herşey olabilir. Bizim görüşümüz bilinmeyen hataların hepsine verilen koddur. Neden bilinmeyen hata dedik çünkü bilinseydi çözümü bulunabilirdi.
Savaşçı = xXeRsİnXx
Büyücü = Dessas
Şifacı = Şifavermez
PocaLunek
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen PocaLunek »

ArkadaşLar ßu Düşme HataLarı Sizin int Agınızdan KaynakLanıyo. Ağ ßağlantınıza Virüs Girmiş ise Düşme HataLarı Sıkca KarşıLanır Ağ ßağına bi Format bütyün sorunu KaLdırır SAygıLar...
kLan:ArZın CocukLarı
LeveL:49

AgZı oLan DeğiL >>> ßeyni oLan KonuşSun
    Kullanıcı avatarı
    xXeRsInXx
    FareAdam Düşmanı
    FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen xXeRsInXx »

PocaLunek yazdı:ArkadaşLar ßu Düşme HataLarı Sizin int Agınızdan KaynakLanıyo. Ağ ßağlantınıza Virüs Girmiş ise Düşme HataLarı Sıkca KarşıLanır Ağ ßağına bi Format bütyün sorunu KaLdırır SAygıLar...
    Ağ Bağına format he :D:D:D:D:D:D
    Savaşçı = xXeRsİnXx
    Büyücü = Dessas
    Şifacı = Şifavermez
    Kullanıcı avatarı
    nabuforum
    FareAdam Düşmanı
    FareAdam Düşmanı

Ağ bağı ne oluyor bir türlü çözemedim :D
    Mynet ile bizi karşılaştırma yapmayın derdi bir zamanlar yöneticiler.Karşılaştırma yapmıyoruz artık zaten.Üzüm üzüme baka baka karardı.Giden geleni arattı vs vs :lol:
    Kör olası 183 istanbulu kurtarmaya ramak kalmıştı :)

“Genel Sohbet” sayfasına dön