üzüldüm RIP
bu görevler aktif mi ?
- byalone38
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Yalnız Krallık
Re: bu görevler aktif mi ?
Hayır bahsettiğimiz tek bir kişiveym2 yazdı: ↑26 Nis 2024 12:53
bir kişi değil arkadaşlarıyla yaptı bazıları
eski ve arkadaşlarının icadı
tncy / eko / clgn / uyksz
gibi diye hatırlıyorum
Göster

- Lighthouse
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Ematek
- Discord: recthaltouche
2020 yılında böyle bir görev etkinliği yapıldı. 13. yıla özel
Umarım Ramazan ayı boyunca tekrar böyle birşey olur.
Özellikle meteor bölgesinde olmasını çok isterim.
Sıra bekleyen kalabalığı soğutmak amacıyla özellikle...
İKV EMATEK - İstanbul Kıyamet Vakti
İKV Canlı Yayın • Boss/Grup Kesimleri
YouTube: @EMATEK
Hafif bir iç çekiş ile birlikte, esprili bir cevap verdiniz "Kıyamet Keyifsizliği"
2009 - 2012 Beyazköşk
2012 - 2017 Kuklacı
2017 - 2024 Eminönü
2024 - 2025 Karaköy
2026 Bab-ı Ali
İKV Canlı Yayın • Boss/Grup Kesimleri
YouTube: @EMATEK
Hafif bir iç çekiş ile birlikte, esprili bir cevap verdiniz "Kıyamet Keyifsizliği"
2009 - 2012 Beyazköşk
2012 - 2017 Kuklacı
2017 - 2024 Eminönü
2024 - 2025 Karaköy
2026 Bab-ı Ali
Tuncay eko çılgın uykusuz farklı sunucu
Eminönü sunucusunu savundu Eski ve arkadaşları 6 kişiydi Eski CHolSea 4 kişi daha vardı görsem hatırlarım 116 tane biriktirmiş tim çok geçmeden 4 gün bile olmadan eski takımı 800 di sanırım toplamayı başarmıştı o döneme ait birçok fotoğraf var ama foruma yükleyemiyorum bozuk atıyor ve İkv de çok az kişinin bildiği bir Bilgi geçireyim klan olayı aktif olduğunda ilk vs yi savaşçı sifinda DeMoNLoRD kazanmıştır (aydın abi) benim eski ortaklardan şifacı sınıfında eşrefpashahospital büyücü biliyorum ama emin degilim oyunun kara kutusu gibi kaldık ortalık ta
bana bozmadan yüklemeyi öğrenirseniz yardımcı olurum
KrOniC
Eminönü sunucusunu savundu Eski ve arkadaşları 6 kişiydi Eski CHolSea 4 kişi daha vardı görsem hatırlarım 116 tane biriktirmiş tim çok geçmeden 4 gün bile olmadan eski takımı 800 di sanırım toplamayı başarmıştı o döneme ait birçok fotoğraf var ama foruma yükleyemiyorum bozuk atıyor ve İkv de çok az kişinin bildiği bir Bilgi geçireyim klan olayı aktif olduğunda ilk vs yi savaşçı sifinda DeMoNLoRD kazanmıştır (aydın abi) benim eski ortaklardan şifacı sınıfında eşrefpashahospital büyücü biliyorum ama emin degilim oyunun kara kutusu gibi kaldık ortalık ta
- CilginBiberoN
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Lonca ÇINAR
Merhabalar herkese.
Taş Kanat Derisi toplama etkinliği zamanında 4 sunucu var iken ( Eminönü, Beyazköşk, Kuklacı ve Teşkilat) düzenlenmişti. En kısa sürede 800 taş kanat derisi toplayıp Jandarma Aliye teslim etme.
Her sunucuda birileri teslim etti. Bakınız;
Eminönü; Eski "ve arkadaşlar"
Beyazköşk; Olgun
Teşkilat; Hatırlayamadım.
Kuklacı; ÇılgınBiberoN - Uykusuzz - TuncayXTeam - EkoXTeam (TncyEkoClgnUyksz) (O zaman aklıma bu fikir gelmişti
Konuya gelirsek, ekipten bir tek ben Halen oyundayım. Bir yerlerde İstanbulu kurtarmaya devam ediyorum. Şükür Yaşıyorum.
Kuklacı oyuncusu Muhammet Alperen Saygılı vefat etmesiyle adını M. A. Saygılı Modeli v2.0 olarak gözlüklere vermişlerdi o zaman ki yönetim.
- CilginBiberoN
- İri Fare Avcısı

Merhabalar herkese.
Taş Kanat Derisi toplama etkinliği zamanında 4 sunucu var iken ( Eminönü, Beyazköşk, Kuklacı ve Teşkilat) düzenlenmişti. En kısa sürede 800 taş kanat derisi toplayıp Jandarma Aliye teslim etme.
Beyazköşk; Olgun
Teşkilat; Hatırlayamadım.
Kuklacı; ÇılgınBiberoN - Uykusuzz - TuncayXTeam - EkoXTeam (TncyEkoClgnUyksz) (O zaman aklıma bu fikir gelmişti
Konuya gelirsek, ekipten bir tek ben Halen oyundayım. Bir yerlerde İstanbulu kurtarmaya devam ediyorum. Şükür Yaşıyorum.
Kuklacı oyuncusu Muhammet Alperen Saygılı vefat etmesiyle adını M. A. Saygılı Modeli v2.0 olarak gözlüklere vermişlerdi o zaman ki yönetim.
- trexi
- Sahaf Yardımcısı

- Klan: Lodos
- Discord: trexi#0001
Değerli bilgiler için teşekkürler hocam eğer elinizde eskilere ait görüntüler varsa paylaşmanızı rica ederim çok iyi olurduCilginBiberoN yazdı: ↑19 Şub 2026 11:33Merhabalar herkese.
Beyazköşk; Olgun
Teşkilat; Hatırlayamadım.![]()
Kuklacı; ÇılgınBiberoN - Uykusuzz - TuncayXTeam - EkoXTeam (TncyEkoClgnUyksz) (O zaman aklıma bu fikir gelmişti)
- CilginBiberoN
- İri Fare Avcısı

Değerli bilgiler için teşekkürler hocam eğer elinizde eskilere ait görüntüler varsa paylaşmanızı rica ederim çok iyi olurdu
- Tekrar Selamlar.
Olmaz mı? Çooook eskilerden var hem de. Söz vermek gibi olmasın ama bir ara senin için arşivi karıştıracağım.
- Erronblack
- Sahaf Yardımcısı

- Lonca: La Grande Meran
CilginBiberoN yazdı: ↑19 Şub 2026 11:33Merhabalar herkese.
Beyazköşk; Olgun
Teşkilat; Hatırlayamadım.![]()
Kuklacı; ÇılgınBiberoN - Uykusuzz - TuncayXTeam - EkoXTeam (TncyEkoClgnUyksz) (O zaman aklıma bu fikir gelmişti)
Diğeri de Nexus hocam..
AnkarasızNamık
İksirlerini Eminönü sunucusundaki çarlarımda antika niyetine saklarım...
TncyEkoClgnUyksz
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR