Melankolik yazdı:jocuck bana küfür ettiğin fotoyu tufana atmıştım cnqueror loncası lideriydi seni şikayet etmek amacıyla ona yollamıştım msnden. o bilir yorum yapar buraya..
Dm çagircam anlatcak Ama qim kapak olur onu goruruz
Melankolik yazdı:jocuck bana küfür ettiğin fotoyu tufana atmıştım cnqueror loncası lideriydi seni şikayet etmek amacıyla ona yollamıştım msnden. o bilir yorum yapar buraya..
Önce ordaqi yaptiqin picliqi soyle millet adam gorsun x
Okancım, kendisi gibi görüyor o herkesi belli ki zamanında çok yalvarmış cnqueror loncasına girebilmek için
Gerçi cnqueror loncası ilk kurulduğunda sunucuda ne kadar kişi varsa loncasına davet etmişti ama
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE Carpe Diem
Melankolik yazdı:Okancım, kendisi gibi görüyor o herkesi belli ki zamanında çok yalvarmış cnqueror loncasına girebilmek için
Gerçi cnqueror loncası ilk kurulduğunda sunucuda ne kadar kişi varsa loncasına davet etmişti ama
başka bişey demiyorum ben sana bebeswinqartık nabiyim artık belli oldu kimin lonca için yalvardıgı...
Melankolik yazdı:Okancım, kendisi gibi görüyor o herkesi belli ki zamanında çok yalvarmış cnqueror loncasına girebilmek için
CNquerorx loncasi her turnuvada birinci oldugu için yediremiyordun dimi ... qittin fuara aldin bi epe biyerin kakti ... rizeden fuara qelcek degiliz soylesene Şifa turnuvalarinda . buyu turnuvalarinda . savas turnuvalarinda birincileri sayarim .. her şekill hem bu loncayi açarken beraber açtik kapa çeneni Tufan abi Mstafa abi. sedat Serdar . hep ayni kafede takiliriz .. ve kafe olarak açtik loncayi şimdi sen ordan bişeler uydurma pisLq
tamer5353 yazdı:heee bide şu war Ben diyorum tüm warligim .. ve kitabimin ustune yemin ederim sen edebilirmisin bunu soyleee .... adamliqin war mi bukdr yada dinin
tamer5353 yazdı:heee bide şu war Ben diyorum tüm warligim .. ve kitabimin ustune yemin ederim sen edebilirmisin bunu soyleee .... adamliqin war mi bukdr yada dinin
hoooopppp yavaş yavaş nabiyon sennn...
Bakiyoruz işte kim dogru kim yalan soyluyor hade yemiin etsinde gorelim .... beN edebilirim. ..