TTnet abonesiyim şifremi 3 kere yanlış girdim.Oyuna girdiğimde "Bağlantınız kesildi çünkü girişe geçici olarak kapalı." diyor Mynet ile giriyorum oyuna TTnetten nasıl girerim bilgisi olan varmı ?
Şifreni yanlış girme sende zaten hatayı en başta verir şifreyi yanlış girdikten sonra oyuna nasıl giriyorsun :?: ya da şöyle bir şey eklenmiş olabilir. Eğer bir kullanıcı adı bir sunucu için 5 kere yanlış şifre girip girmeye çalışırsa sunucudan geçici olarak uzaklaştırılmış da olabilir.Güvenlik açısından ama en yetkili ağız zembekoğlu daha iyi bilir
Ben Kullanıcı Adının İlk Harfini Herzaman Büyük Yazardım Değiştirmişler Küçük Yazılacak Diye Bende Dikkat Etmedim Şifrede Sorun Var Sandım.. Yazıyı Okumadım.
Mygizli yazdı:Gm Bile Test Sunucusu Sanıyor Neyapacağım Ben..
Bilader 4440375 i ara ttnet oyun hesapın bloklanmış 5 kere şifreyi yanlış girdiğin için.Ttnet oyun a gir şifreyi unuttum de bloklanmış dır diecektir 12 saat geçdikden sonra yeni şifren mail adresine gelir.Aynısı benim başıma geldi
Mygizli yazdı:Gm Bile Test Sunucusu Sanıyor Neyapacağım Ben..
Bilader 4440375 i ara ttnet oyun hesapın bloklanmış 5 kere şifreyi yanlış girdiğin için.Ttnet oyun a gir şifreyi unuttum de bloklanmış dır diecektir 12 saat geçdikden sonra yeni şifren mail adresine gelir.Aynısı benim başıma geldi