evet arkadaşlar çhar sahte iyi bakın Çılgıntürkşirine nickinde g ve n nin arasında ı yok
ulubay
Çilgintürkşirine !!!
Re: Çilgintürkşirine !!!

- Gokxyancy
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Şimdi Onlar Düşünsün
fotoda bi deisik durum yok gbi görünüoryarar yazdı:Geçen yine atışıyordu ancak çar sahibi kim bilinemiyor.
'' LaZpApAzZ '
- canoski61
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
bu resimde gerçek char ama diğerinde Çilgintürkşirine yazıyo dikkatli bakınnoproblem yazdı:
:lol: :lol: :lol: :lol:
°±° Lєqєηd кiηq °±°
Legendxfrederik / Legendxfrederikx / Frederik / Leqendxkinq

Legendxfrederik / Legendxfrederikx / Frederik / Leqendxkinq

resimlerdeki çhar sahte arkadaşlar iyi bakın Çılgıntürksirine normalde ama Ordaki Çharın adı ÇılgntürkşirineG ve N nin arasında I harfi yok
ulubay
ulubay

Dm ws Deqildi iksirle kesiyorsun eziq diyorsun ben bunu diyorumm .... 2 cisi Ferro haLin vaktin yerindeydi ?** hehe Cnquerorxcixseby ile kovalardim seni kaçardin Ws derdim yasaklardin sovmusum foto goster hade foto goster buuu 3 fotoya iyi bakinnMelankolik yazdı:İksir içmiştir doğdudur vs mi yaptınız da sanki iksir içmeyecek?
Ayrıca fotoyu büyütün bakın charın Çılgıntürkşirine olmadığını anlayacaksınız.
Ben büyüttüm ve başta 2 tane "L" gördüm. bu şekilde her gün birimizin çakma charı açılıyor ve birilerine küfür ediliyor.
Güçlü insanı kıskanan onu karalamaya çalışan çoktur bişey diyemem.
Sana şunu diyorum: şikayet ettikten sonra ceza aldığımı bildiren bir foto koy foruma tamam mı?
Koymassan adam değilsin.
Cnquerorxmanyak senin canını geçen yaktım diye bu tip tavırlardasın farkındayım.
Cnquerorxjocuck eziği ben sunucu açıldığından beri buradayım 39 levelken de halim vaktim yerindeydi seni sivri adada ruh çalanlarda keserdim bana ana bacı düz giderdin hatırladın mı?
İftira atmaya devam edin bizi bilen biliyor zaten bu bize yeter.
diyorumm millet nerenizle okuyorsunuz küçülturken fotoyu bozulmuşşş msnm qarizma_keskin_53@w.cn ekleyin atayim size bozulmamiş fotoyu gorursunuz ayrica Ferro musun ne karin agrisisin Sobee ye ?? ceza bildirimi ? qeliyormu soyle bakim
Sancak:Punkmaniacxp Tkxxquarısmalazz Tkxxjojukx Trxxjojukx Reinn Cnquerorxcixseby Cnquerorxjojukx
Kuklaci: OookeskinusooO OomataraziyoO OokeskinusoO FeLaKetQAantiArzZz
heHe O çara Çilgintürkşirine nin qirmedigi ne malumm ??? girip sowduu o çarDa bEN olmadiqima kitabim her warliqim adina yemin ederim ... Yada benim komut werdim herhangi bir kişi sen yemin edebilirmisn .... tabe okdr namusun warsa...
Sancak:Punkmaniacxp Tkxxquarısmalazz Tkxxjojukx Trxxjojukx Reinn Cnquerorxcixseby Cnquerorxjojukx
Byefsane yazdı:Banamı Diyosun Tamer.
ulubay
SEnde milletin köpeqi olmusun Bundan sonra Slm werme bAna ..
- Melankolik
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Rulers Ofthe World
jocuck bana küfür ettiğin fotoyu tufana atmıştım cnqueror loncası lideriydi seni şikayet etmek amacıyla ona yollamıştım msnden. o bilir yorum yapar buraya..
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE

Carpe Diem

Carpe Diem