Selamlar..
Arkadaslar Anlamıyorum ben bu meran oyuncularını... Geliyorlar parasına vs teklif ediyorlar yeniliyorlar anında Alt + f4 (: Yada 3,0 5,0 yenilgi alıyorlar parayı vermeden cıkıyorlar çesitli bahaneler bahaneler.
21 Mart 2010 Pazar Saat 10:00 Suları..
Mısır Önünde Geceyargıcı ' İle 1msne Vs attık Arkadas yenildi. Ve 1 Canda bıraktıqım ıcın anında Oyundan cıktı. Girdiğinde Bahane hazırdı Pc oyundan attı. Peki dedim tekrar ataLım yine yenildi . Vermiyorum paranı Param yok olsaa ama yok işte* Dedi
Geçmişte Bir Tarihh Antekli*Djyandangel
Bu Kişiliksiz savaş esnasında 3 kişiyle dalıp kesti ardından bölgeden 5msne Vs istedim kabul etti. Kyy Beeen Delixkurtt' daqıtmazmıyım onu xP 3,0 Yenildi Bebem. Ardından Djyandangel(Arz Karakteridir Antekli'nin) charına geçip Kardeş Anteklinin süresi bitti kusura bakma dedi. Ardından Ne öğreneyim Djyandangel AntekLi.. )
efsaneottoman yazdı:aslında parayı ws den önce güvendiğiniz birine vericeksiniz oda durucak orda ama gerçekten güvenilir olmali
bu oyunda esasdan güvenebilceğin kim var hani reelde görüşdüğün konuşduğun takıldığın sevdiğin bi abin arkadaşın veya akrabalarından biri olur ama sanal alemde değil babana sülalene güvenmiyceksin
efsaneottoman yazdı:aslında parayı ws den önce güvendiğiniz birine vericeksiniz oda durucak orda ama gerçekten güvenilir olmali
bu oyunda esasdan güvenebilceğin kim var hani reelde görüşdüğün konuşduğun takıldığın sevdiğin bi abin arkadaşın veya akrabalarından biri olur ama sanal alemde değil babana sülalene güvenmiyceksin
SanıRIm yine teRs biR duRum kaRdeşim Güvenecek aRkadaşLarınızı siz seçeceksiniz.. seRvaR kukLacı ama Napim sizLeRİn konuLarını okumadan çıkamadım.. GüveniLiR kişi buLmak geRçekten zor deiL Taki doğRu kişiyi seçtiysen.
SanıRIm yine teRs biR duRum kaRdeşim Güvenecek aRkadaşLarınızı siz seçeceksiniz.. seRvaR kukLacı ama Napim sizLeRİn konuLarını okumadan çıkamadım.. GüveniLiR kişi buLmak geRçekten zor deiL Taki doğRu kişiyi seçtiysen.
sunucudan sunucuya fark var kardeşim kendinde yazmışsın kuklacıdan oynuyorum diye bu sunucuyu bilmiyorsun araştırsan en barbat sunucu merandır ama içinde birbirinden değerli insanlarda var buda bilinsin
güven konusuna gelicek olursak kendine adına konuşsan daha iyi olur ben bu oyunda kimlere güvendimde arkamdan vuruldum bir bilsen o yüzden bundan sonra bu oyun çerçevesinde güveneceğim 8 kişi var onlarda kendilerimi biliyor...
İnasanlar emek veriyor. item kasıyor, para kasıyor, maden topluyor. bu günlerce sürüyor. ama bunu bir ws sevdasına ortaya bir saniyede koyuyor. tamemen kumar oynuyoruz. bari zar atalımda karşımızdakini kalbi kırılmasın. kendini ezik hissetmesin. iyice düşününce çok üzücü.