Parasına Atılan VsLer. (:

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Delixkurt
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Parasına Atılan VsLer. (:

Mesaj gönderen Delixkurt »

Selamlar..
Arkadaslar Anlamıyorum ben bu meran oyuncularını... :) Geliyorlar parasına vs teklif ediyorlar yeniliyorlar anında Alt + f4 (: Yada 3,0 5,0 yenilgi alıyorlar parayı vermeden cıkıyorlar çesitli bahaneler bahaneler. :)

21 Mart 2010 Pazar Saat 10:00 Suları..

Mısır Önünde Geceyargıcı ' İle 1msne Vs attık =) Arkadas yenildi. Ve 1 Canda bıraktıqım ıcın anında Oyundan cıktı. Girdiğinde Bahane hazırdı Pc oyundan attı. =) Peki dedim tekrar ataLım yine yenildi . =) Vermiyorum paranı Param yok olsaa ama yok işte* Dedi =)

Geçmişte Bir Tarihh Antekli*Djyandangel

Bu Kişiliksiz savaş esnasında 3 kişiyle dalıp kesti ardından bölgeden 5msne Vs istedim kabul etti. =) Kyy Beeen Delixkurtt' daqıtmazmıyım onu xP 3,0 Yenildi Bebem. =) Ardından Djyandangel(Arz Karakteridir Antekli'nin) charına geçip Kardeş Anteklinin süresi bitti kusura bakma dedi. Ardından Ne öğreneyim Djyandangel AntekLi.. =))

RezaLettt...! (=
Resim

Büyünün İrfanını Herkez Anlayamaz..!
Kullanıcı avatarı
essperanza
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: Parasına Atılan VsLer. (:

Mesaj gönderen essperanza »

Seninkiler yine az para kral 150msine wsde vermeden kaçtı :D
Resim Resim
ResimResim
Safequard Megaxesper MeGaXBrüTaL MeGaxeSPeRaNZaA
Kullanıcı avatarı
efsaneottoman
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Lonca: Zaman

Mesaj gönderen efsaneottoman »

aslında parayı ws den önce güvendiğiniz birine vericeksiniz oda durucak orda ama gerçekten güvenilir olmali :D
Ottomanxölümsüz anısına
Kullanıcı avatarı
KaRASiS
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen KaRASiS »

efsaneottoman yazdı:aslında parayı ws den önce güvendiğiniz birine vericeksiniz oda durucak orda ama gerçekten güvenilir olmali :D
bu oyunda esasdan güvenebilceğin kim var hani reelde görüşdüğün konuşduğun takıldığın sevdiğin bi abin arkadaşın veya akrabalarından biri olur ama sanal alemde değil babana sülalene güvenmiyceksin
Kullanıcı avatarı
ProLiFeXkAbUs
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen ProLiFeXkAbUs »

KaRASiS yazdı:
efsaneottoman yazdı:aslında parayı ws den önce güvendiğiniz birine vericeksiniz oda durucak orda ama gerçekten güvenilir olmali :D
bu oyunda esasdan güvenebilceğin kim var hani reelde görüşdüğün konuşduğun takıldığın sevdiğin bi abin arkadaşın veya akrabalarından biri olur ama sanal alemde değil babana sülalene güvenmiyceksin
SanıRIm yine teRs biR duRum :) kaRdeşim Güvenecek aRkadaşLarınızı siz seçeceksiniz.. seRvaR kukLacı ama Napim sizLeRİn konuLarını okumadan çıkamadım.. GüveniLiR kişi buLmak geRçekten zor deiL Taki doğRu kişiyi seçtiysen.
Uygunsuz imza içeriği silinmiştir.
Kullanıcı avatarı
KaRASiS
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen KaRASiS »

ProLiFeXkAbUs yazdı:
KaRASiS yazdı:
SanıRIm yine teRs biR duRum :) kaRdeşim Güvenecek aRkadaşLarınızı siz seçeceksiniz.. seRvaR kukLacı ama Napim sizLeRİn konuLarını okumadan çıkamadım.. GüveniLiR kişi buLmak geRçekten zor deiL Taki doğRu kişiyi seçtiysen.
sunucudan sunucuya fark var kardeşim kendinde yazmışsın kuklacıdan oynuyorum diye bu sunucuyu bilmiyorsun araştırsan en barbat sunucu merandır ama içinde birbirinden değerli insanlarda var buda bilinsin

güven konusuna gelicek olursak kendine adına konuşsan daha iyi olur ben bu oyunda kimlere güvendimde arkamdan vuruldum bir bilsen o yüzden bundan sonra bu oyun çerçevesinde güveneceğim 8 kişi var onlarda kendilerimi biliyor...
Kullanıcı avatarı
Cyberr
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Cyberr »

İnasanlar emek veriyor. item kasıyor, para kasıyor, maden topluyor. bu günlerce sürüyor. ama bunu bir ws sevdasına ortaya bir saniyede koyuyor. tamemen kumar oynuyoruz. bari zar atalımda karşımızdakini kalbi kırılmasın. kendini ezik hissetmesin. iyice düşününce çok üzücü.
Resim
Artık çarım yoq. :(
Kullanıcı avatarı
hicretsidan
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen hicretsidan »

PARASINA KAÇ KİŞİ WS DE DEDİ KAÇINI KAZANDIM SAYAMADIM AMA BİR KİŞİ BİLE ÇIKIP GELİPTE PARASINI VERMEDEDİ VERMEMESİ BİŞEY DEĞİLDE GELİP BİLMEM KAÇ PARASINA WS DEMESİN O ZAMAN....
NEYSE SANKİ ONLARIN VERCEĞİ 3 KURUŞ PARAYLA ZENGİN OLCAM...
Kullanıcı avatarı
zeydan
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen zeydan »

hicretsidan yazdı:PARASINA KAÇ KİŞİ WS DE DEDİ KAÇINI KAZANDIM SAYAMADIM AMA BİR KİŞİ BİLE ÇIKIP GELİPTE PARASINI VERMEDEDİ VERMEMESİ BİŞEY DEĞİLDE GELİP BİLMEM KAÇ PARASINA WS DEMESİN O ZAMAN....
NEYSE SANKİ ONLARIN VERCEĞİ 3 KURUŞ PARAYLA ZENGİN OLCAM...
Azla Yetinmeyen Çoğu Bulamazmış !!!
ResimResimResimResim

“Genel Sohbet” sayfasına dön