Merhaba,
Oyunun geliştirilmesi bir yana dursun daha bu forumun hatasını bile düzeltmeye çalışan yok. Eskiden geri başlığa dönmek için hemen üstte başlığın adı yazıyordu, şimdi forum ana sayfa tek görünmektedir.
Genel etkileşime geri dönmek için ana sayfa --> genel etkileşimi tıklamak zorunda kalınıyor.
Fazla detay girmek istemiyorum çünkü hemen mesajlarım silinip forumdan uzaklaştırma yapılıyor...
Mutasyon/ Gelişim Grup Bölgesi Hk.
- Alicavus
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Saygı Or Sevgi
Re: Mutasyon/ Gelişim Grup Bölgesi Hk.
Eski oyunu ve oyuncuları mum ışığıyla arıyoruz...
Güvenilir olmayan ve 1 lvl carlarla aktarım veya üretim yapmayınız.
Karakter sahibi olmak asil insanlara mahsustur.Asiller hep kıskanılmıştır.
ALİÇAVUŞ
Saygı Or Sevgi / Sevgi Or Saygı
(S.O.S)
Güvenilir olmayan ve 1 lvl carlarla aktarım veya üretim yapmayınız.
Karakter sahibi olmak asil insanlara mahsustur.Asiller hep kıskanılmıştır.
ALİÇAVUŞ
Saygı Or Sevgi / Sevgi Or Saygı
(S.O.S)
Arkadaşlar zarif düşünceleriniz için teşekkürlerimi iletiyorum. Yazıyı okuyanlar mevzunun basit bir kaç şeyin değiştirmekten ibaret olduğunu anlayacaklar. ^^
o basit birkaç şeyi değiştirmek için
Bu oyun motorunu yapan Mevlüt Dinç ve ekibine ihtiyaç var. Geri gelirlerse Aktor oyun motorunda değişiklik yaparlar ama şuan
hataları bile düzeltebilecek adam yok.
Şu oyunu unreal engine ile tekrar yapsalar herşey düzelecek değişmesi gereken kurallar var mesele 10 seviye farkından sonra hasarı düşen itemler bu sınırı 20 yapsalar otomatik olarak takı sorunu çözülecek çemberlitaş bomboş dolacak itemleri iş yapacak vs vs...
ilk önce yapılsa di mi sonrasına bakarız

Bugün köklü hataları giderilebildilerse demek ki yapılamaz değiller. Kaldı ki Amerika'yı yeniden keşfetmiyoruz, dümdüz Sığınaklar bölgesini, karşısındaki diğer kapıdan içeri alarak "Sığınaklar Mutasyon Grup Bölgesi" yapacaklar.
-Instance alıp, adını ve parametre değerlerini değiştirecekler.
-O kapıda aranmayan grup olma koşulunu atayacaklar.
Hali hazırdaki oyun olduğu gibi devam edecek. Oyundaki tüm eksikleri ise giderecekler. Grup bölgesine baktığımızda neleri göreceğiz?
Düşünen Adam (Takı Setleri, her sınıfa ait)
Motorin (Maraton Ayakkabı Yeni Model)
Kenan (M3 Gözlükler, her sınıfa ait)
Bu bölgenin artılarını düşünelim?
-Herkeste fazlasıyla olan iksirlerden dolayı oluşan savaşçı-büyücü-şifacı dengesizliğini ayarlama.
-Oluşan hantal ve oyunculuk barındırmayan oyuncu hareketlerini yeniden hızlı ve aktif hale getirme.
-Grup Bölgesi önündeki aktiflikle birlikte savaşların Eminönü bölgesinde dönmesi.
*Eminönü bölgesi en optimize ve savaşa uygun haritadır.
*Eminönü bölgesinde yeni başlayan oyunculara yardım edilebilir. (İKV oyuncularını bağlayan yegane olay da Kızgın Kum,
İşlenmiş Gümüş ve Philotheos gibi görevlerde oluşan yardım alma-verme hissi)
-Karaköy bölgesinde Arz Sancak aşağıda kaldığı için yukarı bakarak görünmeyen sınıflara karşı savaşma sorunundan kurtulmak. Lodos Sancağa gidecen yolda bomba, mobs gibi faktörlerin savaşı olumsuz etkilemesi. Bölgenin stratejik değil dümdüz yol üstünde savaşılan sıkıcı savaşlardan oluşması gibi sıkıcı etmenlerden kurtarmak.
-Finansal olarak en fazla karın geleceği dönem Ramazan Ayıdır. Bence kaçırılmaması gereken bir dönem.
Biliyorum hayalperest gibi duruyorum ama olamayacak şeyler değil. İKV yönetimi yenilenecek haliyle muhtemelen bunu yapabilir.
Saygılarımla arkadaşlar,
Yeni bir oluşuma girildi sanırım. Bekleyelim güzel işler olacak inş.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
- Suminat
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: İttihad I Arz
Dalga mı geçiyorsunuz güncelleme falan fesmekan ? Normal oyuna düzgünce girebilelip oynayabilelim hele. Foruma bakan yok. Desteğe bakan yok. Ama size kalırsa güncelleme için çalışmalar başlamış 
İttihad I Arz
Adamlar oyuna girip hareket edemiyor siz neyden bahsediyorsunuz,komik