SUNUCULARA ERİŞİM SAĞLANAMIYOR
Re: SUNUCULARA ERİŞİM SAĞLANAMIYOR
giriş yapılıyor fakat dolum ekranında bekliyoruz dakikalardır. yardımcı olursanız seviniriz
erişim var şuan
- rifathankalin
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Whitechocolate
Merhabalar,
Kullanıcı bilgilerini girdikten sonra açılan ekranda "Bağlantınız kesildi çünkü giriş sorgulaması yapılamadı." hatasını alıyorum. Hataya sebep olan şey nedir? Konu hakkında bilgisi olan geri dönüş yapabilir mi?
Kullanıcı bilgilerini girdikten sonra açılan ekranda "Bağlantınız kesildi çünkü giriş sorgulaması yapılamadı." hatasını alıyorum. Hataya sebep olan şey nedir? Konu hakkında bilgisi olan geri dönüş yapabilir mi?
Bir zamanlar bir tablo kadar güzel olan İstanbul' da sen bu savaşın neresinde duruyorsun?
gene giremiyorum yükleniyor gözüküyor ekranda
genel bir durum yok onu anlatmaya çalıştım. Ben oyundaydım bunu görünce çıkıp tekrar girdim yine oyundayım.
ben hala eminönüne giriş sağlayamıyorum. aynı sorunu yaşayan arkadaşlar var mı
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
HOL'e girmek için eğer istanbul.exe dosyasını salt okunur yaptıysan onun salt okunurluğunu kaldır. Güncelleme gelmiş oyuna. istanbul.exe dosyası salt okunur olduğu için güncelleme yapılamıyor. Güncelleme yapılamadığı için de sunucuya giriş yapılamıyor.
HOL'e girmek için eğer istanbul.exe dosyasını salt okunur yaptıysan onun salt okunurluğunu kaldır. Güncelleme gelmiş oyuna. istanbul.exe dosyası salt okunur olduğu için güncelleme yapılamıyor. Güncelleme yapılamadığı için de sunucuya giriş yapılamıyor.
Bunu denedim açıldı teşekkür ederim
Bunu denedim açıldı teşekkür ederim
Arkadaşlarda bana dedi bunu deneyin oyuna girilebiliyor
Bende de aynı sorun veriliyor. Çözebildiniz mi