Merhaba
Lütfen konu araştırmadan konu açmayınız Test serveri aktiv duruma gecince tılsım ve meran sunucularına su anda girş engel durmdadır lütfen burdan devam ediniz
viewtopic.php?f=46&t=13191&p=127303#p127303
iyi forumlar
oyuna girilmiyor
Re: oyuna girilmiyor
Oyun içi şikayetleriniz için sağ tıklayıp şikayet et butonuna basmanız yeterli..
Öneri ve hata bildirimi için www.istanbuloyun.com/ikvdestek adresine girebilirsiniz.
Öneri ve hata bildirimi için www.istanbuloyun.com/ikvdestek adresine girebilirsiniz.
SaDRaZaM yazdı:Merhaba
Lütfen konu araştırmadan konu açmayınız Test serveri aktiv duruma gecince tılsım ve meran sunucularına su anda girş engel durmdadır lütfen burdan devam ediniz
iyi forumlar
sadrazam forum yöneticisimisin?kardeş herşeye yazmışsın buradan devam et diye sanane?açtık biz buradan devam ediyoz
kosemnet yazdı:SaDRaZaM yazdı:Merhaba
iyi forumlar
sadrazam forum yöneticisimisin?kardeş herşeye yazmışsın buradan devam et diye sanane?açtık biz buradan devam ediyoz
KORLEG
ZÜLKARNEYN
ZÜLKARNEYN
- ikvoyuncusu2008
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
DüşünceLerimi Tam OLarak Yansıtmışsın Bravo Adam Sanki Forum YetkiLisi Vıdı Vıdı Yapıp Duruyo.kosemnet yazdı:SaDRaZaM yazdı:Merhaba
iyi forumlar
[YaLNıZSavaŞÇII]
Arkadşalar konu acıldığından beri kac mesaj varsa kımse neden erişemediğini yazmamış ve genel etkileşime bakarsanız konun aynısı 4 defadan fazla acılmış bir bu araştırma yapmadığını gösterir ikıncısı ise sen burda bana laf catıcağına araştırma yapıp da arkadaşlarına neden girilmediğini yazsaydın .... asıl vıdı vıdı yapan sensin ......
Oyun içi şikayetleriniz için sağ tıklayıp şikayet et butonuna basmanız yeterli..
SaDRaZaM yazdı:Arkadşalar konu acıldığından beri kac mesaj varsa kımse neden erişemediğini yazmamış ve genel etkileşime bakarsanız konun aynısı 4 defadan fazla acılmış bir bu araştırma yapmadığını gösterir ikıncısı ise sen burda bana laf catıcağına araştırma yapıp da arkadaşlarına neden girilmediğini yazsaydın .... asıl vıdı vıdı yapan sensin ......
biri dışarı atsın şunu :evil:
- ikvoyuncusu2008
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
SaDRaZaM yazdı:Arkadşalar konu acıldığından beri kac mesaj varsa kımse neden erişemediğini yazmamış ve genel etkileşime bakarsanız konun aynısı 4 defadan fazla acılmış bir bu araştırma yapmadığını gösterir ikıncısı ise sen burda bana laf catıcağına araştırma yapıp da arkadaşlarına neden girilmediğini yazsaydın .... asıl vıdı vıdı yapan sensin ......
Neden GiriLmediğini 2 BELki 3 Defa Yazdım.Test Sunucusu Aktif OLduğunda Mran ve tıLsım SunucuLArına GiriLmiyor.GiriLmemesinin Cevabını ise Ben DeğiL YöneticiLer VerebiLir.O Yüzden Şimdi Burdan İkiLe Çatıcak Başkasını BuL.Post KAsmak İçin Buda Bi Yöntem Sonuçta.Devam Et BöyLe Sen.
[YaLNıZSavaŞÇII]
ikvoyuncusu2008 yazdı:SaDRaZaM yazdı:Arkadşalar konu acıldığından beri kac mesaj varsa kımse neden erişemediğini yazmamış ve genel etkileşime bakarsanız konun aynısı 4 defadan fazla acılmış bir bu araştırma yapmadığını gösterir ikıncısı ise sen burda bana laf catıcağına araştırma yapıp da arkadaşlarına neden girilmediğini yazsaydın .... asıl vıdı vıdı yapan sensin ......
Neden GiriLmediğini 2 BELki 3 Defa Yazdım.Test Sunucusu Aktif OLduğunda Mran ve tıLsım SunucuLArına GiriLmiyor.GiriLmemesinin Cevabını ise Ben DeğiL YöneticiLer VerebiLir.O Yüzden Şimdi Burdan İkiLe Çatıcak Başkasını BuL.Post KAsmak İçin Buda Bi Yöntem Sonuçta.Devam Et BöyLe Sen.
Yeterli bir cevaptır umarım.
KORLEG
ZÜLKARNEYN
ZÜLKARNEYN
-
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
Ben girebiliom desem kaç kişi küfür eder=)
- essperanza
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
kfat4 yazdı:ikvoyuncusu2008 yazdı:SaDRaZaM yazdı:Arkadşalar konu acıldığından beri kac mesaj varsa kımse neden erişemediğini yazmamış ve genel etkileşime bakarsanız konun aynısı 4 defadan fazla acılmış bir bu araştırma yapmadığını gösterir ikıncısı ise sen burda bana laf catıcağına araştırma yapıp da arkadaşlarına neden girilmediğini yazsaydın .... asıl vıdı vıdı yapan sensin ......
Yeterli bir cevaptır umarım.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sadrazam bizim sunucu bölümü değil mi istediğimiz konuyu açarız

Safequard Megaxesper MeGaXBrüTaL MeGaxeSPeRaNZaA