Konu biraz komik olmuş fakat vardığı yer ciddi. Burada milyon kadar çözüm önerisinde bulunulabilir fakat bazı şeyler dışarıdan gözüktüğü gibi değildir. Belki oturulup düşünülmedi yapılması gerekenler veya sorunların buraya kadar uzayabileceği en başından biliniyordu bunu içeride olmadan bilemez kimse.
Fakat anlaşılması gereken şöyle bir gerçek var; olan olmuş ve bunu şuan kimse çözemez. Eskiden oyuncular birbirlerine zarar verirlerken şöyle yazardım; Bu şekilde oyunu oynarak insanların oyundan kaçmasına sebep olup oyundaki insan sayısını azaltacaksınız. Daha sonra ne yapacaksınız? NPC 'ler ile mi oynayacak ve konuşacaksınız? Veya onlar'a kastığınız itemleri vs mi satacaksınız? Oyunda oyunu kalmazsa kim ile oynacaksınız? İşte bu boşluğu anlayamadılar, şimdi trilyon itemin veya bonon olsa neye? Kimsenin olmadığı bir yerde zaman geçirmek istemezsiniz, sıkılırsınız.
Bazı arkadaşlar bonoların ve herşeyin silinmesi gerektiğini ve bunun çözüm olacağını yazmışlar. Böyle bir şey asla yapılmaz, en azından ben böyle düşünüyorum. Bu tamamen çılgınlık olur, çılgınca bir davranış hatta çılgınlığın ötesi.
Örnek vereyim ben zamanında çok fazla tılsım vs sattım daha sonra da abim satmış epey (ben yokken oyunda) ve bono birikti. Mesela bir çağrı 3 veya tesla 3 (hala böyle bunlar çünkü 2.7m KP gerekli ) veya diğer 3'üncü tılsımlar çok pahalıydı, en azından benim güncel oynadığım zamanlarda bunlar binbir türlü zorluklar ile elde edilen şeylerdi. Şimdi bu kadar emek verdiğiniz ve zaman ayırdığınız şeylerin birden yok olması, yani düşüncesi dahi sancılı gelebilir. Tek taraflı düşünmüşsünüz birazcık fakat karşı taraftaki şahsın neyi nasıl kazandığını bilemezsiniz. Örnek vereyim sallıyorum bende 30 bin bono olduğunu varsayalım, ne yani her şey kopya mı? Kişi kendisi alım satım yaparak bunu elde etmiş olamaz mı? Yakın bir arkadaşım elinde doğru dürüst oyun parası olmadığı halde ( karaköy başlarında ) oyunda sadece alışverişler yaparak; örnek veriyorum buz 1 3 alıp, bunu daha pahalıya satıp daha sonra farklı 2 tılsım alıp sonra daha pahalı şeyler ile takaslayıp vs vs .. bu şekilde aylarca alışverişler yaptı her oyuna girdiğinde, ve inanılmaz bono biriktirdi. Kanatma 3'ünden tutun, Epe'lere kadar. Tabi ki o dönemler oyuncu fazlalığının sebebiyle yapılabildi bunlar, kalkıp siz şuan yapabilirsiniz demiyorum bu da çılgınca olurdu.
Kısacası olanlar için ne üzülün ne de kafanıza takın, emin olun bu işten para kazananlar sizin kadar üzülmüyor ve umursamıyordur. Bol şans.
" Teklif" kelimesi yasaklanmalı
- LinkiNParkK
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Saygı Or Sevgi