ARKADAŞLAR ÖNCELIKLE SU HUSUSU BELIRTMEK ISTERIMKI OYUNA BAŞLADIM BAŞLAYALI BEN KIMSEDEN SIFRE VE UYELIK ADINI ISTEMEMISIMDIR TANIYAN TANIYOR BENI BIR IKINCI HUUSUS ISE BEN OYUNDAYKEN LISTEMDE OLAN VE KONSTGUM KISILERDEN SIFRE VE UYELIK ADI ISTIYORLAR AMA BEN OYUNDAYKEN HATTA AYNI KARAKTERDEN YAPIOOLAR BUNU OYUNDAN FILAN DUSMUYORUM AMA BENM ADIMA İLETİ GONDERILIYO KONSTUGUM KISILERE LUTFEN DUYARLI OLALIM .... AYRICA (ORTI) MEHMET ABI SANADA ULASAMIYORUM LUTFEN BU KONUYLA ILGILEN ABI
BENM CARLAR (Mcqirl - Chiffenierxqirl - Magicianxgirl - Lawsaniaa)
benı bılen bılıoo kımseden sıfre ve uyelık adnı ıstemedım dıkkatlı olun...
ayrıca Xxxisyankarxxx bu arkadaşmnda aynı olay basına gelıo oyundayz arkadaş farklı karakterdeyken dıer karakteri araya gırıoo benden sıfre ve nıck ıstıoolar :S foto var elmde hatta kendı sıfresnı werıoo tabı yanls olarak dıoo sende bana sıfrenı ver arkadaşın sıfresını bldıgım ıcın ınanmadım :S
YETKILILER LUTFEN ILGILENIN ...
Öncelikle büyük Harf yazmak bağırmak anlamına gelir lütfen dikkat edelim konuya gelince yetkililere ulaşma yeri forum dieldir ikv destek takımınaa anlatınız derdinizi
iyi forumlar
Oyun içi şikayetleriniz için sağ tıklayıp şikayet et butonuna basmanız yeterli..
Öneri ve hata bildirimi için www.istanbuloyun.com/ikvdestek adresine girebilirsiniz.
arkadaşlar öncelıkle su hususu belırtmek ısterımkı oyuna başladım başlayalı ben kımseden sıfre ve uyelık adını ıstememısımdır tanıyan tanıyor benı bır ıkıncı huusus ıse ben oyundayken lıstemde olan ve konstgum kısılerden sıfre ve uyelık adı ıstıyorlar ama ben oyundayken hatta aynı karakterden yapıoolar bunu oyundan fılan dusmuyorum ama benm adıma ileti gonderılıyo konstugum kısılere lutfen duyarlı olalım .... ayrıca (ortı) mehmet abı sanada ulasamıyorum lutfen bu konuyla ılgılen abı
benm carlar (Mcqirl - Chiffenierxqirl - Magicianxgirl - Lawsaniaa)
benı bılen bılıoo kımseden sıfre ve uyelık adnı ıstemedım dıkkatlı olun...
ayrıca Xxxisyankarxxx bu arkadaşmnda aynı olay basına gelıo oyundayz arkadaş farklı karakterdeyken dıer karakteri araya gırıoo benden sıfre ve nıck ıstıoolar :s foto var elmde hatta kendı sıfresnı werıoo tabı yanls olarak dıoo sende bana sıfrenı ver arkadaşın sıfresını bldıgım ıcın ınanmadım :s
yetkılıler lutfen ılgılenın ...
Şu şekil yapıyorlardır örneğin ismin Mcgirl onlar Mcgırl (i değil ı ) bu şekilde senmiş gibi arkdaşlarından bişeyler istiyorlardır. arkadaşlarına söyle dikkat etsinler ve inanmasınlar.
Önce fotoyu çekip pc ne kaydet.
Sonra google dan hızlı resim diye arat.
Bulduğunda , ordan gözatı tıkla ve foruma koyacağın resmi seç.
Sonra yükle ye bas ve kaydolmasını bekle.
Daha sonra alt alta 5 tane link çıkacak.
En alttaki linki kopyala , forumdan koyacağın yere yapıştır.
HA bu arada bir daha lütden büyük harfle yazı yazmayın.
İyi forumlar.
Vatan ne Türkiye’dir Türklere, ne Türkistan,
Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir; TURAN…