selamün aleykum nare sevgiligünlük vs vs benim çarlarımdır r u s loncası bana dedi hakır kestirmıcem oyun hayattını bittirdi yada bize biaat edeceksın sana diğer oyuncular buna sessiz kalip gurbundan attılar hobri meydan kendilerini sunucunun sahibi
sanıyorlar kimmiş bakalım herkes haddini bilecektir ve yerini herkese iyi forumlar
herkes haddini bilecektir
- sonsuzadek45
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Karaköy
Re: herkes haddini bilecektir
Hocam pek algılayamadım
RUS loncası seni tehtid ediyor sana boss kestirmeyecegiz vs vs bunu neden söylüyorlar problem ne konu ne bana açıklarmısın eger sen haklıysan merak etme rus loncasına asıl ben boss kestirmeyecegim..
RUS loncası seni tehtid ediyor sana boss kestirmeyecegiz vs vs bunu neden söylüyorlar problem ne konu ne bana açıklarmısın eger sen haklıysan merak etme rus loncasına asıl ben boss kestirmeyecegim..
- sonsuzadek45
- FareAdam Düşmanı
ben mephobia nedeni şu hakırdeyız sira bizde tamam mı onlar dedi video alacaz bir tur kesecez bugsuz youtubeye atacaz dedim neden kendi siranizda söylemediniz az önce sira sizdeydi dedim sonra dediler bu eli alacaz size yardım edecez yok dedim hayırdır dedim ben hakıre muhtaç mıyım diyorsun yardım edecem dedim burdakı insanlarını hakını savunmak zorundayım dedim olay bu o günden bu yana hakır kaçırıyorum
- sonsuzadek45
- FareAdam Düşmanı
konu kilit
Kaçır kardeş hakkındır. Çarların çoksa kaçır sabote et.
Fakat çarın ban yiyecek değer mi bence değmez.
Ayrıca ruslar kim ki sana veya herhangi bir kimseye bos kestirmeyecekler.
Ben de körüğümü alıp gelmiş gibi oldum, mesele küçük halledilebilir aslında.
Yok ben kimsenin ağzını çekemem alayına savaş açtım diyorsan da hakkındır.
Yürüyedur, hakkını yedirme.
Fakat çarın ban yiyecek değer mi bence değmez.
Ayrıca ruslar kim ki sana veya herhangi bir kimseye bos kestirmeyecekler.
Ben de körüğümü alıp gelmiş gibi oldum, mesele küçük halledilebilir aslında.
Yok ben kimsenin ağzını çekemem alayına savaş açtım diyorsan da hakkındır.
Yürüyedur, hakkını yedirme.
-
- Salgın Koruyucusu
Konuyu yalnış anlatıyorsun,turunuz bitmişti herkesten müsade istenildi ve herkes tabi buyrun dedi sen kendince çok zekisin hayırdır diyip sövmeye başladın.Ne yapabiliyorsan yapabilirsin bu arada.Olayları doğru anlat ama olur mu
- sonsuzadek45
- FareAdam Düşmanı
Herkes buyurun demedi benim gruptakiler kabul etmedi ve oradaki bir grup varsa orada video cekecez diye o gruba müsade istemezsin bende kabul etmedim tur bitti evet devam ediyoruz sonuçta toplama bir loncala sunucuda ahkam kesiyorsun hayırdırWhatthehell yazdı: ↑20 Haz 2023 15:54 Konuyu yalnış anlatıyorsun,turunuz bitmişti herkesten müsade istenildi ve herkes tabi buyrun dedi sen kendince çok zekisin hayırdır diyip sövmeye başladın.Ne yapabiliyorsan yapabilirsin bu arada.Olayları doğru anlat ama olur mu
- sonsuzadek45
- FareAdam Düşmanı
he sövme konusuna gelince ben gurp sohbetiden sövdüm size ama bizim gurpta üyenız vardı size söylemış sövmüş söyleden xx dedi gurptan bize sövme dediniz yüzümüze karşı söv büyük zevkle söverim dedim hata sövülmekten zevk aldınız onu diyim siz bana biat etmeden özür dilemeden başinizi ağırtacamWhatthehell yazdı: ↑20 Haz 2023 15:54 Konuyu yalnış anlatıyorsun,turunuz bitmişti herkesten müsade istenildi ve herkes tabi buyrun dedi sen kendince çok zekisin hayırdır diyip sövmeye başladın.Ne yapabiliyorsan yapabilirsin bu arada.Olayları doğru anlat ama olur mu
- sonsuzadek45
- FareAdam Düşmanı
herkes sizden nefret ediyor size söverken destek veren çokWhatthehell yazdı: ↑20 Haz 2023 15:54 Konuyu yalnış anlatıyorsun,turunuz bitmişti herkesten müsade istenildi ve herkes tabi buyrun dedi sen kendince çok zekisin hayırdır diyip sövmeye başladın.Ne yapabiliyorsan yapabilirsin bu arada.Olayları doğru anlat ama olur mu

valla kimsin bilmiyorum mephobia ama işinin hakkını veriyorsun 2 3 gündür rusa yapmadığın kalmadı hakir kestirmiyorsun valla helal olsun az önce kaçırdığın hakiri full çarla kaçırdın o çara yazik değilmiydi