Dükkana Yeni Ürün ve İndirim Gelicekmi ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
scorper
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Dükkana Yeni Ürün ve İndirim Gelicekmi ?

Mesaj gönderen scorper »

Akçelere zam geldi malum ikv dükkan yeniden düzenlenmesi ve yeni ürünler eklenmesi gerekmezmi bir karşılığı olması lazım oyun içi herkes plusu yüklediğinde oyundan memnun etmeniz lazım yoksa herkes bırakır size son tavsiyemdir bu tavsiyemide konumuda silerseniz oyun bitmiştir zaten.
Kullanıcı avatarı
Mcerezci
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Lonca: Uzaylılar

Re: Dükkana Yeni Ürün ve İndirim Gelicekmi ?

Mesaj gönderen Mcerezci »

scorper yazdı: 28 May 2023 16:33 Akçelere zam geldi malum ikv dükkan yeniden düzenlenmesi ve yeni ürünler eklenmesi gerekmezmi bir karşılığı olması lazım oyun içi herkes plusu yüklediğinde oyundan memnun etmeniz lazım yoksa herkes bırakır size son tavsiyemdir bu tavsiyemide konumuda silerseniz oyun bitmiştir zaten.
Kesinlikle katılıyorum akçeye zam geldi fakat oyunda yeni birşey göremedik güncelleme gelmesi çok zor en azından yeni eşyalar eklenmesi lazım diye düşünüyorum.
La Vittoria Sara Nostra...
Sonne
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Anka
Lonca: Eppur Si Muove

Mesaj gönderen Sonne »

Yönetimin akçe fiyatlarını düşürme gibi bi' niyeti yok. Bu zam bir tek İKV Dükkanda yapılacak ciddi bir indirimle dengelenebilir.
Resim

Anka
hercai
JillValentine
Kullanıcı avatarı
Mcerezci
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Lonca: Uzaylılar

Mesaj gönderen Mcerezci »

Sonne yazdı: 29 May 2023 08:00 Yönetimin akçe fiyatlarını düşürme gibi bi' niyeti yok. Bu zam bir tek İKV Dükkanda yapılacak ciddi bir indirimle dengelenebilir.
%90 filan indirim gelmesi lazım :')
La Vittoria Sara Nostra...
Kullanıcı avatarı
scorper
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen scorper »

Mcerezci yazdı: 28 May 2023 22:45
scorper yazdı: 28 May 2023 16:33 Akçelere zam geldi malum ikv dükkan yeniden düzenlenmesi ve yeni ürünler eklenmesi gerekmezmi bir karşılığı olması lazım oyun içi herkes plusu yüklediğinde oyundan memnun etmeniz lazım yoksa herkes bırakır size son tavsiyemdir bu tavsiyemide konumuda silerseniz oyun bitmiştir zaten.
Kesinlikle katılıyorum akçeye zam geldi fakat oyunda yeni birşey göremedik güncelleme gelmesi çok zor en azından yeni eşyalar eklenmesi lazım diye düşünüyorum.
Çok teşekkür ederim bana düşüncelerime katıldığınız için evet saygı değer yöneticilerim oyunu geliştirenler lütfen ikv dükkana yeni ürünler veya yeni indirim akçeleri getirin yani ikv dükkana konulan ürünler hem yeni hem akçesi biraz indirilmiş olmalı örnek veriyorum ikv karakter tipi değiştirme ürünü gelebilir kullanan çok olur veya farklı şeyler gibi buna benzer itemler tılsımlar vs eklenebilir zaten oyun içi piyasa bitmiş vaziyette yeni iksirler çok çok konabilir örnek 350 tane can iksiri şu kadar akçe karşılığı gibi 5 tane 5 tane koymak yerine vb bunun gibi bir çok şey sevgiler saygılar
Kullanıcı avatarı
scorper
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen scorper »

Sonne yazdı: 29 May 2023 08:00 Yönetimin akçe fiyatlarını düşürme gibi bi' niyeti yok. Bu zam bir tek İKV Dükkanda yapılacak ciddi bir indirimle dengelenebilir.
zaten indirilsin demiyorum kanka indirilmesinde ikv dükkana farklı şeyler gelmesse bu şekilde zamlı oyun devam ederse oyuncuları memnun etmezlerse bırakan çok olur diyorum çünkü bu fiyata yaptıkları için bir oyunda karşılığının olması lazım oyuncularının gönlünü hoş tutmaları lazım ve harcanabilir değerli bir şey olması lazım yoksa plusum bitse tenezzül edip almam akçe bunları düşünmeleri lazım ne bir açıklama var ne bir şey var oyunu bende bırakabilirim şu an yani ikv dükkana yeni heycan bir şeyler gelmesse
Kullanıcı avatarı
sailorhawk
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Eski Yeni
Discord: .yaaz

Mesaj gönderen sailorhawk »

Bu sorunun cevabı açık ve net HAYIR. 2.5 yıl önce oyunu bırakırken biriyle tartışmaya girmiştik. Ben diyordum ki bu oyuna artık güncelleme gelmeyecek. Fakat kendisi ısrarla "2021 yaz aylarında kesinlikle yüzük,kolye ve gözlük gelecek" demişti. Ben de bak gör demiştim ve oyunu bırakmıştım. Şimdi görüyorum ki haksız çıkmamışım. Bunun için geleceği görmeye gerek yok. Oyuncuların %99'u umutlarını zaten Karaköy çıktıktan 1 sene sonra kesmişti. Yıllardır herkes aynı şeyi yazar "bu oyun eskiden güzeldi, keşke hiç bitmeseydi.". Evet oyun eskiden çok güzeldi. Fakat bize güzel gelme sebebi, çocukluğumuzda dert tasa olmadığı zaman bize oyunun verdiği zevk miydi? Yoksa gerçekten büyüdük mü? Bu sorunun cevabını ara ara kendime sorarım ve kesinliklke ilk dediğim sonuca çıkarım. Dert tasa yoktu. Okuldan gelir oynardık. Şimdi sanırım bu işler için fazla büyüdük. Bırakalım da aklımızın köşesinde güzel bir anı olarak yaşasın bu oyun :(
Sunucu : Karaköy
Nick : Yaaz
Sınıf : Şifacı
Resim
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön