Kasılma yeri
Kasılma yeri
arkadaşlar 46 lvl büyücüm var görevlerde tıkandım moblarda kasmak istiyorum hangi moblarda kasabilirim ve nerdeler
Re: Kasılma yeri
En güzel yer örümceklerdi eskiden hem salgı peptit düşürüp,gönüle eşyaları satarak hem para kasıp, arkadan hafif bi müzikle dolanıp keyifle holde dolaşmaktı vuhhuuuuu sabah akşam ne güzeldi bee
49 50 lw e kadar yeraltı akreplerde kasılabilirsin. ondan sonra mecbur karaköye girmen gerek
-
- Salgın Koruyucusu
yahu yeraltı akreplerin 30bin canı var, normal insan bile kesemiyor onları ne diye akrep diyorsunuz?
meran şehirde ya da yolunda birkaç uçan muhafız ve 44 lvl küçük kırmızı yılanların olduğu yerlerde güvenli ve kolay bir şekilde kasabilirsin, eğer zor gelirse cinlerin sonundaki solucanda da kasabilirsin, biraz düşük lvl cinler ama hem kendine item kasmış ve güçlenmiş olursun hem de 4 tane bombacı olduğu için rahat edersin.
yukarda birisinin dediği gibi holdeki akrep/örümceklere de gidebilirsin ama onlar sana 1 gömlek fazla gelebilir. yeteri kadar güçlenene kadar tavsiyem uçan muhafız kesmendir.
meran şehirde ya da yolunda birkaç uçan muhafız ve 44 lvl küçük kırmızı yılanların olduğu yerlerde güvenli ve kolay bir şekilde kasabilirsin, eğer zor gelirse cinlerin sonundaki solucanda da kasabilirsin, biraz düşük lvl cinler ama hem kendine item kasmış ve güçlenmiş olursun hem de 4 tane bombacı olduğu için rahat edersin.
yukarda birisinin dediği gibi holdeki akrep/örümceklere de gidebilirsin ama onlar sana 1 gömlek fazla gelebilir. yeteri kadar güçlenene kadar tavsiyem uçan muhafız kesmendir.
- mirkan1453
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Lotus
Yer altında uçan muhafız vadi kobrası keserek rahat bir şekilde kasılabilirsin, hem canları az hem de verdikleri tecrübe puanları yüksek. Meran şehri arkaları yada şehir yoluna giden labirenti tavsiye ederim.
Loncabda xp arttırıcı ve bireysel xp arttırıcın varsa nerde kasarsan kas güzel tecrübe gelir. Sana tavsiyem meran görevlerini yapman 50 levelde çtye girip hol görevlerini tamamla. Karaköye geçince görevlere yardım eden illa bulursun zaten.
La Vittoria Sara Nostra...
- adimihatirla
- Cin Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
eminönü'nde oynayıp gaffar görevine yardımcı olabilecek var mıdır? yeni büyücü açtım da bu görevde takıldım.