SÜRELİ ÜRÜNLERİMİZE İLAVE YAPILACAK MI ?
SÜRELİ ÜRÜNLERİMİZE İLAVE YAPILACAK MI ?
Oyunun kapalı oldugu zamanlarda pluslarımız şans arttırıcılarımızın zamanları bitiyor oyun açıldıgında bu sürelere ilave yapılacakmı ? bilgilendirirseniz seviniriz..
Re: SÜRELİ ÜRÜNLERİMİZE İLAVE YAPILACAK MI ?
yapılacağı söylendi kardeşim de
2 hafta sonra yine kapanacak oyun açılıp sence bu kadar kedere değer mi ?
2 hafta sonra yine kapanacak oyun açılıp sence bu kadar kedere değer mi ?
ESKİ OYUNCUYIM BEN COCUKLUGUMU VERDİM BU OYUNA BEN OYUNU BIRAKTIGIMDA HOL YOKTU TILSIMLAR YOKTU BUNDAN 7 AY ÖNCE TEKRAR BAŞLADIM VE SÜREKLİ OYUNUN SARMASINA KRİTİK HATALARA OYUNDAN ATMALARA RAGMEN OYNAMAYA DEVAM ETTİM VE E.Ö SUNUCUSUNDA KISA SÜREDE TANINAN BİRİ OLDUM HERKES SAYGI DUYAR BİLİR BENİ 5 HESABIM VAR 5 İNDEDE EKSİGİM YOK COK EMEK VERDİM AMA ŞUAN PİŞMAN OLDUM O KADAR EMEK VERDİM UGRAŞTIM AMA HEPSİ BOŞAYMIŞ BU SEKİLDE OLMASI BENİ ÜZÜYOR ZAMLARA RAGMEN YİNE OYNAYACAGIM O KADAR SEVİYORUM İKVYİ AMA BU SEKİLDE GERÇEKTEN YÜRÜMEZ OLMAZ BUNA BİR DUR DEMELERİ LAZIM GEREKİRSE OYUNU 1 YIL KAPATSINLAR AMA HATASIZ Bİ ŞEKİLDE AÇSINLAR 2 3 AYDA BİR OYUN BÖYLE HAFTALARCA KAPALI KALACAGINA TAMAMEN KAPATILSIN SORUNLAR GİDERİLSİN ÖYLE ACILSIN...
BAZENDE DİYORUM KESKE BAŞLAMASAYDIM HAFIZAMDA HER ZAMAN GÜZEL Bİ ANI OLARAK KALSAYDI İKV...
BAZENDE DİYORUM KESKE BAŞLAMASAYDIM HAFIZAMDA HER ZAMAN GÜZEL Bİ ANI OLARAK KALSAYDI İKV...
heee alırsın ge ge ge
lonca sarraf lonca maden hesap sarraf hesap maden %60 lık bunlar bunları yükleyip sen hiç 1 saat sonra 1 aylık blok yedin mi
ben yedim hem de 2 kez aynı şey başıma geldi neymiş ben kötü konuşmuşum sustur ozaman 1 ay ban nedir. bu gibi şeyler önemlidir kul hakkıdır. sonra adamın 7 ceddinden cıkar
-
- İskele Babası
Millete küfür edip ban yedim diye buralarda salya sümük ağlama kim bilir kaçıncı küfür edişin ki sınırı aşmışsıncakii yazdı: ↑24 May 2023 11:12heee alırsın ge ge ge
lonca sarraf lonca maden hesap sarraf hesap maden %60 lık bunlar bunları yükleyip sen hiç 1 saat sonra 1 aylık blok yedin mi
ben yedim hem de 2 kez aynı şey başıma geldi neymiş ben kötü konuşmuşum sustur ozaman 1 ay ban nedir. bu gibi şeyler önemlidir kul hakkıdır. sonra adamın 7 ceddinden cıkar
- 1likofficial
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Gazozlu Şarap Şargoz
Susturma cezaları katlanır , akabinde 3 gün blok ile devam edip o da katlanır. Sürekli küfür eden kullanıcıların blok durumuna maruz kalmalarını doğru bulup destekliyorum.
Siyah Beyaz Film Gibi Biraz
küfür ettiğimi belirttim zaten sümüklü ama senin gibilere ederim geneldeLOSTinSPACE yazdı: ↑24 May 2023 12:00Millete küfür edip ban yedim diye buralarda salya sümük ağlama kim bilir kaçıncı küfür edişin ki sınırı aşmışsıncakii yazdı: ↑24 May 2023 11:12heee alırsın ge ge ge
kaşınmayana tek kelime etmem. Kaşınanında kaşıntısını alırım. O yüzden katlanarak gitti hesaptaki cezalar mevzu zaten benim davranış şeklim değil , maden için girdiğim hesabın o kadar akçe yükleyip 1 ay blok alması. Desteğin basma kalıp ceza anlayışı ve verdiği desteksizlik. Medem küfüre ceza veriliyor 10 dk geriye gidip yazışmalara bakarsın adam kaşınmamışsa . come on come on dememişse eyvallah1likofficial yazdı: ↑24 May 2023 12:20 Susturma cezaları katlanır , akabinde 3 gün blok ile devam edip o da katlanır. Sürekli küfür eden kullanıcıların blok durumuna maruz kalmalarını doğru bulup destekliyorum.
Yok mu oyun haklarını satın alacak bir babayiğit.
La Vittoria Sara Nostra...
- mirkan1453
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Lotus