SÜRELİ ÜRÜNLERİMİZE İLAVE YAPILACAK MI ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
YedarS
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

SÜRELİ ÜRÜNLERİMİZE İLAVE YAPILACAK MI ?

Mesaj gönderen YedarS »

Oyunun kapalı oldugu zamanlarda pluslarımız şans arttırıcılarımızın zamanları bitiyor oyun açıldıgında bu sürelere ilave yapılacakmı ? bilgilendirirseniz seviniriz..
MetalV
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Re: SÜRELİ ÜRÜNLERİMİZE İLAVE YAPILACAK MI ?

Mesaj gönderen MetalV »

yapılacağı söylendi kardeşim de

2 hafta sonra yine kapanacak oyun açılıp sence bu kadar kedere değer mi ?
Kullanıcı avatarı
YedarS
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen YedarS »

ESKİ OYUNCUYIM BEN COCUKLUGUMU VERDİM BU OYUNA BEN OYUNU BIRAKTIGIMDA HOL YOKTU TILSIMLAR YOKTU BUNDAN 7 AY ÖNCE TEKRAR BAŞLADIM VE SÜREKLİ OYUNUN SARMASINA KRİTİK HATALARA OYUNDAN ATMALARA RAGMEN OYNAMAYA DEVAM ETTİM VE E.Ö SUNUCUSUNDA KISA SÜREDE TANINAN BİRİ OLDUM HERKES SAYGI DUYAR BİLİR BENİ 5 HESABIM VAR 5 İNDEDE EKSİGİM YOK COK EMEK VERDİM AMA ŞUAN PİŞMAN OLDUM O KADAR EMEK VERDİM UGRAŞTIM AMA HEPSİ BOŞAYMIŞ BU SEKİLDE OLMASI BENİ ÜZÜYOR ZAMLARA RAGMEN YİNE OYNAYACAGIM O KADAR SEVİYORUM İKVYİ AMA BU SEKİLDE GERÇEKTEN YÜRÜMEZ OLMAZ BUNA BİR DUR DEMELERİ LAZIM GEREKİRSE OYUNU 1 YIL KAPATSINLAR AMA HATASIZ Bİ ŞEKİLDE AÇSINLAR 2 3 AYDA BİR OYUN BÖYLE HAFTALARCA KAPALI KALACAGINA TAMAMEN KAPATILSIN SORUNLAR GİDERİLSİN ÖYLE ACILSIN...

BAZENDE DİYORUM KESKE BAŞLAMASAYDIM HAFIZAMDA HER ZAMAN GÜZEL Bİ ANI OLARAK KALSAYDI İKV... :(
cakii
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen cakii »

YedarS yazdı: 24 May 2023 10:38 Oyunun kapalı oldugu zamanlarda pluslarımız şans arttırıcılarımızın zamanları bitiyor oyun açıldıgında bu sürelere ilave yapılacakmı ? bilgilendirirseniz seviniriz..
heee alırsın ge ge ge
lonca sarraf lonca maden hesap sarraf hesap maden %60 lık bunlar bunları yükleyip sen hiç 1 saat sonra 1 aylık blok yedin mi
ben yedim hem de 2 kez aynı şey başıma geldi neymiş ben kötü konuşmuşum sustur ozaman 1 ay ban nedir. bu gibi şeyler önemlidir kul hakkıdır. sonra adamın 7 ceddinden cıkar
LOSTinSPACE
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen LOSTinSPACE »

cakii yazdı: 24 May 2023 11:12
YedarS yazdı: 24 May 2023 10:38 Oyunun kapalı oldugu zamanlarda pluslarımız şans arttırıcılarımızın zamanları bitiyor oyun açıldıgında bu sürelere ilave yapılacakmı ? bilgilendirirseniz seviniriz..
heee alırsın ge ge ge
lonca sarraf lonca maden hesap sarraf hesap maden %60 lık bunlar bunları yükleyip sen hiç 1 saat sonra 1 aylık blok yedin mi
ben yedim hem de 2 kez aynı şey başıma geldi neymiş ben kötü konuşmuşum sustur ozaman 1 ay ban nedir. bu gibi şeyler önemlidir kul hakkıdır. sonra adamın 7 ceddinden cıkar
Millete küfür edip ban yedim diye buralarda salya sümük ağlama kim bilir kaçıncı küfür edişin ki sınırı aşmışsın
Kullanıcı avatarı
1likofficial
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Gazozlu Şarap Şargoz

Mesaj gönderen 1likofficial »

Susturma cezaları katlanır , akabinde 3 gün blok ile devam edip o da katlanır. Sürekli küfür eden kullanıcıların blok durumuna maruz kalmalarını doğru bulup destekliyorum.
Siyah Beyaz Film Gibi Biraz
cakii
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen cakii »

LOSTinSPACE yazdı: 24 May 2023 12:00
cakii yazdı: 24 May 2023 11:12
heee alırsın ge ge ge
Millete küfür edip ban yedim diye buralarda salya sümük ağlama kim bilir kaçıncı küfür edişin ki sınırı aşmışsın
küfür ettiğimi belirttim zaten sümüklü ama senin gibilere ederim genelde
cakii
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen cakii »

1likofficial yazdı: 24 May 2023 12:20 Susturma cezaları katlanır , akabinde 3 gün blok ile devam edip o da katlanır. Sürekli küfür eden kullanıcıların blok durumuna maruz kalmalarını doğru bulup destekliyorum.
kaşınmayana tek kelime etmem. Kaşınanında kaşıntısını alırım. O yüzden katlanarak gitti hesaptaki cezalar mevzu zaten benim davranış şeklim değil , maden için girdiğim hesabın o kadar akçe yükleyip 1 ay blok alması. Desteğin basma kalıp ceza anlayışı ve verdiği desteksizlik. Medem küfüre ceza veriliyor 10 dk geriye gidip yazışmalara bakarsın adam kaşınmamışsa . come on come on dememişse eyvallah
Kullanıcı avatarı
Mcerezci
İskele Babası
İskele Babası
Lonca: Uzaylılar

Mesaj gönderen Mcerezci »

Yok mu oyun haklarını satın alacak bir babayiğit.
La Vittoria Sara Nostra...
Kullanıcı avatarı
mirkan1453
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Meran
Lonca: Lotus

Mesaj gönderen mirkan1453 »

Mcerezci yazdı: 25 May 2023 20:27 Yok mu oyun haklarını satın alacak bir babayiğit.
Satmıyorlar
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön