ANLAYANA.
- okan54kaplan
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Terk İ Diyar
ANLAYANA.
Arkadaşlar öncelikle şunu belirtmek istiyorum herkes ne kadar birbirinden şikayetçide olsa bu oyun bizim oyunumuz ve bizim anılarımız kimisi diyor itemim silindi kimisi diyor başka birşey Arkadaşlar Anılarımız elimizden kayıp gidecek siz yönetimi suçluyorsunuz dediğiniz gibi basit bir olay değil milyonlarca bilgisayar oyunun milyonlarca hilesi var PB'de Walhack dediğimiz Lolde Kostüm hilesi dediğimiz Mt2'de farklı şeyler yani arkadaşlar hilenin önüne hiçbir şekilde geçilemez çocukluğumdan beri oyun oynarım illa birşey çıkıyor anladınızmı burda 50 başlık açıpta ona buna salça olmayı bırakında İnsanlar işini yapsın şikayet yerine biraz destek çıkalım? burda 50 tane adam yazmış reel satıyorlar felan yazanların yarısı facebook grubunda alım satım yapıyor sütten çıkmış ak kaşıkmısınız siz ? Kimse burada masum değil bırakın Ahisi olsun ortisi olsun işlerini yapsınlar oyun oynamaktan daha önemli işleriniz yokmu sizin biraz kendinize vakit ayırın lütfen buda gelip geçecektir aktarımlar açılıcak güzel günler gelecek yani korkmayın
)
Sayın kendini vazgeçilmez sananlar. Vazgeçtiklerim referansımdır.
-
- Acemi Savaşçı
Re: ANLAYANA.
yaşasın Terk i Diyarokan54kaplan yazdı: ↑22 May 2023 11:50 Arkadaşlar öncelikle şunu belirtmek istiyorum herkes ne kadar birbirinden şikayetçide olsa bu oyun bizim oyunumuz ve bizim anılarımız kimisi diyor itemim silindi kimisi diyor başka birşey Arkadaşlar Anılarımız elimizden kayıp gidecek siz yönetimi suçluyorsunuz dediğiniz gibi basit bir olay değil milyonlarca bilgisayar oyunun milyonlarca hilesi var PB'de Walhack dediğimiz Lolde Kostüm hilesi dediğimiz Mt2'de farklı şeyler yani arkadaşlar hilenin önüne hiçbir şekilde geçilemez çocukluğumdan beri oyun oynarım illa birşey çıkıyor anladınızmı burda 50 başlık açıpta ona buna salça olmayı bırakında İnsanlar işini yapsın şikayet yerine biraz destek çıkalım? burda 50 tane adam yazmış reel satıyorlar felan yazanların yarısı facebook grubunda alım satım yapıyor sütten çıkmış ak kaşıkmısınız siz ? Kimse burada masum değil bırakın Ahisi olsun ortisi olsun işlerini yapsınlar oyun oynamaktan daha önemli işleriniz yokmu sizin biraz kendinize vakit ayırın lütfen buda gelip geçecektir aktarımlar açılıcak güzel günler gelecek yani korkmayın)
- Extraction
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
Yazdıklarında haklısın fakat gene de bir açıklama yapılmalı diye düşünüyorum...
Eski Bir Lodos Sevdalısı
- okan54kaplan
- İri Fare Avcısı
Şimdi Dostum oyunda adam arbaletle 200k hasar veriyor ve oyundasın Bir açıklama yapılmış diyelim sunucuyu bir anda kapattılar açıklamayı görmeyen onlarca insan tekrar tekrar konu başlığı açacaktır bu forumdaki halkı biliyoruz zaten sonra adam aynı cevabı verince kopyala yapıştır oluyor açıklamayı yapmış siber saldırı vesaire neyse ne işte dediğim gibi işini yapsınlar bırakalımda, Karaköyde fare göreceğine beşiktaşa git daha iyilerini gör az bi kan dolaşımı hızlansın milletin 
Extraction yazdı: ↑22 May 2023 13:02 Yazdıklarında haklısın fakat gene de bir açıklama yapılmalı diye düşünüyorum...
Oyun ile ilgili yorum yapmak farklı oyuncu ile ilgili yorum yapmak farklı. Oyuncunun Karaköy'e mi Beşiktaş'a mı gideceğini söylemek sana düşmez güzel kardeşim. Gerçek hayatta kimin ne yaptığını bilmeden burada herkesin oturup oyunun açılmasını beklediğini düşünerek kitleyi küçük düşürücü söylemlerde bulunmak bana sadece kişi kendinden bilir işi lafını hatırlatıyor. Söyleyeceklerim bu kadar.okan54kaplan yazdı: ↑22 May 2023 13:14 Şimdi Dostum oyunda adam arbaletle 200k hasar veriyor ve oyundasın Bir açıklama yapılmış diyelim sunucuyu bir anda kapattılar açıklamayı görmeyen onlarca insan tekrar tekrar konu başlığı açacaktır bu forumdaki halkı biliyoruz zaten sonra adam aynı cevabı verince kopyala yapıştır oluyor açıklamayı yapmış siber saldırı vesaire neyse ne işte dediğim gibi işini yapsınlar bırakalımda, Karaköyde fare göreceğine beşiktaşa git daha iyilerini gör az bi kan dolaşımı hızlansın milletin
Extraction yazdı: ↑22 May 2023 13:02 Yazdıklarında haklısın fakat gene de bir açıklama yapılmalı diye düşünüyorum...
- okan54kaplan
- İri Fare Avcısı
Benim demek istediğim oyunun eski popülerliği kalmadı bu oyundan aile bakıyormuş gibi bağımlı olmayın demek istiyorum tabi yanlış anlaşılmış veya anlatmak istediğimi açıklayamamışta olabilirim. görüşünüze saygım var lakin dediğim gibi bu bir ''OYUN'' Başka birşey değil elbet AhiEvranında çiçekleri açacak
/i])
bycessar yazdı: ↑22 May 2023 14:39okan54kaplan yazdı: ↑22 May 2023 13:14 Şimdi Dostum oyunda adam arbaletle 200k hasar veriyor ve oyundasın Bir açıklama yapılmış diyelim sunucuyu bir anda kapattılar açıklamayı görmeyen onlarca insan tekrar tekrar konu başlığı açacaktır bu forumdaki halkı biliyoruz zaten sonra adam aynı cevabı verince kopyala yapıştır oluyor açıklamayı yapmış siber saldırı vesaire neyse ne işte dediğim gibi işini yapsınlar bırakalımda, Karaköyde fare göreceğine beşiktaşa git daha iyilerini gör az bi kan dolaşımı hızlansın milletin
Oyun ile ilgili yorum yapmak farklı oyuncu ile ilgili yorum yapmak farklı. Oyuncunun Karaköy'e mi Beşiktaş'a mı gideceğini söylemek sana düşmez güzel kardeşim. Gerçek hayatta kimin ne yaptığını bilmeden burada herkesin oturup oyunun açılmasını beklediğini düşünerek kitleyi küçük düşürücü söylemlerde bulunmak bana sadece kişi kendinden bilir işi lafını hatırlatıyor. Söyleyeceklerim bu kadar.
ben anlamadım
kardeş bi tık kafa açıyosun. yapma