Birlik Olma Zamanı!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
contem
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü

Birlik Olma Zamanı!

Mesaj gönderen contem »

Merhabalar. Herkese mutlu pazarlar dilerim öncelikle. 16 yılı aşkın bu oyunu oynayan sevgili oyuncularımızı ve bu oyuna gönüllülük esası üzerine hizmet eden saygıdeğer yöneticilerimizi karşılıklı empatiye davet ederek bu kritik süreci beraber aşma noktasında birleştirmek için yazma gereği duydum. Tabii ki herkesin eksikleri ve kusurları olabilir bu yönetim içinde geçerli oyuncular içinde, insanoğlu hata yapar nihayetinde bu yazım herhangi bir kesimi savunmak için değildir. Oyuncularımız açısından 16 yıl tahmin edersiniz ki kısa bir süre değil ve insan 16 yıl beraber olduğu bir mecra ile ayrılığa bir gün bile tahammül edemeyebiliyor. :) Oyuncularımıza bu noktada anlayış göstermek gerekir. Öte yandan da yönetim ekibinin (bildiğim kadarıyla) sayısı ve gönüllük üzeri oluşumundan dolayı bazı sorun ve sorulara eksik kalabiliyor ve gecikme yaşanabiliyor. Bunu da anlayışla karşılamak gerekir. Bunun elbetteki herkese göre farklı çözümleri olabilir fakat bu çözüm tartışmalarını oyunun tekrar açılıp oyuncuların sevgili oyunlarına kavuştuğu zamana saklamak daha doğru olur diye düşündüm. Bu hem oyuncuların psikolojilerini daha diri tutup tartışma ortamından uzak tutacaktır hem de yönetim ekibinin çözüme daha iyi odaklanmasını sağlayacaktır. Burada 16 yıllık bi oyundan bahsediyoruz ve ilk günden itibaren oynayan büyük bir oyuncu kitlesinden bahsediyoruz. Bu oyunun yaş grubunun piyasadaki oyunların çok çok üzerinde olduğunun da bir kanıtıdır. Buna dayanarak bu sorunlarında daha kolay atlatılacağını düşünüyorum. Tekrarlamak isterim burada herhangi bir tarafı savunmak değil amacım sadece her iki tarafıda elbetteki yaptıkları empatinin seviyesini biraz daha arttırmayı fikir olarak sunuyorum. Yine haddim değil biliyorum herkes yaşını almış insanlar kimse birbirinden nasıl davranacağını öğrenecek değil, bir yazılım firmasında geliştirme ekibi lideri olarak sorunların böyle daha kolay atlatıldığını bizzati deneyelimlediğim için belirtmek istedim. Burada oyuncuların psikloijisi göz önüne alınarak yönetim tarafından tarih konusunda net olmasa bile tahmini bir veri vererek, oyuncular tarafından da bu süreci zorlaştırmamak adına kitleyi sakinliğe teşvik etmek iki taraf içinde bu sürecin daha rahat atlatılmasını sağlayacağını düşünüyorum. Herkese tekrar iyi günler dilerim.
burakoz55
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Re: Birlik Olma Zamanı!

Mesaj gönderen burakoz55 »

Çok güzel yazmışsın kardeşim çok doğru diyorsun

E. Ö CatchMeIfYouCaN
BLOODMOONPRIEST
Kullanıcı avatarı
BoYKa
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Boykaların Gazabı

Mesaj gönderen BoYKa »

Valla adama yazdim bi dinleyin dedim beni yinede dinlemiyorlar yapacak bişey yok bu böyle devam eder gibi basit bir fix olayını bu kadar geciktirmekte enteresan acaba bilerek mi yapıyor anlamıyorum ahirvran la kırmızı örümcek de denk geldim bana sorduğu soru elindeki arbaleti nereden getirdin ya beni çek sor ama adam bişey demeden ban atıyor böyle hal olacaksa herkes yapsın hep ban atsın bu sorun böyle çözülmez binsor nasıl yaptın nasıl ettin sonra saldırı yapıyorlar diyorlar bi yazilimcinin bunu demesi de basit bişey neyse yine dinlemeyecrkler yazmanın da manası yok.
    ManTheBoundaries
    Sahaf Yardımcısı
    Sahaf Yardımcısı
    Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen ManTheBoundaries »

ya sen ne anlatıyorsun çiçek böcek dağıtmayı bırak bu oyun ne zaman bir hafta kapalı kaldı
    bycessar
    Acemi Savaşçı
    Acemi Savaşçı
    Klan: Lodos

Mesaj gönderen bycessar »

burakoz55 yazdı: 21 May 2023 14:42 Çok güzel yazmışsın kardeşim çok doğru diyorsun

E. Ö CatchMeIfYouCaN
    BLOODMOONPRIEST
    Anlayana :')
    Kullanıcı avatarı
    buse1
    İri Fare Avcısı
    İri Fare Avcısı
    Klan: Arzın Çocukları
    Lonca: Paha Biçilmez

Mesaj gönderen buse1 »