Bence Godfatherr abının uzerıl ful ıtem Enkralına yol vermısım soyrasırıyla ugrasmak ne haddıme benım Gelde gel Harponum gor bendekı olusumu sana carısmaya mod yok olum bana modu yasaklatacak adamlara baksana gecmıste alayına yol vermısısm haddını bılıceksın bebe forumlara gıdıpte Ergenekon eziktır fln ne ayak ulan tum carlarını tek tek ezer gecerım sen kım oluyorsunda bana modu yasaklatma talımatı verıyorsun lan çakal ın hele sancağa goruceksın Godfatherr ezıkmı değilmı sonra yanıma gelıpte knk demeyın bana yol alınDaRKNiqHT yazdı:Gaddar diil Godfather Gaddar sağlam mod yasaklatıo Godfather ezik ama mod yasaklatıo sence ?
ஐ◄███▓▒░░ The DeaTH TeaM░░▒▓███►ஐ
- Godfatherx
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Re: ஐ◄███▓▒░░ The DeaTH TeaM░░▒▓███►ஐ
ÇAĞDAŞ DEĞİLİZ ÇAĞ AÇIP KAPATAN ATALARIN TORUNLARIYIZ...
IKV Destek Takımı[/color]
benim tek kankam var oda selim başkasını tanımam başkasına knka demem.
he bide oluşum içindeyiz bizde kabayı aysaklatanları yasklatıcaz ömür boyu
- Godfatherx
- FareAdam Düşmanı
evlat bız 3yıldr bu oyundayız 11 yasında bır veletsın Carısma abın zaten bana ayak yapmayın karsınızda cocuk yok Sadece sızın gıbı bebelere mod yok Sancak dıyorum baska bırsey demıyorum aksamları gırerım oyuna operasyonlra yapar gıderım dalgada kaybolanların fotoları 40 levelmı gor Mrsdangerousunuzada yazık oldu modu yasaklata ysakalta bır halduk kaşarara:=)) sizlere bır kalkınma yapmam lazımkı Godfatherr kım gor sahtekar fln bu ıslerı gec evlat Rukışifacıya sor anlatsın benı bz bu oyunda en kral namı yapmısız 2 kurusluk ıtem ıcınmı adımız hırsıza cıkıcak ne kısıler bana carlarını verdıler yapsak yapardk yol alın olum sızınle ugrasamıcam sancakkDaRKNiqHT yazdı:benim tek kankam var oda selim başkasını tanımam başkasına knka demem.
- Turanadosis
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
godfather Tamam Tartısma ıstemıyorum sayfamızda Lütfen sayfaya yorum yapma..!
Gregoryxbüyü
Üzülme..! İstediğin Birşey Olmuyorsa Ya Daha İyisi Olacağı için Yada Gerçektende de Olmaması gerektiği için Olmuyordur ..!
Üzülme..! İstediğin Birşey Olmuyorsa Ya Daha İyisi Olacağı için Yada Gerçektende de Olmaması gerektiği için Olmuyordur ..!
- Godfatherx
- FareAdam Düşmanı
benım sayfama gelıp rest ceken senın lonca baskanın sozde bu adam benım sayfama gelıp her artıslık tasaldında burda kralına gıderım... neyse iyi eğlenceler ok sorun yok turandosısTuranadosis yazdı:godfather Tamam Tartısma ıstemıyorum sayfamızda Lütfen sayfaya yorum yapma..!
- Turanadosis
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
Tesekkrler 
Gregoryxbüyü
bu adamlar oyunun içine girmişler gerçek hayattan kopmuşlar takmışlar bi sancak bi mod yok ağızlarından düşmüyo üzülüyorum halinize bi oyun bu kadar insanı bozarmı dicemde bozmuş işte siz mahallenizde sokağınızdada ona buna mod yok dersiniz babanız gelir size laf söler bi sorun yüzünden baba dersiniz mod yok dersiniz o zaman kopar işte siz abartıyorsunuz her şeyi çocukluk yaptığınız 
aşaıdaki linke tıklayın yoksa pişman olursunuz 
http://www.kendincos.net/video-thrfhdj- ... apani.html
http://www.kendincos.net/video-thrfhdj- ... apani.html
- Noktaxcigdem
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
- Godfatherx
- FareAdam Düşmanı
turandosıse sevgımız yuzuden susmustuk takı bu ıkı cakalın bana gıder koymasına kadar tekrar biri 11lık bebe diğeri mıllete abı ceken halsıyetsız bır karakter cakal Carısmatık affın yok olum bu oyunda gırdıgın tum carlara mod yok benım takıldım bolgede senın gıbı kolpalar coğaldıgı ıcın yol verdım alayınıza bu oyunda ben sana en kral yerı opturucem rahat ol hakedıyorsun onu tam senlık diğerının elıne verdıkmı onunla oynamaya baslar 11lık bebe olum sızler gıder koydunuz surece kralı gelse kralına koyucam haddınızı bıleceksınız adam olucaksınız bana yorum yazmdadan 2kez dusuneceksınız qa bebeleri adammısınız sız gelın gorun reisi kac yasında İSTANBUL/ÜMRANIYE reelden kopmusmusuz ulan cakal senın reelde yapamadıklarını ben yapıyorum senın ne haddıne