Oyun hakkında ki genel düşüncelerimiz.
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
Re: Oyun hakkında ki genel düşüncelerimiz.
Selamlar, malum dün öğlen başlayan ve geceye kadar süren hileci baskınları ile hepimizin gördüğü üzere İKV farklı bir hal almış, almaya da devam ediyor. Gelen zamlar ülkedeki enflasyon ile mi alakalı yoksa kaynak ihtiyacı mı var? Herhangi güncelleme mi düşünülüyor? Eğer düşünülmüyor ise güncelleme gelmeyen, geliştirilmeyen bir oyunun ürünlerinin fiyatı hangi sebeple güncelleniyor? Bu konunun böyle bir zamanda böyle bir ekonomide tüm ikv oyuncularını ilgilendiriyor olması yönetim tarafından umursanmıyor mu? Yoksa göz ardı mı ediliyor? Şu saate kadar bir yöneticinin kalan son oyunculara açıklama yapması işinin bir parçası olmayabilir peki vicdanının da mı bir parçası değil? İlmek ilmek emekten bahsederken, oyunu hala oynayan ve terk etmeyen kemik kitlesine bir açıklama yapmak veya sorularını cevaplamak gerçekten zor mu geliyor yoksa cevaplayacak kimse mi kalmadı? Ciddi manada oyuncu yönetici güveninde sarsılma var bunu görmezden gelmeyi bırakmalısınız. @Orti'yi konuya davet ediyor ve aşağıya dün yaşanan hileci baskınına ait videoyu bırakıyorum. Ayrıca videoda hilenin özellikle fixlenmesi için yaptığını söyleyen hilecilerin chat kısmından yayına uzanan ve gerçekten kanımızı donduran açıklamarı da Orti tarafından eğer doğru değil ise yalanlanması gerekiyor. Anlık 400 kişiden fazla izleyiciye ulaştığımız yayında bir çok soru başlığı mevcut. Umarım ilgisiz kalınmaz. Bu oyuncular bunu hak ediyor.
- KEFARET
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: La Uhibbul Afilin
okan54kaplan yazdı: ↑17 May 2023 12:32 Adamlar aktarımı açmıyor kardeşim açıklama yapmıyorlar orti kış uykusundan kalkarsa bişiyler yazacak onu bekliyoruz sen ne anlatıyon be abla gözünü seviyim be abi
-
- İskele Babası
Ben 2 sene önce karakterlerimde itemleri silip oyunu bırakmış biriydim. Ancak bir kaç arkadaşımla oyuna geri dönme kararı alıp karakter kasmaya başladık.
Yaklaşık 2 aylık bir süreç sonunda karakterlerimizi klana attığımızda gördük ki herkeste sayısız Amino ve Multi Cin İksir var. Oyunculara sorduğumda iksirlerin karakterine bağlandığı ve kimisinde 500.000 kimisinde 1.000.000'dan fazla miktarda iksir olduğunu söylediler.
Yeni oyuncular olarak HAKSIZ REKABET oluşturan bu kopya iksirlerin oyundaki karakterlerden İVEDİLİKLE silinmesini talep ediyorum.
Yaklaşık 2 aylık bir süreç sonunda karakterlerimizi klana attığımızda gördük ki herkeste sayısız Amino ve Multi Cin İksir var. Oyunculara sorduğumda iksirlerin karakterine bağlandığı ve kimisinde 500.000 kimisinde 1.000.000'dan fazla miktarda iksir olduğunu söylediler.
Yeni oyuncular olarak HAKSIZ REKABET oluşturan bu kopya iksirlerin oyundaki karakterlerden İVEDİLİKLE silinmesini talep ediyorum.
- Extraction
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
Sevgili yöneticiler oyunun gidişatı açılmayan bloklar tekrar ve yeniden ortaya çıkan hileler 5 kat artan akçe fiyatları halkında ne zaman bilgi vermeyi düşünüyorsunuz????
Foruma yazılanları veya sorulan soruları cevaplamak açıklama yapmak yerine niye siliniyor???
En önemlisi olarak yaşanan oyuncu kaybını nasıl önleyeceksiniz?
Foruma yazılanları veya sorulan soruları cevaplamak açıklama yapmak yerine niye siliniyor???
En önemlisi olarak yaşanan oyuncu kaybını nasıl önleyeceksiniz?
Eski Bir Lodos Sevdalısı
- BoYKa
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Boykaların Gazabı
- merhabalar
Akçe fiyatına gelince kendi düşüncemi söylüyorum yıllardır aynı fiyattan aldık hep ve en ucuz şekilde aldık bence böyle olması cok normal kendi düşüncem bu yönde ..
- merhabalar
Zam normal falan değil knk. Oyuna güncelleme geldiği zaman zam yapsalardı çt gelince 5 lira Karaköy gelince 10 lira hol gelince 10 lira falan anlarım. Şimdi oyuna bakan yok soran yok naracılar 10 güne ban yiyor, fiyatlar 5 katı olmuş. Olamaz ulan.
Eskiden zevkine silah parlatırdık şimdi onu geç nickini beğenmeyen değiştirmek bile istemiyor.
Eskiden yapsalar bişey demezdin şimdi yaptılar ve sana 4 yıl indirim yaptılar iyilikten de anlamıyorsun demeyin kalbinizi kırarım. Oyun ölüüü ne zamı
Eskiden zevkine silah parlatırdık şimdi onu geç nickini beğenmeyen değiştirmek bile istemiyor.
Eskiden yapsalar bişey demezdin şimdi yaptılar ve sana 4 yıl indirim yaptılar iyilikten de anlamıyorsun demeyin kalbinizi kırarım. Oyun ölüüü ne zamı
- 1likofficial
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Gazozlu Şarap Şargoz
Ben %100-150 civarı zammın beklentisi içerisindeydim. Ancak evet %500 İKV oyuncularının çoğuna ağır gelir. Ayriyeten de hiç güncelleme almayan ve almayacak olan bu oyun için çok fazla. 5500 akçenin maksimum 130-150 olması gerekirdi
Siyah Beyaz Film Gibi Biraz
Herkes aynı fikirde dostum. Bize vaaaav dedirtecek bir güncelleme gelmediği sürece herkes bu akçe fiyatlarına itiraz edecek ve birer birer oyunu bırakacak yönetim oyunun fişini çekmiş olacaktır. Ama yeni takılar itemler ve en önemlisi grup bölgesi gelirse oyuncular tekrardan geri dönüp sunucuda canlılık sağlayacaklarına inanıyorum. Ha şöyle de bi durum var hiçbir güncelleme geliştirme vs. olmayacaksa bu akçe fiyatlarının artmasının sebebi ya oyunu bırakalım diye yapıldı ya da oyunu kapatmayı planladılar kapatmadan önce son kez oyuncuların parasını alalım diye bir düşünce içerisindeler. Yönetim ekibinden birisi cevap vermediği sürece insanlar arasında bu tür dedikodular dönmeye devam edecektir.1likofficial yazdı: ↑20 May 2023 14:53 Ben %100-150 civarı zammın beklentisi içerisindeydim. Ancak evet %500 İKV oyuncularının çoğuna ağır gelir. Ayriyeten de hiç güncelleme almayan ve almayacak olan bu oyun için çok fazla. 5500 akçenin maksimum 130-150 olması gerekirdi
La Vittoria Sara Nostra...
Ah ulan oyun ne hale geldi ya. 1. ağızdan acilen bir açıklama yapılması lazım,bu gidişat hiç iyi değil.
-
- Acemi Savaşçı
Akçe fiyat artışını doğru bulmuyorum.

Kaç tane karakterimize plus aldık oyuna giremiyoruz. En azından kapalı olduğu süre plus bitiş zamanına ekleme yapılması lazım..
Yoksa koskoca oyun hakkımıza girer. Hiç etik olmaz.
Kaç tane karakterimize plus aldık oyuna giremiyoruz. En azından kapalı olduğu süre plus bitiş zamanına ekleme yapılması lazım..
Yoksa koskoca oyun hakkımıza girer. Hiç etik olmaz.