Arkadaşlar selam öncelikle.
Kısa kesmek istiyorum.
BeyazKöşk Sunucusunda 6 Kişilik bir ekip kurduk 2 kişi eksiğiz. Oyuna Sıfır çarlarla beraber başlıyacağız biz 4 kişiyiz 4müz mahalle ortamında yakın arkadaşlarız. Bizimle beraber bu yolda yürüyecek 2 arkadaş arıyoruz. Günün belirli saatlerinde oyuna girip sıfırdan hesap kasmak istiyoruz. Eğlenceli bir ortam olacağına inanıyoruz. Kalabalık olacağımız için görevlerde zorluk çekmeyeceğimize inanıyorum. Grup bölgelerine beraber girebileceğimizi düşünüyoruz ilgi ve alakanız için şimdiden teşekkürler iyi akşamlar.
Ekipçe Oyuna Sıfırdan Başlıyoruz
- KubilayBey25
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
Re: Ekipçe Oyuna Sıfırdan Başlıyoruz
Selam kardesim bende size dahil olabilirim
Sunucu: Anka/Eminönü
Karakter Adı: Rainhealty- İcewoman
Sınıf: Şifacı - Büyücü
Karakter Adı: Rainhealty- İcewoman
Sınıf: Şifacı - Büyücü
Merhabar uzun aradan sonra bende oyuna yeni başlayıp bir şifa kastım eğer uygunsa ekipçe ben ve arkadaşım dahil olmak isteriz. işe gitmediğim zamanlarda eşlik edebilirim
Şuan ki akçe fiyatları durumunda oyuna sıfırdan başlamak hatta hiç başlamamak daha doğru olur yine de siz bilirsiniz. Bol şanslar.
APARTMAN LAMBASININ BİLE FARK ETMEDİĞİ İNSANLARLA UĞRAŞIYORUZ ...
bu oyuna sıfırdan başlamak vakit israfıdır başka bir şey değildir
- Alicavus
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Saygı Or Sevgi
Aktarımı olmayan tertemiz bir sunucu olursa ve maksimum 39 lvl eski sistem olursa sıfırdan başlamak güzel olabilir. Ama bu kadar düzensizlik, vurdumduymazlık, kaale alınmayan sorular vs vs yeniden başlamak gerçekten mantık dışıdır. Yine de karar sizindir saygı duymak gerekir.
Eski oyunu ve oyuncuları mum ışığıyla arıyoruz...
Güvenilir olmayan ve 1 lvl carlarla aktarım veya üretim yapmayınız.
Karakter sahibi olmak asil insanlara mahsustur.Asiller hep kıskanılmıştır.
ALİÇAVUŞ
Saygı Or Sevgi / Sevgi Or Saygı
(S.O.S)
Güvenilir olmayan ve 1 lvl carlarla aktarım veya üretim yapmayınız.
Karakter sahibi olmak asil insanlara mahsustur.Asiller hep kıskanılmıştır.
ALİÇAVUŞ
Saygı Or Sevgi / Sevgi Or Saygı
(S.O.S)
Her yeri hile sarmış oyunla ilgilenen yok boşver başlamasınlarAlicavus yazdı: ↑19 May 2023 14:50 Aktarımı olmayan tertemiz bir sunucu olursa ve maksimum 39 lvl eski sistem olursa sıfırdan başlamak güzel olabilir. Ama bu kadar düzensizlik, vurdumduymazlık, kaale alınmayan sorular vs vs yeniden başlamak gerçekten mantık dışıdır. Yine de karar sizindir saygı duymak gerekir.