Kaybolan şaheserler hakkında
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Teşkilat
Kaybolan şaheserler hakkında
Sadece benim değil bir çok kişinin muzdarip olduğu konulardan biri olan kanunilerin silinmesi ve iade edilmemesi hususunda nasıl bir yol izlenilicektir !!!
- eyupdayii
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: İnadına Eyupdayı
Re: Kaybolan şaheserler hakkında
Aynı konudan muzdarip'iz kardeşim beklemedeyiz açıklamada yok tikette attık ben ve benim gibi birçok arkadaş var açıklama lütfen !
- Kıyametin Geldiği Gün ŞİFA Diye Bağırıyolar...
Eyupdayı
[img][img]http://i.hizliresim.com/KPnNW9.jpg[/img][/img]
http://reddodo.com/cellphones/splash/?sesid=R09EYlJBaG4yeERmSU9QdFp0ODdtOUtQZXkwS1lxVGpSRW8vaXB1RDBqZGxlNGtUUVJGTW5kREpZMEM1VG1lZHJsZWJac2hrZGk4PQ==
Eyupdayı
[img][img]http://i.hizliresim.com/KPnNW9.jpg[/img][/img]
http://reddodo.com/cellphones/splash/?sesid=R09EYlJBaG4yeERmSU9QdFp0ODdtOUtQZXkwS1lxVGpSRW8vaXB1RDBqZGxlNGtUUVJGTW5kREpZMEM1VG1lZHJsZWJac2hrZGk4PQ==
kaybolan şaheserler meselesi kesinlikle çözülmelidir, çözülecektir de...
tahminimce kp sorunu, aktarım sorunu ile birlikte bu sorun da çözülecektir fakat aktarım yapılamayacaktır.
yeni güncelleme ile ticareti engellenen amino multi supra cinbull epe buluşma kanunilerin ticaretinin daha ileri zamanlarda açılacağını düşünüyorum.
açılmalıdır.
tahminimce kp sorunu, aktarım sorunu ile birlikte bu sorun da çözülecektir fakat aktarım yapılamayacaktır.
yeni güncelleme ile ticareti engellenen amino multi supra cinbull epe buluşma kanunilerin ticaretinin daha ileri zamanlarda açılacağını düşünüyorum.
açılmalıdır.
İade edilir mi bilmiyorum ama yönetici diye bir kimse yok ilgilenen oyun ve oyuncular kendi başına bırakılmış gibime geliyor . Eski den 48 saat geçmeden eşya iade yapılır idi şimdi ise yaklaşık 1 ay oldu mail bile gelmedi listeye alsalar kafî
- mirkan1453
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Lotus
Detaylı inceleme yapılıyor. Çalışan sayısı kısıtlı, yapılacak iş çok. Oyuncuyu mağdur etmezler bende silinen kanunilerimi bekliyorum. Acelesi yok sonuçta bir nevi kozmetik ürün, oyun içi dengeleri bozmuyor.
- Alicavus
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Saygı Or Sevgi
AYNEN KATILIYORUM.mirkan1453 yazdı: ↑28 Nis 2023 09:22 Detaylı inceleme yapılıyor. Çalışan sayısı kısıtlı, yapılacak iş çok. Oyuncuyu mağdur etmezler bende silinen kanunilerimi bekliyorum. Acelesi yok sonuçta bir nevi kozmetik ürün, oyun içi dengeleri bozmuyor.
Eski oyunu ve oyuncuları mum ışığıyla arıyoruz...
Güvenilir olmayan ve 1 lvl carlarla aktarım veya üretim yapmayınız.
Karakter sahibi olmak asil insanlara mahsustur.Asiller hep kıskanılmıştır.
ALİÇAVUŞ
Saygı Or Sevgi / Sevgi Or Saygı
(S.O.S)
Güvenilir olmayan ve 1 lvl carlarla aktarım veya üretim yapmayınız.
Karakter sahibi olmak asil insanlara mahsustur.Asiller hep kıskanılmıştır.
ALİÇAVUŞ
Saygı Or Sevgi / Sevgi Or Saygı
(S.O.S)
Akçeyle satılan iksirlerin ticarete açılacağını sanmıyorumisagoci yazdı: ↑27 Nis 2023 23:00 kaybolan şaheserler meselesi kesinlikle çözülmelidir, çözülecektir de...
açılmalıdır.
La Vittoria Sara Nostra...
Epe buluşma kanuni elbette ki ticarete konulacak. Zaten amino multi Supra cinbull stoklarının bir çoğu silindi. Epe buluşma kanuni açılırken bunları da açacaklarını düşünüyorum.
Nasrettin Hoca Kazan Doğurdu Fıkrası
Hoca Nasrettin komşusundan bir gün kazan ödünç ister. İade ederken de hem teşekkür eder, hem de içine küçük bir kazan koyar. Komsusu merakla bu küçük kazanı sorunca da,
-Komşu, bizdeyken kazanın doğurdu, der. Komşusu bu ise pek sevinir. Aradan epey zaman geçer, Hoca yine komşusundan kazanı ödünç ister. Komşusu da sevinerek verir. Ama bu kez aradan günler, haftalar geçer, Hoca’dan ses çıkmaz. Nihayet bir gün komşusu konuyu açmaya karar verir:
-Hoca, bizim kazan ne oldu? diye sorar. Hoca da üzgün bir ifadeyle:
-Komşu çok zaman geçti aradan, senin kazan öldü. Sana nasıl söyleyeceğimi düşünüp duruyordum, der. Sinirlenen komşusu:
-Hocam ne diyorsunuz? Hiç kazan ölür mü? Kazan canlı mı ki ölsün? Hoca:
-Doğurduğuna inanıyorsun da ölünce neden feryat ediyorsun, der komşusuna.
Hoca Nasrettin komşusundan bir gün kazan ödünç ister. İade ederken de hem teşekkür eder, hem de içine küçük bir kazan koyar. Komsusu merakla bu küçük kazanı sorunca da,
-Komşu, bizdeyken kazanın doğurdu, der. Komşusu bu ise pek sevinir. Aradan epey zaman geçer, Hoca yine komşusundan kazanı ödünç ister. Komşusu da sevinerek verir. Ama bu kez aradan günler, haftalar geçer, Hoca’dan ses çıkmaz. Nihayet bir gün komşusu konuyu açmaya karar verir:
-Hoca, bizim kazan ne oldu? diye sorar. Hoca da üzgün bir ifadeyle:
-Komşu çok zaman geçti aradan, senin kazan öldü. Sana nasıl söyleyeceğimi düşünüp duruyordum, der. Sinirlenen komşusu:
-Hocam ne diyorsunuz? Hiç kazan ölür mü? Kazan canlı mı ki ölsün? Hoca:
-Doğurduğuna inanıyorsun da ölünce neden feryat ediyorsun, der komşusuna.
İstanbul Kıyamet Vakti İletişim/Destek Formu İçin Tıkla!
Doğru Ceza İtiraz Formu Nasıl Doldurulur Tıkla.!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Doğru Ceza İtiraz Formu Nasıl Doldurulur Tıkla.!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Ben de onu diyorum. Dediğin gibi doğan (kopya ile çoğaltılan) kazanlar hep öldü (silindi). Artık kazan ticaretine engel olmanın manası yok.
Ayrıca epe buluşma ve kanuniler ticarete açılmalı. Silinen kanunileri hiç saymıyorum bile tam bir fiyasko.
Ben kanunimi bu işlerden çok daha önce almıştım ve silindi. Zaten epe kanuni ve buluşmaların kopyalanamadığı düşünüyorum.
Elinizde sağlık oyunu oynanacak ölçüde toparladınız, naracılara blok atıyorsunuz şu konuya da bir el atın.
Rica
Ayrıca epe buluşma ve kanuniler ticarete açılmalı. Silinen kanunileri hiç saymıyorum bile tam bir fiyasko.
Ben kanunimi bu işlerden çok daha önce almıştım ve silindi. Zaten epe kanuni ve buluşmaların kopyalanamadığı düşünüyorum.
Elinizde sağlık oyunu oynanacak ölçüde toparladınız, naracılara blok atıyorsunuz şu konuya da bir el atın.
Rica