Yaw hiç bir şey yapmadan blok yemişim
- 02ARMA02
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Hamunaptra
Re: İNCELENEN HESAPLAR HK.
Yani diyorsun, ben bile bile baskası bana sahte para verdi bende kabul ettim. Ben kullanmak istiyorum.
...COMANDANTE...
... Semsûr...
... Semsûr...
-
- Salgın Koruyucusu
Re: İNCELENEN HESAPLAR HK.
yönetim oyunun içine etti tek kelimeyle, adam item yansıttı beğendim, şimdi ben bunu neyle alıcam sevgili yönetim? bono kullanılmıyor, iksir var diye ban attınız... ya bi cevap verim ben birinin yansıttığı itemi neyle alıcam? oyunu tamamen reele çevirdiniz tebrikler.... sizin parmağınız olduğunu düşünüyorum bu işte kusura bakmayın
Re: Yaw hiç bir şey yapmadan blok yemişim
Dc bakan oyun yoneticisi var mi
- manyetix
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Lonca: Sivaslı Kardeşler
TAM 1 AY OLDU
12 martta haksız yere blok attınız, incelemeler neticesinde suçsuz hesaplar tekrardan aktif edilecektir dediniz, tam 1 aydır bekliyoruz açmadınız. Foruma yazınca desteğe yaz diyorsunuz, Benim tek yaptığım met3 karşılığı iksir almaktı. iksirlerin silinip hesabın açılmasını desteğe yazınca da cevap veren yok. Ne kadar beklememiz gerekiyor daha ?
- manyetix
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Lonca: Sivaslı Kardeşler
Suçsuz yere bloklanan hesaplar için bir açıklama bekliyoruz!!!
İncelemeler sonucunda suçsuz bulunan hesaplar tekrar aktif edilecektir dediniz. Bu inceleme ne zaman sonuçlanacak, lütfen bir tarih aralığı verin bari sürekli foruma bakmayalım. Gerçekten inceleme yapan birileri var mı varsa neden bir gelişme yok. Konuyu taşımanız ya da silmeniz benim için bir anlam ifade etmiyor. Görmeniz için buraya yazıyorum. Şu oyuna gönül veren ve emeğini zamanını harcayan oyuncuların , en azından incelemelerin ne zaman sonuçlanacağını öğrenmeye hiç mi hakkı yok. Sadece m3 verip iksir aldığım için hesabımda iksir var diye blok atmak ve bir açıklama yapmamak ne kadar hakkaniyetli. Eğer suçluysam diğer hesaplarımı da banlayın rica ediyorum. Suçsuzsam ki hiç bir suçum yok. Ticaretle tılsım verip iksir aldığım için suçlusun diyemezsiniz. Bunun asıl suçlusu kopyayı başlatan yapan ve buna musamma gösteren çözüm bulamayan sizler değil misiniz? İksirlerin silinip hesabımın açılmasını talep ediyorum. Desteğe de yazdım kaç kere ama cevap yok. Belki burdan görür de özelden iletişeme geçersiniz ya da hesabı inceleyip açarsınız diye bir umut işte yazıyoruz.
HESABIM BLOKLANDI KANUNİ KAYIP
HESABIM 31.03.2023 TARİHİNİNDE GÜNLÜK BAN YEDİ SONRASINDA HESABIMDA UZUN ZAMANDIR BULUNAN ŞAHESERLERİM VARDI BULUŞMA SET VE KANUNİM VARDI , GİRDİĞİNDE KANUNİ YOKTU DESTEĞE BİR KAÇ KEZ YAZMAMA RAĞMEN HERHANGİ BİR GERİ DÖNÜŞ OLMADI. GEREĞİNİN YAPILMASINI İSTİYORUM...
Re: Yaw hiç bir şey yapmadan blok yemişim
1 aydır bekliyorum ...cevap alamıyorum ne yapmalıyım ?
Re: Suçsuz yere bloklanan hesaplar için bir açıklama bekliyoruz!!!
+1manyetix yazdı: ↑19 Nis 2023 00:40 İncelemeler sonucunda suçsuz bulunan hesaplar tekrar aktif edilecektir dediniz. Bu inceleme ne zaman sonuçlanacak, lütfen bir tarih aralığı verin bari sürekli foruma bakmayalım. Gerçekten inceleme yapan birileri var mı varsa neden bir gelişme yok. Konuyu taşımanız ya da silmeniz benim için bir anlam ifade etmiyor. Görmeniz için buraya yazıyorum. Şu oyuna gönül veren ve emeğini zamanını harcayan oyuncuların , en azından incelemelerin ne zaman sonuçlanacağını öğrenmeye hiç mi hakkı yok. Sadece m3 verip iksir aldığım için hesabımda iksir var diye blok atmak ve bir açıklama yapmamak ne kadar hakkaniyetli. Eğer suçluysam diğer hesaplarımı da banlayın rica ediyorum. Suçsuzsam ki hiç bir suçum yok. Ticaretle tılsım verip iksir aldığım için suçlusun diyemezsiniz. Bunun asıl suçlusu kopyayı başlatan yapan ve buna musamma gösteren çözüm bulamayan sizler değil misiniz? İksirlerin silinip hesabımın açılmasını talep ediyorum. Desteğe de yazdım kaç kere ama cevap yok. Belki burdan görür de özelden iletişeme geçersiniz ya da hesabı inceleyip açarsınız diye bir umut işte yazıyoruz.

Makro Kullanma Sebebiyle Susturma
başlıkta yazılmış olunan sebeple 3 gün susturma aldım makro kullanımı yada hızlı giriş ne oluyor gardaşlar biri açıklayabilir mi la?
çünkü ne bir makro kullanıp item kopyalamışlığım var ne bir oyun içi küfürüm yada boss kaçırmam etliye sütlüye karışmadan ne amaçla ban yedim acaba ?
çünkü ne bir makro kullanıp item kopyalamışlığım var ne bir oyun içi küfürüm yada boss kaçırmam etliye sütlüye karışmadan ne amaçla ban yedim acaba ?
sucsuz yere blok oldu 3 ayya yaklasdi blok devam edi
selam 3 aydir oyuna giremim 13 14 yillik car hesap blok lu ne zaman acilcak 4 car bloklu zaten bi uyelim var di bu hesap arastirip bi sonuca varsaniz sunucu kuklac hesap bi karar verin 
Kullanıcı güvenliği nedeniyle iletişim bilgileriniz kaldırıldı.