OYUNDA KÜFÜR ETMENİN CEZASININ OLMAMASI ?
- okan54kaplan
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Terk İ Diyar
SUSTURMA CEZASI ??
Dün bu saatlerde 3 gün susturma cezası alan hesabım tekrar oyuna giriş yaptığımda 1 hafta daha yemişim bunu bana söylüyor bu nasıl oluyor susturulan karakter 1 hafta daha ceza alıyor ? bunun mantıken bir açıklaması var mı veya ceza üzerine ceza yapmak mümkünmü olmaz öyle müebbet dilini kesin karakterin 
Sayın kendini vazgeçilmez sananlar. Vazgeçtiklerim referansımdır.
Re: SUSTURMA CEZASI ??
Bende yemişim nedenki?okan54kaplan yazdı: ↑12 Nis 2023 21:33 Dün bu saatlerde 3 gün susturma cezası alan hesabım tekrar oyuna giriş yaptığımda 1 hafta daha yemişim bunu bana söylüyor bu nasıl oluyor susturulan karakter 1 hafta daha ceza alıyor ? bunun mantıken bir açıklaması var mı veya ceza üzerine ceza yapmak mümkünmü olmaz öyle müebbet dilini kesin karakterin![]()
- okan54kaplan
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Terk İ Diyar
Bilmiyorum ki varsın konuşmayalım oyuna birşey olmasın biz yine anlaşırız haahhaa 
scorper yazdı: ↑12 Nis 2023 22:46Bende yemişim nedenki?okan54kaplan yazdı: ↑12 Nis 2023 21:33 Dün bu saatlerde 3 gün susturma cezası alan hesabım tekrar oyuna giriş yaptığımda 1 hafta daha yemişim bunu bana söylüyor bu nasıl oluyor susturulan karakter 1 hafta daha ceza alıyor ? bunun mantıken bir açıklaması var mı veya ceza üzerine ceza yapmak mümkünmü olmaz öyle müebbet dilini kesin karakterin![]()
Sayın kendini vazgeçilmez sananlar. Vazgeçtiklerim referansımdır.
Sanırım şu yüzden oyun bayadır küfür sus cezaları işlenmedi şimdi yeni başladı bende geçen çemberlitasda birine küfür ettim ondan cezası sonradan vurmuşokan54kaplan yazdı: ↑12 Nis 2023 23:15 Bilmiyorum ki varsın konuşmayalım oyuna birşey olmasın biz yine anlaşırız haahhaa
scorper yazdı: ↑12 Nis 2023 22:46Bende yemişim nedenki?okan54kaplan yazdı: ↑12 Nis 2023 21:33 Dün bu saatlerde 3 gün susturma cezası alan hesabım tekrar oyuna giriş yaptığımda 1 hafta daha yemişim bunu bana söylüyor bu nasıl oluyor susturulan karakter 1 hafta daha ceza alıyor ? bunun mantıken bir açıklaması var mı veya ceza üzerine ceza yapmak mümkünmü olmaz öyle müebbet dilini kesin karakterin![]()
Şu an ceza bildirimlerin de,geriye dönük şikayetlere de bakılıyor. Sende farklı günler de küfür edip ceza almadıysan,şimdi üst üste ceza yemiş oluyorsunokan54kaplan yazdı: ↑12 Nis 2023 21:33 Dün bu saatlerde 3 gün susturma cezası alan hesabım tekrar oyuna giriş yaptığımda 1 hafta daha yemişim bunu bana söylüyor bu nasıl oluyor susturulan karakter 1 hafta daha ceza alıyor ? bunun mantıken bir açıklaması var mı veya ceza üzerine ceza yapmak mümkünmü olmaz öyle müebbet dilini kesin karakterin![]()
- adimihatirla
- Cin Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Re: OYUNDA KÜFÜR ETMENİN CEZASININ OLMAMASI ?
hepsini şikayet ediyorum. hepsi de susturuluyor. küfür etmeyin ergen gibi.
- buRaLrDayazVar
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: İttihat Terakki Cemiyeti
iyi oldu kesildi çoğunun sesi 
[*]ÖzGüRBey
- Galette
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Ottoman Nobility
Boss kaçırana hakkını veriyoruz ve susturma cezası veriyorsunuz şakamisiniz
FERASET
zahH
zahH