İKV Destek'ten Cevap Alabilen İnsan

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
IKVFATALITY
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Game Of Karaköy

İKV Destek'ten Cevap Alabilen İnsan

Mesaj gönderen IKVFATALITY »

" İstanbuloyun Destek ekibinden elbette cevap alınacaktır; ondan cevap alan insan ne güzel insan, onu bekleyen nefer ne güzel neferdir!” sözüne mazhar olmuş kişidir.

Yaw arkadaş 2010'dan bu yana ticket atarım, 13 yıldır cevap beklediğim konu var. Hadi eskileri geçtim, 12 Mart'ta karakter bloklandı. Bloklanan hesapta bulunan hiç bir sunucuya giriş yapamıyorum. Ne kopya yaptım ne hile girişiminde bulundum. Sadece Real paraya iksir aldım diye karakter gitti. Hızlı destekten desteğe yazın diyorlar , yazıyoruz cevap yok. Hızlı desteğe yazıyoruz , normal desteğe yazın diyorlar. Normal destekten cevap gelmiyor diyoruz. Onu da desteğe yazın diyorlar.

Desteğe , destekten cevap gelmediğini yazıyoruz ona da cevap gelmiyor. Enteresan bir paradoks oluştu. Bu kısır döngüden çıkamıyoruz bir türlü. Lütfen bir el atın şu işe .
Eminönü: onix - onixx - oonix
Kullanıcı avatarı
Sheker
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü
Lonca: FellowShip

Re: İKV Destek'ten Cevap Alabilen İnsan

Mesaj gönderen Sheker »

Desteğe yaz :)
Göster
Resim Resim

Bir Saniyesine Bile Hakim Olamadıgımız , Hükmedemediginiz Bir Hayat İçin Bir Dünya İçin Bu Kadar Fırıldak Olmanıza Gerek Yok..
Kullanıcı avatarı
AchelouS
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen AchelouS »

İKV Destek'ten Cevap Alabilen İnsan Mübarek insandır 20 kilo okkalı minimum mevcut olmakla beraber çınar ağcının gölgesinde çay içirtir... :grinning:
Resim
Kullanıcı avatarı
Olsunbe
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Shallow

Mesaj gönderen Olsunbe »

IKVFATALITY yazdı: 26 Mar 2023 08:07 " İstanbuloyun Destek ekibinden elbette cevap alınacaktır; ondan cevap alan insan ne güzel insan, onu bekleyen nefer ne güzel neferdir!” sözüne mazhar olmuş kişidir.

Yaw arkadaş 2010'dan bu yana ticket atarım, 13 yıldır cevap beklediğim konu var. Hadi eskileri geçtim, 12 Mart'ta karakter bloklandı. Bloklanan hesapta bulunan hiç bir sunucuya giriş yapamıyorum. Ne kopya yaptım ne hile girişiminde bulundum. Sadece Real paraya iksir aldım diye karakter gitti. Hızlı destekten desteğe yazın diyorlar , yazıyoruz cevap yok. Hızlı desteğe yazıyoruz , normal desteğe yazın diyorlar. Normal destekten cevap gelmiyor diyoruz. Onu da desteğe yazın diyorlar.

Desteğe , destekten cevap gelmediğini yazıyoruz ona da cevap gelmiyor. Enteresan bir paradoks oluştu. Bu kısır döngüden çıkamıyoruz bir türlü. Lütfen bir el atın şu işe .

Ben daha ikv destek'ten cevap aldım diyen görmedim varsa cidden mübarek adamdır.
Kullanıcı avatarı
Alicavus
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos
Lonca: Saygı Or Sevgi

Mesaj gönderen Alicavus »

Ceza itiraz bölümüne yazılan hiç bir soruya cevap verilmiyor. Çünkü öyle bir birimin olduğundan şüphem var.
Neden böyle bir şey söylediğimi düşünebilirsiniz. Ben belgelerle konuşan birisiyim oyun içerisinde GM ile konuşma esnasında bu bölümde bekleyen sorunun olmadığını dile getirince hemen aynı saatte mail attım ona da cevap verilmedi. Lütfen kimse bizi kandırmasın.
Eski oyunu ve oyuncuları mum ışığıyla arıyoruz...

Güvenilir olmayan ve 1 lvl carlarla aktarım veya üretim yapmayınız.

Karakter sahibi olmak asil insanlara mahsustur.Asiller hep kıskanılmıştır.

ALİÇAVUŞ

Saygı Or Sevgi / Sevgi Or Saygı
(S.O.S)
Azaphgx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: Legend Of Tayfa

Mesaj gönderen Azaphgx »

Ceza itiraz sanırsam en son 1 sene önceye kadar görevini layıkıyla yapiyordu çünkü ne zaman desteğe mesaj göndersem 2 gün içerisinde cevap geliyordu ama bu 1 sene içerisinde iyice saldılar
Kullanıcı avatarı
cihankaraca
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Lonca: KYK

Mesaj gönderen cihankaraca »

Banlanma konularından Şikayetçi olanlar Oyun Kurallarını Hiçe Sayanlardır. oyunu b.k Ettiniz Kopya ve Real Para Ticareti ile oysa kurallar çok açık

viewtopic.php?t=18
viewtopic.php?t=55090
İnsanlar hile ve üç kağıtçılıkta o kadar ustalaşmışlar ki, şeytanın bu konudaki şöhreti unutulup gitmiş.
Kullanıcı avatarı
ABSINTHEE
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen ABSINTHEE »

Ben yazmıştım desteğe bu discord üzerinden orti ile konuştuk bana diyor 3 kere yazmışsın cevap verilmiş ee maile bakıyorum birşey yok ? sadece dediği cevap verilmiş güldüm ve geçtim.
Absenth - GadRieL - KNIGHT

Barış mı İstiyorsun savaşa hazır ol...
Kullanıcı avatarı
Alicavus
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Saygı Or Sevgi

Mesaj gönderen Alicavus »

Aynen sadece CTRL C, CTRL V bari hangi maile gönderilmiş onu söylesinler.
Örneğin; asxxxx.hotma,gma,myn, vb.

Dedikleri tek şey, XXX tarihte cevap yazılmış, spam ya da gereksiz klasörüne bakınız, sanki biz Pc hiç bilmiyormuş gibi davranıp geçiyorlar.

3 yıldır cevap yok.
Eski oyunu ve oyuncuları mum ışığıyla arıyoruz...

Güvenilir olmayan ve 1 lvl carlarla aktarım veya üretim yapmayınız.

Karakter sahibi olmak asil insanlara mahsustur.Asiller hep kıskanılmıştır.

ALİÇAVUŞ

Saygı Or Sevgi / Sevgi Or Saygı
(S.O.S)
Kullanıcı avatarı
Galette
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Ottoman Nobility

Mesaj gönderen Galette »