Oyunun Eski Adı ve Alfa Başvuru Formu

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
trexi
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Oyunun Eski Adı ve Alfa Başvuru Formu

Mesaj gönderen trexi »

Oyun henüz duyurulmamışken sobee sitesindeki duyurular bölümünde yer alan geçici adı ile istanbul projesine başladıklarını belirtmişler.

Resim

Burada da oyunun alfa sürümünü denemek isteyen kişilere açılmış olan forum linki verilmiş.

Sizlerle de paylaşmak istedim.
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
ejedrogl
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Re: Oyunun Eski Adı ve Alfa Başvuru Formu

Mesaj gönderen ejedrogl »

Vay be 🥺
Kullanıcı avatarı
GERBE
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen GERBE »

paylaşım için tşkler :)
Resim
Kullanıcı avatarı
Skull
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Skull »

O yıllarda bir arkadaşım Mynet'te okey oynarken İstanbul Kıyamet Vakti'nin reklamını görüp, indirip oynamaya başlamıştı. Ben de onlara gidince görüp başladığım bu serüven bir anı olarak kaldı bizde. O:-) Daha sonra gittiğim internet kafeci abiye söyleyip oyunu tüm bilgisayarlara yükletmiştim. O:-) Sonra kendi de ana bilgisayara yükleyip oynamaya başladı. :grin: Sonra kafeye gelen bir arkadaşı da başladı falan derken kafece İKV oynuyorduk. >:) Oyun içerisinde nice küfürleşmeler, nice yardımlaşmalar, nice gruplaşmalar, nice ötekileştirmeler olmuş olsada dediğim gibi anılarımızın bir köşesinde kalacak bir oyun olmuştu İstanbul Kıyamet Vakti... O:-)
Kullanıcı avatarı
Sozumona
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı
Lonca: ***MİR***

Mesaj gönderen Sozumona »

Skull yazdı: 21 Mar 2023 17:24 O yıllarda bir arkadaşım Mynet'te okey oynarken İstanbul Kıyamet Vakti'nin reklamını görüp, indirip oynamaya başlamıştı. Ben de onlara gidince görüp başladığım bu serüven bir anı olarak kaldı bizde. O:-) Daha sonra gittiğim internet kafeci abiye söyleyip oyunu tüm bilgisayarlara yükletmiştim. O:-) Sonra kendi de ana bilgisayara yükleyip oynamaya başladı. :grin: Sonra kafeye gelen bir arkadaşı da başladı falan derken kafece İKV oynuyorduk. >:) Oyun içerisinde nice küfürleşmeler, nice yardımlaşmalar, nice gruplaşmalar, nice ötekileştirmeler olmuş olsada dediğim gibi anılarımızın bir köşesinde kalacak bir oyun olmuştu İstanbul Kıyamet Vakti... O:-)
Bende okey oynarken görüp başlamıştım :)
KimLanBuOnaSözüm
Kullanıcı avatarı
Skull
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Skull »

Göster
Sozumona yazdı: 21 Mar 2023 20:19
Skull yazdı: 21 Mar 2023 17:24 O yıllarda bir arkadaşım Mynet'te okey oynarken İstanbul Kıyamet Vakti'nin reklamını görüp, indirip oynamaya başlamıştı. Ben de onlara gidince görüp başladığım bu serüven bir anı olarak kaldı bizde. O:-) Daha sonra gittiğim internet kafeci abiye söyleyip oyunu tüm bilgisayarlara yükletmiştim. O:-) Sonra kendi de ana bilgisayara yükleyip oynamaya başladı. :grin: Sonra kafeye gelen bir arkadaşı da başladı falan derken kafece İKV oynuyorduk. >:) Oyun içerisinde nice küfürleşmeler, nice yardımlaşmalar, nice gruplaşmalar, nice ötekileştirmeler olmuş olsada dediğim gibi anılarımızın bir köşesinde kalacak bir oyun olmuştu İstanbul Kıyamet Vakti... O:-)
Reklamların etkisini görüyoruz burada. :relaxed: O dönem İKV'ye başlayan bir çok kişi Mynet reklamlarından görüp başladı zaten. :relaxed:
Kullanıcı avatarı
trexi
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen trexi »

Skull yazdı: 21 Mar 2023 20:40
Göster
Sozumona yazdı: 21 Mar 2023 20:19
Reklamların etkisini görüyoruz burada. :relaxed: O dönem İKV'ye başlayan bir çok kişi Mynet reklamlarından görüp başladı zaten. :relaxed:

Kesinlikle reklam çok önemli bi konu. Mynet eğer riske girip oyunun tam sürümünü bekleseydi şuan oyun TT nin değil Mynetin sponsorluğunda olacaktı ve herşey bambaşka olabilirdi...
Resim
Kullanıcı avatarı
Skull
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Skull »

Göster
trexi yazdı: 22 Mar 2023 12:59 Reklamların etkisini görüyoruz burada. :relaxed: O dönem İKV'ye başlayan bir çok kişi Mynet reklamlarından görüp başladı zaten. :relaxed:

Kesinlikle reklam çok önemli bi konu. Mynet eğer riske girip oyunun tam sürümünü bekleseydi şuan oyun TT nin değil Mynetin sponsorluğunda olacaktı ve herşey bambaşka olabilirdi...
[/quote]
Mynet'te kalsaydı oyun çoktan kapanmıştı belkide. Hile hurdayla uğraşamıyoruz deyip sunucuların fişlerini çekmişlerdi bence çoktan. :grin:
Kullanıcı avatarı
ECEMNAZ
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen ECEMNAZ »

reklamları gördüğüm de türk oyunu olduğu için heyecan beklemiştim .. ilk açıldığında henüz meteor yoktu .. fare kesmek bile güzeldi :grin:
SAÇMALAMA LÜTFEN! DÜNYA GAYET GÜZEL BİR YER, SADECE; SEN FAKİRSİN!..

“Genel Etkileşim” sayfasına dön