Burada da oyunun alfa sürümünü denemek isteyen kişilere açılmış olan forum linki verilmiş.
Sizlerle de paylaşmak istedim.

Bende okey oynarken görüp başlamıştımSkull yazdı: ↑21 Mar 2023 17:24 O yıllarda bir arkadaşım Mynet'te okey oynarken İstanbul Kıyamet Vakti'nin reklamını görüp, indirip oynamaya başlamıştı. Ben de onlara gidince görüp başladığım bu serüven bir anı olarak kaldı bizde.Daha sonra gittiğim internet kafeci abiye söyleyip oyunu tüm bilgisayarlara yükletmiştim.
Sonra kendi de ana bilgisayara yükleyip oynamaya başladı.
Sonra kafeye gelen bir arkadaşı da başladı falan derken kafece İKV oynuyorduk.
Oyun içerisinde nice küfürleşmeler, nice yardımlaşmalar, nice gruplaşmalar, nice ötekileştirmeler olmuş olsada dediğim gibi anılarımızın bir köşesinde kalacak bir oyun olmuştu İstanbul Kıyamet Vakti...
![]()
Sozumona yazdı: ↑21 Mar 2023 20:19Bende okey oynarken görüp başlamıştımSkull yazdı: ↑21 Mar 2023 17:24 O yıllarda bir arkadaşım Mynet'te okey oynarken İstanbul Kıyamet Vakti'nin reklamını görüp, indirip oynamaya başlamıştı. Ben de onlara gidince görüp başladığım bu serüven bir anı olarak kaldı bizde.Daha sonra gittiğim internet kafeci abiye söyleyip oyunu tüm bilgisayarlara yükletmiştim.
Oyun içerisinde nice küfürleşmeler, nice yardımlaşmalar, nice gruplaşmalar, nice ötekileştirmeler olmuş olsada dediğim gibi anılarımızın bir köşesinde kalacak bir oyun olmuştu İstanbul Kıyamet Vakti...
![]()
![]()
Skull yazdı: ↑21 Mar 2023 20:40Reklamların etkisini görüyoruz burada.GösterSozumona yazdı: ↑21 Mar 2023 20:19Bende okey oynarken görüp başlamıştımSkull yazdı: ↑21 Mar 2023 17:24 O yıllarda bir arkadaşım Mynet'te okey oynarken İstanbul Kıyamet Vakti'nin reklamını görüp, indirip oynamaya başlamıştı. Ben de onlara gidince görüp başladığım bu serüven bir anı olarak kaldı bizde.Daha sonra gittiğim internet kafeci abiye söyleyip oyunu tüm bilgisayarlara yükletmiştim.
![]()
![]()
O dönem İKV'ye başlayan bir çok kişi Mynet reklamlarından görüp başladı zaten.
![]()