Her ne kadar kopya ya da hile gibi gayrıyasal birtakım işlemler gerçekleştirmemiş olmasına rağmen birçok insanın hesapları bloklanmış olsa da-bunlardan biri de benim-,
Oyun bu hale gelene kadar neredeydiniz? sorusunu her an sordurtsa da,
Türkiye'nin ilk ücretsiz mmorpg oyunu olmasına rağmen gelinen noktada plus paket olmadan oyun oynanmasa da,
Oyun içi birçok aksaklık ve sıkıntı bulunsa da,
Yönetimin kendi varlığını hatırlaması, moderasyon yetkisinin elinde bulunduğunun farkına varması, oyun için bir şeyler yapılıyor düşüncesini oyuncularda uyandırmış olması ve birçoğumuzun hala oynadığı ve birçoğumuzunda hatıralarındaki en güzel noktada taşıdığı İKV için birilerinin mesai harcıyor olması umut vadediyor.
Umarım uyandırdıkları bu umudu kopyayla hileyle alakası olmamış, oyunu eğlenmek için oynayan masum oyuncuları blok cezasına mahkum ederek söndürmezler ve umarım söyledikleri gibi karakterler yalnızca önlem almak için bloklanmıştır, tekrardan kullanıcılarına iade edilecektir.
Yönetime çalışmalarında kolaylıklar, masum olduğu halde karakterleri bloklanan tüm oyuncu arkadaşlarıma da bu süreçte sabır diliyorum.
Oyun hakkında ki genel düşüncelerimiz.
- cehennemsogugu
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
Re: Oyun hakkında ki genel düşüncelerimiz.
Kopya mal olmayan hesaplar aktif değildir 2012den beri belli bir tarihten bu yana aktif değildir. Kopya malzeme almak suç sayılıp bloklanıp çarları soyup vereceklerse hemen avukata vericem zaten 50k akçe aldım. 02.2022 tarihden beri geri döndüm aktifim 8 karakter 3 hesapla oynuyorum.cehennemsogugu yazdı: ↑14 Mar 2023 09:26 Her ne kadar kopya ya da hile gibi gayrıyasal birtakım işlemler gerçekleştirmemiş olmasına rağmen birçok insanın hesapları bloklanmış olsa da-bunlardan biri de benim-,
Oyun bu hale gelene kadar neredeydiniz? sorusunu her an sordurtsa da,
Türkiye'nin ilk ücretsiz mmorpg oyunu olmasına rağmen gelinen noktada plus paket olmadan oyun oynanmasa da,
Oyun içi birçok aksaklık ve sıkıntı bulunsa da,
Yönetimin kendi varlığını hatırlaması, moderasyon yetkisinin elinde bulunduğunun farkına varması, oyun için bir şeyler yapılıyor düşüncesini oyuncularda uyandırmış olması ve birçoğumuzun hala oynadığı ve birçoğumuzunda hatıralarındaki en güzel noktada taşıdığı İKV için birilerinin mesai harcıyor olması umut vadediyor.
Umarım uyandırdıkları bu umudu kopyayla hileyle alakası olmamış, oyunu eğlenmek için oynayan masum oyuncuları blok cezasına mahkum ederek söndürmezler ve umarım söyledikleri gibi karakterler yalnızca önlem almak için bloklanmıştır, tekrardan kullanıcılarına iade edilecektir.
Yönetime çalışmalarında kolaylıklar, masum olduğu halde karakterleri bloklanan tüm oyuncu arkadaşlarıma da bu süreçte sabır diliyorum.
- samet54
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Tam hatırlamıyorum ama eskiden oyunculardan oluşan bi yöneticilik olayı gelmişti. Yani bazı oyunculara bi ünvan verilip yetkilendirilmişti diye hatırlıyorum. Bu tip bir sistem tekrar gelebilir mi?
Eminönü sunucusunda Edilee ve whatsapp isimli çarlar (ikisini oynayan da aynı kişi) sürekli boss kaçırıyor. Edilee komiye çarını koymuş ve çıkartmıyor. Komi kesmek imkansız. Diğer çarlarıyla da bossları geziyor. Hakirde çarı var adını bilmiyorum ama kendisi "şimdi hakire bakacağım" diyip edilee' den çıkıyor. whatsapp ile gbzleri dolaşıyor. Tek görevi boss kaçırmak.
Bazı oyunculara yetki verilirse yalnızca kaçıranlara ban atacak şekilde, oyun daha temiz olur. Haksız yere ban atan bir oyuncu olursa da kara listeye alınır. Bu fikri beğenmiyorsanız alternatif fikir sunun lütfen çünkü boss kesemiyoruz
AYLARDIR ban yemedi adam. Bunu bildiği için de rahat rahat kaçırmaya devam ediyor.
Eminönü sunucusunda Edilee ve whatsapp isimli çarlar (ikisini oynayan da aynı kişi) sürekli boss kaçırıyor. Edilee komiye çarını koymuş ve çıkartmıyor. Komi kesmek imkansız. Diğer çarlarıyla da bossları geziyor. Hakirde çarı var adını bilmiyorum ama kendisi "şimdi hakire bakacağım" diyip edilee' den çıkıyor. whatsapp ile gbzleri dolaşıyor. Tek görevi boss kaçırmak.
Bazı oyunculara yetki verilirse yalnızca kaçıranlara ban atacak şekilde, oyun daha temiz olur. Haksız yere ban atan bir oyuncu olursa da kara listeye alınır. Bu fikri beğenmiyorsanız alternatif fikir sunun lütfen çünkü boss kesemiyoruz
Hayat Basittir
Seçimini Yaparsın,Arkana Bakmazsın
Seçimini Yaparsın,Arkana Bakmazsın
-
- İskele Babası
- Klan: Lodos
- Lonca: KİNG
OYUNDA YÖNETIM DIE BİRŞEY KALMAMIŞ ARTIK OYUNA Bİ GİRİN ADAMLAR SÖVÜYOR SUSTURULMA CEZASI YOK BOS KACIRIYOR VİDEO ALIP ATIYORUZ BAN YOK NEDIR BU BÖLE İLK ÖNCE BUNU DÜZELTİN HADİ KOPYAYI GECELİM ARTIK O İŞTEN GECTİ BARİ BUNU DÜZELTİN BUNUDA DÜZELTMICEKSENIZ .. NE İŞE YARIYOR BU YÖNETİM YETER ARTIK
merhabalar, oyun artık plus üyeleremi açık ben 2 gündür beyazköşke giremiyorum. plus yok diye mesaj alıyorum.
bilgisi olan varmı
bilgisi olan varmı
- Cheteenx
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Arzın Çocukları
Sunuculara yapılan saldırılar sebebiyle belli bir süre sadece plus alanlar oyuna giricektir. Sayın Muhammed abi açıklama yaptı Haberler içeriğinde olması lazım bakabilirsin.
Eski nefer 

- Galette
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
- Lonca: Ottoman Nobility
Dur be olum adamların işi gücü var onlar işini bilir hep giydiriyonuz yönetime birşey değişiyor mu yok. Birazda sevgi gösterin. Ahi Bey konuyla ilgili yardımcı olur musunuz iyi çalışmalar.
FERASET
zahH
zahH
Merhaba arkadaşlar merhaba saygıdeğer yöneticilerim.
Bir öneri tavsiyem mevcut dikkate alınırmı bilemem ama..
Şimdi gbz, büyük büyücü, komser gibi bosları kaçıramıyorlar kolay kolay bunlar hep kesilebiliyor ama hakir öyle değil başında bekliyorlar.
Benim burda çözüm önerim o ara yerde kesildiği için hakir acaba o hakirde beklenen yer var dolap ordan bir geçit kapısı açılsa onu ordan tek çeksek ve alanı büyük olsa hemen kaçmasa ve orda insanların beklediği yere çekilip orda kesilse? Böylece ordaki alan büyük olduğu için düz zemin üzerinde git gel yapıcak.
Biraz saçma oldu ama yani demek istediğim öyle bir ayarlanmalıki ne nara atıldığında duvardan geçip kaçmasın nede o alanda durup herkes kesebilsin??
Karaköy çıkalı kaç sene oldu bu kaçırmaya artık bir çare bulunsa hala başında bekleyenler var
(
Bir öneri tavsiyem mevcut dikkate alınırmı bilemem ama..
Şimdi gbz, büyük büyücü, komser gibi bosları kaçıramıyorlar kolay kolay bunlar hep kesilebiliyor ama hakir öyle değil başında bekliyorlar.
Benim burda çözüm önerim o ara yerde kesildiği için hakir acaba o hakirde beklenen yer var dolap ordan bir geçit kapısı açılsa onu ordan tek çeksek ve alanı büyük olsa hemen kaçmasa ve orda insanların beklediği yere çekilip orda kesilse? Böylece ordaki alan büyük olduğu için düz zemin üzerinde git gel yapıcak.
Biraz saçma oldu ama yani demek istediğim öyle bir ayarlanmalıki ne nara atıldığında duvardan geçip kaçmasın nede o alanda durup herkes kesebilsin??
Karaköy çıkalı kaç sene oldu bu kaçırmaya artık bir çare bulunsa hala başında bekleyenler var
Oyun da şu an ticaret durmuş durum da,herkes ban alırım korkusuyla ticaret yapamıyor, maalesef. Şu an ticareti canlandırmak için ne gibi çözümler bulmalıyız? Düşüncelerinizi bekliyorum.