Dün gece 23:00'dan beri
Sunucular Hakkında.
Re: Sunucular Hakkında.
- KolsuzFenomen
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
Oyun inşallah kapanmaz daha önce bu kadar uzun süre gitmedi oyun
- KolsuzFenomen
- İskele Babası
OYUN 23:00 DAN BERİ KAPALI VE HALA AÇIKLAMA YAPMIYORSUNUZ ÜZERİNE ATILAN FORUMLARIDA SİLİYORSUNUZ NEDEN OYUN KAPALI NEDEN BİR AÇIKLAMA YOK SESİMİZİ DUYUN!!
- vedatever01
- İskele Babası
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Dost Kervanı
-
- Acemi Savaşçı
- KolsuzFenomen
- İskele Babası
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: ŞİRKET
Bunlar böyle oyunu Tınlamaz.buzamana kadar hangi oyuncuyu önem verdilerki ayranim dökülmesin ....... Gerisini siz getirin .
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
KARDEŞİM ŞUAN KADIKÖY ACİLDEYİM, DÜN GECE OYUN KAPANMASIYLA TANSİYONUM ÇIKTI. HASTANEYE YATIŞIMI VERDİLER, LÜTFEN İKV HAKKINDA BANA BİLGİLENDİRME YAPIKVFATALITY yazdı: ↑13 Mar 2023 18:02 AÇIN ARTIK ŞU OYUNU DAHA DAYANACAK GÜCÜM KALMADI. DÜN GECE 1'DEN BERİ ELLERİM AYAKLARIM TİTRİTOR. HER DENEMEDE HÜSRANA UĞRAMAK PSİKOLOJİMİ YIPRATTI. ARTIK HAYATTAN ZEVK ALMIYORUM. BİR ARACIN ÜSTÜNE ÇIKIP KENDİMİZİ ATEŞE Mİ VERELİM OYUNUN AÇILMASI İÇİN?
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Meran
Kaybımız büyük;
İstanbul Kıyamet Vakti'nin yaklaşık olarak 21 saattir açılmaması üzerine, yönetim tarafından açıklama yapılmaması da eklenince yarın ögle vakti itibariyle tüm oyuncularımızın bol tereyağlı helva yapıp yemesi uygun görülmektedir.
(Mizah amaçlıdır gelirse gelir gelmezse gelmez, bizden önemli değil)
İstanbul Kıyamet Vakti'nin yaklaşık olarak 21 saattir açılmaması üzerine, yönetim tarafından açıklama yapılmaması da eklenince yarın ögle vakti itibariyle tüm oyuncularımızın bol tereyağlı helva yapıp yemesi uygun görülmektedir.
(Mizah amaçlıdır gelirse gelir gelmezse gelmez, bizden önemli değil)