Sunucular Hakkında.
- mehmetoskay61
- Salgın Koruyucusu
Re: Sunucular Hakkında.
Yaşlı çınarı yastıkla boğmaya çalışıyorlar herhalde 
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Teşkilat
sunuculara hala erişim saglanamıyor bu çalışmanızın ne zaman biteceğiyle ilgili bir tarih verin en azından,oyuncularını bu kadar mağdur eden başka bir oyun yok...
sunucular ne zaman açılır tarih zaman verirseniz iyi olur. bağımlıyız saatte 3 kere deniyorum. guccab
- IKVFATALITY
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Game Of Karaköy
Valla ben de bağımlıyım galiba sürekli deniyorum. Tarih verin de ona göre hareket edelim.
Eminönü: onix - onixx - oonix
Ya bir açıklama yapar mısınız artık nedir bu böyle saatlerdir erişim sağlayamıyoruz oyunda. Kapandıysa kapandı diyin bizde yolumuza bakalım artık. Neyin saklaması bu, yöenetici yok mu şurada bizler koyun muyuz sus pus oturup bekleyecek miyiz böyle ???

-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
TÜRK TELEKOM MÜŞTERİ HİZMETLERİNİ ARADIM, EMİNÖNÜ SUNUCUSU TOPKAPI'DA SERPME KAHVALTI YAPIYORLARMIŞ. KAHVELERİNİ İÇSİNLER AÇIYORLAR, BEKLEMEDE KALIN.IKVFATALITY yazdı: ↑13 Mar 2023 11:35 Valla ben de bağımlıyım galiba sürekli deniyorum. Tarih verin de ona göre hareket edelim.
Re: ne zaman açılır
Kahvaltıdan sonra açarlar diyeceğim ama kahvaltı saati geçti, öğle yemeği saati yaklaşıyor, sanırım öğlen yemeğinden sonra açılır.IKVFATALITY yazdı: ↑13 Mar 2023 11:35 Valla ben de bağımlıyım galiba sürekli deniyorum. Tarih verin de ona göre hareket edelim.
saçlarını tarıyor da olabilirler XDXDXD etkinlik videoları izliyom sabahtan beri XD
Sizce serverlar ne zaman açılır herkes tahmini saatlerini yazsın tahminimce 17:06
- yunusozturk1
- Acemi Savaşçı
Muhtemelen Öğleden Sonra Sunuculara Giriş Yapılabilir.